Nyheder og SamfundBerømtheder

Zelin Aleksandr Nikolaevich: biografi og foto

Zelin Aleksandr Nikolaevich har fungeret som assisterende forsvarsminister i Rusland i maj 2012. Tidligere var han chef for den russiske luftvåben. Siden 2008 var medlem af bestyrelsen for De Forenede Aircraft Company. Derudover fungerede han som stedfortrædende chef for Aviation Department of Air Force stabschef af det 14. hær i den del af Air Force og Air Defense. Distinguished Militær Pilot i Den Russiske Føderation og Candidate af Militære Sciences holder rang af oberst Generelt. Overvej detaljerne i hans biografi.

Barndom og tidlige år

Zelin Aleksandr Nikolaevich blev født i 1953 (6 maj). Fødested var byen Perevalsk Voroshilovgrad region i den ukrainske SSR. Tidligere forlig blev kaldt byen Pariserkommunen, nu en del af Lugansk regionen.

Alexander er uddannet fra Kharkov Højere Militære Aviation School i 1976. Han blev derefter sendt til tjenesten i 787 th Fighter Wing baseret i Eberswalde-Finow ligger i Tyskland (særlig gruppe af sovjetiske tropper). Der blev han forfremmet til kommandør flyvning, og senere blev forfremmet til Squadron Commander.

Zelin Aleksandr Nikolaevich i firserne i forrige århundrede var den stedfortrædende chef for den 115. Guards Air Fighter Regiment. Dens vigtigste styrker var stationeret i Usbekistan (Turkestan Military District). Kommende generel førte luft gruppe, base fighter regiment og division. I 1988 dimitterede han fra Air Force Academy opkaldt efter Yuri Gagarin, som fandt korrespondance kurser.

karriereudvikling

I midten af halvfemserne, Zelin Aleksandr Nikolaevich, et foto af som præsenteres nedenfor, bliver hovedet (første næstkommanderende for den 23. Air Force) i Chita. Syv år senere, den officer uddannet fra Military Academy for generalstaben af de russiske væbnede styrker. Efter konvertering Air Force i en separat bygning (1998), blev han sin chef. I samme år lykkedes Zelin at få ledende stillinger i Trans-Baikal og den sibiriske Military District.

I 2000-2001, officer holdt posten som chef for det 14. Army Air Force og Air Defense Siberian Military District (Novosibirsk), og sommeren 2001 blev chefen for 4. hær i Rostov ved Don (Nordkaukasus militær distrikt). I sommeren 2002 udnævnt til generalløjtnant chef for Air Force stedfortræder.

videreudvikling

I foråret 2007, er allerede i stilling oberst-almen Zelin Aleksandr Nikolaevich leder af hovedudvalget i Den Russiske Føderation luftvåben. I denne stilling erstattet han pensioneret Vladimir Mikhailov. På et tidspunkt var han chef for hans efterfølger.

Det er værd at bemærke, at den næste viceforsvarsminister var medlem af bestyrelsen for JSC "Tupolev", som senere blev en del af United Aircraft Corporation. Der, oberst-General Zelin Aleksandr Nikolaevich repræsenterede regeringen som medlem af bestyrelsen (2008). Det videre arbejde i denne retning er også gennemført i det næste år.

I pressen var der rygter om, at fratræden af kommandør planlagt fra kontoret. Det var forbundet med det faktum, at Zelin ikke anså udvikling og integration af luft og plads kræfter i en enkelt vektor. Efterfølgende blev disse oplysninger modbevist.

Udnævnelse til stillingen som ledende

Ruslands præsident Dmitry Medvedev April 27, 2012 underskrev et dekret om afskedigelse af Air Force Commander af militæret. I maj samme år godkendte han den beslutning, der Zelin Aleksandr Nikolaevich - assisterende forsvarsminister i Rusland.

Oberst generalsekretær tildelt titlen Hædret pilot i Den Russiske Føderation. I løbet af sin karriere har han mestrer forvaltningen af mere end ti flytyper. Hertil kommer, at officer er ph.d.. Samlet plak tidligere pilot er tre tusinde timer. Selv at være på arbejde Air Force Commander, for at gøre togter fortsatte han, og også rettet parade til ære for Victory Day.

udmærkelse

Oberst-General Zelin Aleksandr Nikolaevich, hvis biografi præsenteres ovenfor, blev tildelt den højeste priser og hædersbevisninger. I løbet af sin karriere har han modtaget:

  • Bestil "For Merit", "Red Star" og "For Military Merit".
  • Medaljer i forskellige kategorier.
  • Den højeste militære tildeling af Rusland - bekendtgørelse af St. George 2. grad.
  • Premium mindesmærker på vellykket gennemførelse af militære operationer i den fem-dages opgør med Georgien.

Uddrag af et interview

I en af de interviews med medierne militære leder diskuterede Zelin Aleksandr Nikolaevich modernisering af moderne luftfart. Han sagde, at industrien går ind i en radikalt ny formation. For eksempel broadcast decimeter rækkevidde intercom omdannet til en meter. Dette skyldes i høj grad udviklingen af digital transmission.

Hertil kommer, at muligheden for militærfly lander i enhver civil lufthavn. Afsat nogle midler til dette formål, samt beslutningerne træffes på det lovgivningsmæssige plan. For at give den planlagte frigivelse af militær luftfart fra betaling for start- og parkering.

En sådan fremgangsmåde ville flyve hen over Ruslands område, ved hjælp af så meget som muligt netværk af flyvepladser, herunder ikke blot civile, men også militære fly. Det antages, at den første af disse fly vil være "MiG-31", som flyver ved høje breddegrader, er designet til autonom flyvning uden for de områder af radar dækning. Dette vil give mulighed for at bruge en bil hvor som helst i landet, herunder Kamchatka, Fjernøsten og Arktis.

Reformerne i uddannelsessystemet luftfart

Ved denne lejlighed var der en berømt skandale om oversættelse Academies Zhukovsky og Gagarin i Voronezh. Som Alexander sagde, at det skyldes en optimering af den pædagogiske proces, hvilket resulterer i specialiserede gymnasier er ikke placeret på tværs af staten, og er koncentreret i nogle få steder. Aviation Museum i Monino stadig, på trods af nogle ubekræftede udsagn om omstruktureringen.

Til sammenligning, oberst-General førte de amerikanske erfaringer. Den forholdsvis store, velhavende, og godt bevæbnede land, er der kun tre militære videregående uddannelsesinstitutioner. den kvalitet frem for kvantitet hersker i mange europæiske lande.

Om motivation

Som ung pilot, Zelin besøgte træningslejren, hvor Pavel Stepanovich Kutahov udføres (1976). Marshall klart overdraget opgaver til piloterne i det første, andet og tredje klasse. I dagens miljø, når de ønsker at annullere et tillæg for kvalifikation, er det også sandt. Dette bør ikke være tilladt, fordi udligningen vil føre til lavere kvalitet af flyvninger og reducere motivationen uerfarne piloter.

Ved slutningen af

Assisterende forsvarsminister i Rusland Zelin Aleksandr Nikolaevich hans familie var ikke bredt annonceret. Det er kun kendt, at han var gift.

Oberst generalsekretær viste sig som en sand patriot af sit land, var en anstændig måde fra den uerfarne pilot til at lede den højeste rang i den militære luftfart.

Dette er et godt eksempel for den yngre generation. På det tidspunkt havde Alexander fløjet mere end tre tusind timer, undersøge mere end et dusin typer af kampfly. Samtidig satte han en stor indsats for at udvikle moderne indenlandske luftfart, selv om hans stilling er undertiden i modstrid med de synspunkter, som den øverste ledelse. Måske dette træk og giver mulighed for at vinde troværdighed af de eksisterende, samt forsvare deres meninger i vanskelige situationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.