Kunst og underholdningFilm

"Lemony Snicket: 33 uheld": Film skuespillere, roller, belønninger

Fantasy-film "Lemony Snicket: 33 uheld" er en tilpasning af de berømte børnebøger af Daniel Handler, bedre kendt som Lemony Snicket. Efter en lang produktionsproces i slutningen af 2004, på skærmene, endelig fik billedet "Lemony Snicket:. 33 uheld" Medvirkende Emily Browning og Liam Aiken modtaget takket være sin enorme popularitet i Hollywood og blev en af de mest populære børneskuespillere.

Den rolle, som den vigtigste skurk Count Olaf spillet Dzhim Kerri. Instrueret af Brad Silberling, kendt for dramaet "City of Angels" med Nicolas Cage og familie fantasy film "Casper".

Filmen modtog den "Oscar", som var en behagelig overraskelse for dens skabere, og blev rost af kritikere.

filmen

Teenagere Violet og Klaus Bodler og deres lillesøster Sunny mister deres forældre i en frygtelig brand. Kørte familien advokat fra en fjern slægtning - Count Olaf, der bliver deres værge. Earl er ikke den mest behagelige og omsorgsfuld person. For dagevis bringer han ud børn af hårdt arbejde, men det snart viser sig, at dette ikke er det værste. Han tog børnene at få deres forældres arv. Tæl klog, genial, og totalt blottet for samvittighed. Han er en god skuespiller, og kan narre nogen. Indså, at Olaf er farlig, Klaus og Violet forsøge at fortælle deres mistanke mindst en person, men konfronteret med det faktum, at ingen af de voksne ikke ønsker at høre dem. Unge Baudelaires skulle tilkalde hjælp alle hans intelligens og opfindsomhed til at ødelægge planerne for hans grusomme værge.

de filmskabere

Tilbage i 2002, jeg begyndte at arbejde på filmen "Lemony Snicket:. 33 uheld" Medvirkende Emily Browning og Liam Aiken er blevet godkendt på den rolle, Violet og Klaus henholdsvis i sommeren 2003. Først og fremmest de medvirkende blev godkendt af Dzhim Kerri i rollen som Grev Olaf i 2002.

Interessen for produktionen af filmen viste Barry Sonnenfeld, skaberen af kult sorte komedie "The Addams Family" og "Addams Family Values", men til sidst forlod projektet. Han blev erstattet af Brad Silberling. For ham var det den første film med et budget på over $ 100 million.

Sådanne berømte skuespillere som Dzhud Lou, Meril Strip og Catherine O'Hara, var også involveret i filmen "Lemony Snicket:. 33 uheld" Skuespillere spillede Lemony Snicket (kasserer), Josephine tante og dommer hhv.

originale bøger forfatter Daniel Handler personligt overvågede støbning og filme. Før optagelserne begyndte, skrev han nogle script muligheder for billedet "Lemony Snicket:. 33 uheld" Skuespillere godkendt de vigtigste roller, læse bøger Handler på anmodning af direktøren, og var meget glad.

Priser og anmeldelser

Filmen er generelt vellidt af kritikere og publikum, og endda vundet en "Oscar" for bedste makeup. Billedet blev nomineret til yderligere tre gyldne statuer, men ingen af dem vandt.

For filmen "Lemony Snicket: 33 uheld" skuespillere (fotos, som du kan se i artiklen) har ikke modtaget nogen udmærkelser, men mange udgivere var positive om spillet Dzhima Kerri, der spillede den vigtigste skurk i filmen. Ligesom de kritikere og arbejdet Emili Brauning.

Med en forholdsvis stort budget film indtjente 208 millioner dollars til 140 millioner, betyder det ikke gør det ikke en fiasko, og heller ikke særligt vellykket projekt. Det meste af budgettet gik til kostumer og kulisser.

Den skæbne efterfølgeren

Daniel Handler var tilfreds med det arbejde, som instruktøren og skuespillerne. Umiddelbart efter premieren var han klar til at arbejde på manuskriptet til den anden del.

Valgt til filmen "Lemony Snicket: 33 uheld" og den rolle, skuespillere har taget til hjerte kritikerne. I lang tid planlagt skydning efterfølger, hvor de vigtigste roller blev spillet af de samme aktører. Men af hensyn til finansieringen, er projektet forsinkes i mange år, og hvis han er ryddet, for realiseringen af børns skærm Baudelaire bliver nødt til at finde nye unge skuespillere, som de har spillet i 2004, skuespillerne til dette allerede for gammel.

Kritikerne var enige om én ting - billedet vendt lysere, farverige og lyse. Det vides ikke, om en fortsættelse af skærmene vil blive frigivet, men filmen Brad Silberling er helt sikkert en kvalitet fantasi, som du kan være glad for at se hele familien. Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.