ForretningIndustri

Metal døre med glas fra firmaet

Ikke enhver butik i dag prale med en bred vifte af forskellige metal døre, men én type døre til salg er til stede påkrævet. I dagens verden er der en voksende popularitet af døren med en glasindsats, og der er rigtig mange grunde. De fleste designere vælge en sådan struktur for at udvide rummet visuelt, eller at skabe effekten af en særskilt rum.

Ved døren med glas er der masser af positiver. Denne type dør er meget originalt, unikt, fint, hjælpe i skabelsen af eksklusive design, og vigtigst af alt - priserne er meget overkommelige for de fleste købere.

Men blandt andre fordele prale Kun metal døre med glas, som kvalitativt er fremstillet og håndteret, for større styrke af glasset skal omhyggeligt hærdet (i hvilket tilfælde dørene have en tykkelse på mere end en centimeter). Når hærdning af glas bliver testet. Til dette formål er det med en meter høje støbte særlige metalkugler.

Økologisk renhed af materialet - det er et klart plus, da alle de mennesker bekymrede for deres helbred. Designere bruger en række forskellige glas i udformningen af dørene (mat transparent, farvet, farvet glas og mange andre), der gør det muligt at glæde selv den mest kræsne køber.

Disse døre kræver konstant pleje og vedligeholdelse af renlighed, fordi selv mindre forurening bliver meget mærkbar. For ikke at tørre deres daglige, smudsafvisende lag påføres, hvilket eliminerer forekomsten af pletter.

Den høje styrke af materialet, fremragende beskyttelse mod kulde, evnen til at isolere lyd, evnen til at gøre en rationel udnyttelse af naturligt lys - alle disse fordele fremsat metal døre med glas i spidsen blandt alle de andre. Moderne teknologi gør det stødsikker glas, så selv de mest bizarre gæst vil ikke være i stand til at bryde den.

Der er en klassifikation af glasdøre af emballagetyper: indrammet, rammeløse

Prefab kaldet dør hvis glas dørfløj er indrammet af en ramme af træplader brede eller tynde stål, aluminiumsprofiler. I det første tilfælde er den vigtigste belastning på træramme. Døre med aluminium, stål eller plast skelet er i stor efterspørgsel, fordi de er lavet af hærdet glas. Følge af den termiske behandling af glasset bliver mere modstandsdygtige over for skader af forskellig slags.

Der er også døre med glas uden ramme. Under deres produktion og anvendelse hærdet glas eller lamineret glas. Triplex kaldet særlig lamineret glas fremstillet af tre-, fire- og fem lag glasplade. Mellem ark brolægning særlig film, som gør det muligt at konstruere en stærk og sikker. Hvis en glas pauser, det splintrer i fragmenter ikke kun er dækket med revner. Men sådan en fornøjelse værd en masse penge.

I form af åbne døre opdelt i flere sorter: swing, swing (åben i den ene eller den anden), glidende (kan endda åbnes automatisk).

På grund af den design og udsmykning teknikker glasdøre mangfoldighed med ingen grænser, og enhver køber kan vælge noget andet. Til udsmykning af sådanne døre er brugt gravering teknologi, ætsning, sandblæsning, farvet glas, fusing glas stykker. gælder også vægmalerier akryl teknologi, lasergravering, serier, satin, indsætte en dekorativ film. Den nyeste teknologi giver originalitet. For at gøre dette, skal du bruge en speciel edb-udstyr, som skaber et tredimensionelt billede.

Installer døren med en glasindsats på flere måder: ved hjælp af glidende systemer ved at montere uden dørkarme, eller at installere et skjult boks.

Ud over alle fordelene ved en dør med glas forårsage en række ulemper. Ikke alle købere tænker vægten af glas dørpaneler. For eksempel et glas bane 80h200 centimeter og 6-2 mm tykt, vejer omkring halvtreds kg. Dette kræver omhyggelig opmærksomhed på udvælgelsen af tilbehør af høj kvalitet. Og jo bedre kvalitet - jo højere pris for varerne. Før køb skal først beregne præcist størrelsen af døren, fordi alle typer af swing og skydedøre sælges med fabrikken dele til montering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.