FormationHistorie

Ekaterina 2: reform - som det var

Ekaterina 2 kom til magten som følge af undladt ledelse af sin mand Peter 3. At, på grund af sin manglende forudseenhed, regler Rusland mindre end et år, og blev offer for et palads kup. Hvem kom til sin plads, Catherine var til tider mere intelligent og snu. Som for hendes reformer, som den oprindeligt ville give Rusland en helt ny, progressive love. Imidlertid blev aktiviteterne begrænset til adelen, har placeret kejserinden ved magten. Men stadig, nogle ideer af Katarina den Store afspejles i sine reformer.

Så Catherine 2 reformen sin begyndelse med omdannelsen af Senatet. Det faktum, at det kom fra denne side af faren for at underminere dens autoritet. Ud fra dette perspektiv den 15. december, 1763 blev udstedt et manifest om omdannelse af Senatet. Startende fra det øjeblik Senatet mistet al lovgivende magt. Men på samme tid, hans dømmende magt tilbage. Også forlod sin udøvende magt.

Med denne rolle Senatet betydeligt øget profilen af rigsadvokaten. Catherine udnævnt til denne stilling Vyazemsky, som var hendes fortrolige. På det tidspunkt var Vyazemsky kendt for sin ærlighed og integritet. På grund af denne betroet han ledelsen af Treasury anliggender, finans, retfærdighed, kontrol og overvågning. I sit indlæg var alle provinsielle anklagere. Men sådan en væsentlig rolle var kun til statholder-generelt. Senatet selv blev opdelt i seks dele. I spidsen for hver var sin egen chefanklager. Den første afdeling har behandlet de eksterne og interne politiske anliggender. Det var dog kun zakonosoveschatelnogo aspekt - ikke mere. Den anden involverede retssager i dette aspekt, som klagen. Henhører under den tredje var den vestlige udkant af imperiet, uddannelse og politiet. Den fjerde var ansvarlig for maritime og militære anliggender. Femte afdeling, sammen med den sjette blev placeret i Moskva. Et engageret i retssager, og den anden var Senatets kontor.

Det skal bemærkes, at kejserinde Catherine 2 reformer begyndte at bære den med, hvorfor du ville - det bremset den eneste lovgivende organ, der væsentligt kan forstyrre dens regel.

Næste er den retsreform Catherine 2, og provinsielle reform. Alt dette kan sikkert tilskrives de fortsatte bestræbelser på Peter 1. Til at begynde med, i stedet for de tre-leddede opdeling af imperiet i amter, provins og provins, blev indført to sigt - på amtet og provinsen. Det var nødvendigt at væsentligt forbedre de retslige, tilsyns- og finansielle aktiviteter. Dette var ledsaget af brutalitet provinser.

Først Ekaterina 2 reformer rettet mod at forbedre den økonomiske og politiske situation i landet. Hun vidste, at det kunne ske i en anden version af det, og at dens forgænger Peter 3.

Men på grund af sin afhængighed af adelen, hun havde ikke råd til at forbedre situationen for landmændene. Og fra den, de til sidst begyndte at hæve oprør. Den mest berømte af dem - en opstand Pugachev, som i øvrigt viste, at Catherine tilbragte 2 reformer er ikke den mest korrekt. Dette primært påvirket provinsielle reform. Efter alt, et land, opdelt i en enorm provins, meget, meget dårligt styret af centret. Så efter opstanden blev vedtaget en række foranstaltninger med henblik på at løse dette problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.