ForretningIndustri

Den vigtigste forbrugsmaterialer svejsning - svejsetråd

Svejsetråd anvendes under en række svejsning, er det den vigtigste forbrugsmaterialer, spiller rollen som en elektrode. Det føres ind arbejdszonen fra smeltezonen hastighed og sikrer kontinuiteten af processen. Svejsning giver en høj kvalitet svejsning.

Om mærkning

Arten af wiren afhænger af typen af svejsning værker og de materialer, der samles. Hver lille smule kultiveret svejser kendt, at svejsetråd bør have en lignende sammensætning metaller, der skal sammenføjes. Således for svejsning af aluminium, rustfrit stål, kulstofstål eller legeret stål fremstillet med navn og en sammensætning svarende til de ovennævnte materialer.

Hver af de eksisterende 77 typer af tråd svarer til en privat GOST mærkning regulere dens standard fysisk-kemiske parametre: kvaliteten af metallet, diameteren, kulstofindhold, tilstedeværelsen af dopingmaterialer, osv ...

Overveje eksempel på mærkning Sv-08G2S er den mest anvendelige til halvautomatisk svejsetråd. Den tegner sig for 95% af det samlede salg af forbrugsvarer, der anvendes i MIG.

Så: bogstavet "St" betyder, at svejsetråden "08" - masseandel på 0,08% carbon, "G" - der er en tråd tilstedeværelse af mangan, og "2" ciffer angiver indholdet af sin to procent, "C" - indhold silicium, samt nummeret ikke er specificeret, så mindre end 1%. Denne mærkning gør det klart denne carbon lavlegeret svejsetråd bruges til at arbejde med lave legeret stål (som metal rullende er 90%). Standard modstykker, men med den internationale klassifikation, produceret over hele verden.

Copperplated svejsetråd

I de seneste år, den udbredte brug af svejsetråd Copperplated modtog St-08g2sO.

Ved at coate det øger bue stabilitet, reducere graden af sprøjtning, og desuden giver en glat og ren høj kvalitet søm med lav porøsitet og en høj grad af integritet. Ved hjælp af en ledning til svejsning strukturer gør dem mere pålidelig drift. Det er ikke afgørende for brugen af forskellige former for udstyr og er velegnet til svejsning af enheder af enhver klasse. Det kan bruges til robotsvejsning.

Pulver, rustfri, aluminium ...

Når automatisk svejsning bedste effekt giver svejsetråden pulver. Hun ligner en slange af kulstoffattig blødt stål, fyldt med pulver. Fyldstoffet sammensætning indbefatter stabilisatorer bue brændende deoxidizers, jernlegeringer, slagger dannende midler. Dette tillader tråden at minimere dannelsen af slagger i svejseprocessen, og dermed reducere arbejdet i det fælles oprydning.

Mange industrier, såsom medicinsk udstyr, fremstilling, skibsbygning, energi, kræver svejsning rustfrit stål. I dette tilfælde er den anvendte rustfri svejsetråd med høj korrosionsegenskaber som giver en høj kvalitet forsegling.

Til svejsning legeringer, der indeholder aluminium, og fra dette metalkonstruktioner der særlige aluminiumtråd. Desuden tjener til katodeforstøvning metalliseringsproces.

Den grundlæggende regel for at vælge den svejsetråd

Svejsning operationer kræver stor faglig viden, en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af forbrugsmaterialer. Til svejsning strukturer er uacceptabelt at bruge en tilfældig ledning forvirrende mærkning og ukendt sammensætning. Dette kan føre til sammenbrud af strukturer på grund af dårlig svejsning. Den kemiske sammensætning af fyldmaterialet bør være så tæt på sammensætningen af svejsemetallet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.