Hjem og familieGraviditet

Når du foretager en tredje ultralyd under graviditeten? På hvilket udtryk gør 3 ultralyd under graviditet planlagt?

Enhver kvinde ser frem til udseendet af deres barn til verden. Men indtil krummen er stadig i maven, er det allerede muligt at stifte bekendtskab med ham, i hvert fald på billederne. For at gøre dette, du bare nødt til at gå gennem rutinemæssig ultralyd, der fortæller mere om den fysiske tilstand af barnet. Selv om det menes, at en sådan undersøgelse er ikke alt for godt for barnet, er det stadig administreres tre gange i løbet af hele den periode, drægtighedsstalde krummer. Hvad gør den tredje ultralyd under graviditeten, på et eller andet tidspunkt behov for at udføre diagnostik - dette og meget mere som nyttige og interessante vil blive diskuteret yderligere.

Et par ord om proceduren

USA står for ultralyd. Til denne procedure en særlig anordning benyttes, som ikke bringer ubehag mor og ufødte barn. Det er vigtigt at bemærke, at denne procedure er ikke skadeligt i forhold til effekten af stråling. Forskere har længe bevist, at afviklingen af proceduren er helt sikkert for kvinder, og for barnet i livmoderen. Især hvis undersøgelsen gennemføres ved hjælp af det nye udstyr.

typer af ultralyd

Før regne ud, hvad periode gøre 3 ultralyd under graviditet, skal det bemærkes, at der er to primære metoder til forskning:

  1. Transabdominal ultralyd. I dette tilfælde taler vi om den sædvanlige undersøgelse, når data transmission er placeret uden for sensoren, dvs. damerne maven.
  2. Transvaginal ultralyd. I dette tilfælde er sensoren indsat i en kvindes skede, og dermed er der er at få de rigtige oplysninger om frugten.

Det skal bemærkes, at de to metoder til data er helt sikkert. Men transvaginal ultralyd er mere præcis. Men på samme tid, det er også mere følsomme.

Derudover er der tre-dimensionelle og firedimensionale undersøgelser. Forskellen er, at de giver et mere præcist billede af fosteret (i 3D-billede), og i de tidlige stadier kan være mere præcist og på et tidligere tidspunkt at identificere de forskellige laster et barns udvikling, sammenlignet med alle de sædvanlige ultralyd diagnostik.

Nogle gange sker det også, at en kvinde er ordineret mere og Doppler ultralyd. Hvilken slags procedure? Dets vigtigste mål - at udforske de processer af blodcirkulationen i blodkar både barnet og sædstrengen og blodkarrene i moderkagen. Denne procedure er meget vigtigt at opdage hjertefejl, en række placentale abnormiteter og problemer. Det skal siges, at denne undersøgelse noget dyrere end ultralyd, udføres hovedsageligt i 12-20 th uge.

På antallet af ultralyd for hele drægtighedsperioden barn

Det er tid til at finde ud af, på hvilken periode gøre 3 ultralyd under graviditeten. Det skal siges, at ifølge denne klinik, hvor der er en kvinde, kan lægen anbefale at gøre mellem tre og fem undersøgelser for alle 9 måneder.

  1. Den første ultralyd gør det meste 10-12-th uge. Men det sker også, at denne undersøgelse er allerede den anden. Siden de første tilfælde i 5-6-th uge til at bestemme den nøjagtige dato eller endda tilstedeværelsen af graviditeten. På dette tidspunkt, skal lægen vurdere fostrets tilstand og placenta, udelukke misdannelser af hjertet. Hvis udstyret er nyt, er det muligt at forudbestemme kønnet af de fremtidige rester.
  2. Den anden ultralyd udføres på 19-21 th uge. Også i dette tilfælde vist status for barnet, er det allerede muligt at sige præcist om der bor i maven - dreng eller pige. Igen, undtaget forskellige laster krummer. Også anslået mængden af fostervand, hendes tilstand.
  3. Når du foretager en tredje ultralyd under graviditet, ved hvilken periode? Så eksperter rådgive at udføre denne undersøgelse med omkring 32-34 ugers drægtighed baby. Så er der den generelle tilstand af krummerne fra navlestrengen, moderkagen. Desuden skal lægen korrelere størrelsen af barnets hoved og mors forfædres måder, for at forstå, om under fødslen problemer med passagen af barnet gennem fødselskanalen.

Oftere end 3 ultralyd i graviditeten (ved hvilken periode det er lavet - at forstå) er den seneste. Men lige før fødslen, da hun allerede kommer til hospitalet, det kan gennemføres en anden ultralyd. I dette tilfælde lægen desuden gennemse placeringen af krummer til at vælge den rigtige taktik fødsel, samt at bestemme rækkefølgen, hvorvidt eventuelle komplikationer i fødestuen.

ekstra ultralyd

Finde ud af, hvad periode gøre 3 rutine ultralyd, samt anden og første skal det bemærkes, at der også er uplanlagt undersøgelse. De tildeles kun læge i visse situationer, når det er nødvendigt yderligere at vurdere tilstanden af barnet, moderkagen. Så de fleste af de ekstra ultralyd ordineret til at spotte på forskellige drægtighedsstalde krummer, smerter i underlivet, hvis barnet er for aktiv eller meget stille i livmoderen.

Forberedelse til proceduren

Indser på, hvad der gør den tredje periode af ultralyd i graviditeten (30-32 anden uge), og vi har brug for at forstå, hvordan du kan forberede denne procedure. Hvis forud for den første undersøgelse, kvinderne nødt til at drikke en liter rent vand til at fylde blæren, den anden og hver efterfølgende undersøgelse af en sådan uddannelse er ikke nødvendig. En kvinde behøver kun at bringe et håndklæde til at tørre væk sporene af en speciel gel, der skal anvendes til abdomen. Mere end en kvinde til at kræve noget vil ikke.

Hvis det tredje ultralyd under graviditet (hvor udtrykket holdes - det er klart) er intravaginal metode, i dette tilfælde, blæren skal være helt ødelagt. Dvs. umiddelbart før proceduren, vil damen nødt til at gå på toilettet.

På den tredje ultralyd

Finde ud af, hvad periode gøre 3 rutine ultralyd under graviditeten, skal du finde ud af og det er grunden til denne procedure udføres. Så hvis moderen er betragtes som den vigtigste undersøgelse af sidstnævnte, når det er muligt at vide præcis barns køn, lægerne siger, at efter alle de mest nyttige og nødvendige - at den tredje ultralyd. Bortset fra det faktum, at lægen undersøger en baby igen, som nøje studeret og moderkagen selv - dens tilstand, patologi. Det er alt sammen meget vigtige oplysninger, fordi der i dette tilfælde er det muligt at forudsige selv processen med leveringen, mor, der er forudbestemt af lægen til det faktum, om der er indikation for kejsersnit.

Hvad er så vigtigt tredje ultralyd under graviditeten? På hvilket tidsrum den holdes, vi har set - på 32-34 th uge. Og specialist vurderer også, hvorvidt den nederste placenta kant af den cervikale åbning under denne procedure. Denne måling er meget vigtigt, fordi der i dette tilfælde kan du på forhånd klart, om truslen om blødning under fødslen. Lægen vurderer også placenta mest tykkelse og dens fastgørelse til navlestrengen, størrelsen (fx forøgelse af moderkagen kan være en indikator for inflammation).

Lægen undersøger også graden af modning eller ældning af moderkagen. Dette er en vigtig faktor, der angiver, hvor hurtigt kan forekomme fødsel, om barnet vil være nok tid til at modnes fuldt ud i livmoderen. Betragtes og andre vigtige faktorer, som vil hjælpe lægen bestemme sundheden for både mor og hendes ufødte barn.

normer

Hvis en kvinde er interesseret i spørgsmålet: "3 ultralyd under graviditeten til udtryk, hvad bedre at gøre" - du skal svare, at alt er meget individuelt. I gennemsnit lægen sender en undersøgelse dame på 32-34 th uge. Men det sker også, at en kvinde er den tredje amerikanske sendt meget tidligere, fordi først hun var planlagt til 5-6 uger i stedet for 10-12 minutter som det normalt er tilfældet. Som allerede nævnt ovenfor, al den forskning læge sender sine patienter i henhold til specifikke parametre. Og bare rolig, hvis lægen ordinerer en supplerende undersøgelse. Efter alt, denne procedure er helt ikke skadeligt eller min mor, og heller ikke hendes baby.

indikatorer udvikling

Finde ud af, på hvilket tidspunkt af graviditeten gør det tredje ultralyd, skal det også siges, at lægen alle parametre er opført i et særligt skema. Afhængigt af disse tal, kan eksperterne også drage visse konklusioner om tilstanden af barnet, samt på resultaterne af fremtidig levering. Her er det også vigtigt at bemærke, at afvigelsen i udviklings- krummer kan være (ifølge tabellen), men de ikke overstiger svingninger i 1-2 uger. Under sine studier ekspert gør følgende målinger:

  • BDP, dvs. biparietal størrelse (måling hoved kid).
  • Kølemiddel og udstødningsgas, der er omkredsen af maven og hovedet hhv.
  • LZ, dvs. målt fronto-occipital størrelse.

Lægen skal også måle længden af underarmen og skulder krummer, ben knogler og lår knogler, samt den målte størrelse af den nasale knogle.

Om føtal vækstretardering

Når udført 3 ultralyd i graviditeten (på et tidspunkt, ved vi, at 32-34-th graviditetsuge baby), kan lægen drage konklusioner om, hvorvidt de krummer af intrauterin væksthæmning. Dette kan indikere figur indspillet en specialist i undersøgelsen. Hvis målingerne er meget mindre end dem, der er nødt til at være i overensstemmelse med den tabel, vil lægen være i stand til at levere en pre-vysheozvuchenny diagnose. Men for at bekræfte en kvinde er forpligtet til at blive sendt til yderligere forskning, som bør undersøges nøje blodgennemstrømningen i livmoderen, mest navlestreng, blodkar i fosteret, mens omhyggeligt vil du høre hjerteslag krummer.

Det er også vigtigt at bemærke, at du ikke skal forsøge at selvstændige dekryptere ultralyd parametre. Dette er et meget komplekst system, der kun forstår kvalificerede fagfolk. Og selv det rigtige nummer, tittede i siderne af medicinske bøger og opslagsværker, siger ikke alt, jeg ønsker at lære. Efter fagkundskab også vigtigt at anslå og værdierne matchende hinanden, deres korrelation med visse parametre.

Sidstnævnte ultralyd

Som allerede nævnt ovenfor kan den tredje ultralyd være den sidste. Men lægerne ofte sende en dame til en supplerende undersøgelse om den 38. svangerskabsuge baby. Og alt for nøjagtigt at bestemme fødselsdato, og med den grad af modenhed af moderkagen til levering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.