Kunst og underholdningKunst

Khrutsky billede "Blomster og frugt". Historien om skabelsen

Hviderussisk og russisk maler Ivan Fomich Hrutsky blev født den syvogtyvende af januar 1830. Fremtidig kunstner fik sin gymnasieuddannelse i Polotsk skole og attenhundrede syvogtyvende ankommer i St. Petersborg.

Tre år senere, Ivan Fomich starte uddannelse på den berømte Kunstakademi. Denne mand gik ned i kunsthistorien for sine smukke stilleben. Og en af de mest berømte kreationer - dette er et billede Khrutsky "Blomster og frugt".

Magnificent stadig liv, eller kanonerne af akademiet strenge

Det ser ud til, at det kunne være mere uskyldig end billedet generøse gaver af jord og også med omhu og kærlighed til de mindste detaljer, og samtidig dekorative naturalisme. Selv den allestedsnærværende flue, strandet på en pære, der er skrevet, så først efter et mislykket forsøg på at piske hende fra lærredet, du indse, at dette kun er et naturskønt modtagelse forfatter af arbejdet.

Men i de dage, når billedet Khrutsky "Blomster og frugt", en appel til stadig liv var så meget mere mærkeligt, at for en etableret på Academy of strenge hierarki af genre beskrivelse af blomster og frugt blev anset værdig kun af studerende blev oprettet. De, der lige er begyndt at lære at male. Eller selv for piger-elskere. Da blomsterne - det er rart for damernes gulv dekoration.

Billedet Ivana Trofimovicha Hrutskogo "Blomster og frugt". En beskrivelse af kunstneren

Det er i denne forstand stadig liv set en lærer og forfatter af akademiet regler om at male blomster og frugter kunstner Yakov Ivanovich Basin. Men det mærkelige er, at kun disse opstillinger og bragt berømmelse til kunstneren Khrutsky.

Hverken hans portrætter, hvor smukke kvinder er repræsenteret i ideen om moderne flora og Pomona, ingen billeder, fortæller om de daglige glæder i ro, og det er disse få arkaisk i sin måde blottet for logik og om udvælgelse af still life emner. Hvordan kan vi forklare den uventede popularitet indtil for nylig foragtet genre?

Dyb betydning i skabelsen af store værker

Stadig præsenterer en slags spil eller nysgerrighed. Dets vigtigste værdi ligger i at skabe en illusion af virkeligheden, i en fremviser bedrageri. Deraf navnet. Men det er værd at huske på, at i en tid med andre end den stadig liv-blende Peter gange trådte i mode og stadig-liv allegori. Han sprog af symboler afslører sin skjulte betydning.

Hvert emne og plante alt, hvad der var til stede på lærredet, på linje med ethvert begreb. Roser og pæoner sagde dedikeret seer af livets forgængelighed. Druer bliver mindet om den forløsende Kristi blod. Slukket stearinlys er tvunget til at tænke på døden. Med hensyn til billedet af en flue realistisk skrevet, billedet Khrutsky "Blomster og frugt" er det måske kun af rent praktiske formål. Tilsyneladende, mente man, at det vil skræmme værker af andre insekter.

tilskuer forhold til ydelsen Ivana Fomicha

Social etikette af det attende århundrede betød det obligatoriske kendskab til sproget af allegori. Resterne af denne viden vil sandsynligvis komme ned til begyndelsen af det nittende århundrede. Og opstillinger Ivan Fomicha tiltrukket nogle af dens dekorative effekt, den anden er tiltrukket af hans tanker om forfængelighed af livet, der opfordrer til mådehold og tage sig af sin udødelige sjæl.

Og Khrutsky maleri "Blomster og frugt", historien om skabelsen, der opstår i begyndelsen af trediverne, kan ikke forlade nogen ligegyldig tilskuer. Luksus stadig liv med objekter, at kunstneren var særlig glad for. Fajance kande fyldt med en rig kombination af forskellige farver. I nærheden af simpel bast tuesok. På bordet, en masse forskellige frugter. Ferskner og pærer, græskar og citron, druer og æbler. Overflod, der giver sig selv Moder Natur.

Delight folk i alle generationer, der kaldes et mesterværk

Mange mennesker, hvis vision er præsenteret et billede Ivana Trofimovicha Hrutskogo "Blomster og frugter", kan i lang tid ikke glemme det indtryk, erfaringer fra dette arbejde. Og denne glæde er til stede i publikum helt forskellige aldre. Nogen alvorligt overvejer dette stadig liv, forsøger at forstå alle sine hemmeligheder, mens andre blot bevæget af en kombination af usædvanlige farver.

Særligt dyre opmærksomhed skolebørn, hvilket får billedet Khrutsky "Blomster og Frugt". Skrivningen af barnet kommer ind i museet for at beundre dette arbejde, sindssygt lyse beskriver dette mesterværk med alle dens jordiske gaver fra ukendte lande og indsamlet selv i deres egne senge. Og nogle gange er det den opfattelse af langt dyrere for enhver forfatter, snarere end kritik af de berømte figurer af kultur.

Værdien af stilleben Ivan Fomicha til Rusland

Khrutsky billede "Blomster og frugt" har antaget stor betydning for kunsten. I tusinde otte hundrede otte og tredivte år af forfatteren blev endda tildelt en guldmedalje for sine kreationer. Med disse mesterværker af kunstneren introducerede den stadig liv i en cirkel anerkendte genrer, som åbnede for det russiske sprog af tingene, allegorier. Ivan Trofimovich udtrykte ideen om nødvendigheden af moralske retningslinjer. Den sofistikerede og sjæl pleje i den private verden af høje idealer.

Men tusinde 850 femte år af aktivitet yndig kunstner Ivana Hrutskogo ender brat. Den mand, der efterlod en enorm kreativ arv i alle kendte genrer, mens på højden af sin berømmelse, forsvinder pludseligt. Opløselig i fuldstændig ubemærkethed.

Afregning på godset, det bliver til en rigtig godsejer, der er aktivt engageret i landbruget, og maler primært portrætter af deres kære. Og måske ikke engang lært, at hans berømte stadig liv købt for galleriet selve Tretyakov. Men det betød anerkendelse af indiskutabel kunstnerisk værdiskabelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.