SkønhedHår

Plukning øjenbryn gevind - hvad er det og hvordan man gør?

Som kun tricks er ikke tyet piger og kvinder i deres udøvelse af topkvalitet! Malet og afklaret hår, pace selv kostvaner, lider smerte under epilering. For daglige kosmetiske procedurer kan tilskrives, og plukning øjenbryn. Denne del af ansigtet, endnu mere end øjnene selv, giver det betydning og er en naturlig grænse.

Langt ikke hver piges øjenbryn er i perfekt stand. Alt for tyk eller uregelmæssig form, ujævne voksende hår - alle disse mangler er svært at skjule, selv under makeup lag. Så alligevel, og tweeze øjenbryn har brug for. Et andet spørgsmål - hvordan man gør det. I moderne skønhedssaloner tilbyder en række tjenester, men mange af de piger, da han lærte, hvor meget det koster øjenbryn korrektion, beslutter at gøre det derhjemme. I dag lad os tale om en tendens, der er kommet til os fra Indien. Dette er et alternativ til en pincet og voks - nymodens snor plukning øjenbryn.

Denne metode er, at to ordinære bomuldstråd snoet, og med deres hjælp erobrede en række hår og blade. Eksperter siger, at tråden udøve nemmere og mere bekvemt end nogen pincet. Desuden er det ikke så smertefuldt som voks og andre hår fjernelse værktøjer.

Plukning øjenbryn tråd: Vejledning

Før proceduren, er det nødvendigt at desinficere huden. Derefter tage tråden af 100% bomuld 50-60 cm langt og folde enderne sammen. Vil kreds af tråden, der bliver nødt til at blive sat på fingrene på begge hænder, "løse" dem. Nu på midten flere gange vride tråden (ikke mindre end 10 gange). Hvis du igen "afdække" fingre får slags "X" med bogstaverne sammenfiltrede midten. Denne snoet stråle dias til højre for at fingrene på sin højre hånd knyttede sammen, og til venstre, tværtimod, steget. Derefter flytte det i den modsatte retning. Og så et par gange, indtil den snoede plot ikke vil blive pacing er helt gratis.

I princippet er det vigtigste værktøj til jobbet er klar. Nu forberede dig øjenbryn pensel og kam deres zacheshite op. Tag tråden pegefinger og tommelfinger af begge hænder. Plukning øjenbryn gevind er som følger: twisted garn del bringes tæt på huden, hvorefter han flyttede frem og tilbage et par gange, ligesom du gjorde før. Således håret trukket ind bittesmå huller mellem svingene. Det vil kun nødt til at plukke dem.

Efter proceduren smøre huden beroligende lotion - for eksempel med aloe ekstrakt.

Fordele ved denne metode

  • tråd øjenbryn korrektion - en af de nemmeste og billigste måder at plukning.
  • Hårene er trukket ud med rode, med flere på en gang.
  • Under proceduren, er du ikke alene velplejede øjenbryn tynde ud, men også eksfolierer huden.
  • Når denne metode er meget langsommere end hårene vokse tilbage, bliver blødere og mere subtil.
  • Plukning øjenbryn gevind - universel måde. Den er velegnet ikke kun for kvinder, men også for mænd, og for de øjenbryn og til at fjerne hår på overlæben, justeringen linje af skæg og overskæg.

I begyndelsen kan plukning øjenbryn gevind virke kompliceret. Men efter nogen øvelse vil du svinge bomuld "pincet" ikke værre end den professionelle kosmetolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.