Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan slukke kål med kød.

Der er retter til madlavning, som tager en masse tid. Men vores diskussion i dag vil fokusere på den daglige mad, nemlig om, hvordan man kan slukke kål med kød. Måske mange vil overveje dette emne har længe været slået. Men du behøver ikke skynde sig. Måske nu vil du lære noget nyt for dig selv og notere.

Så, hvordan man kan slukke kål med kød. For at gøre dette skal du bruge følgende produkter: fire hundrede gram svinekød eller kylling, afhængigt af dine præferencer, en stor leder af kål, en leder af løg, gulerødder i en mængde på ét stykke. Forfølge denne parabol, kan du ikke undvære vegetabilsk olie og tomatpuré. Og, selvfølgelig, har brug for nogle urter og krydderier, såsom laurbærblade, peber, urter, hvidløg og selvfølgelig, salt.

Nu hvor alle de ingredienser, du har på hånden, kan vi tale om, hvordan man kan slukke kål med kød. Til at begynde, skære kødet i små tern og læg dem i en gryde med varm olie. Steg det på høj varme. Efter nogen tid, nemlig efter alt forsvinder skum, salt og peber i kødet efter din smag, dække og nyde en skæring kål.

Hak det i tynde strimler, og derefter lægge et stort fyrfad forberedt på forhånd og bringe det til en gylden farve. På bare et par minutter, indtil kogt let salt kål.

Parallelt med dette, så glem ikke om kød. Når det stege indtil de er brune, tilsæt finthakket løg. Og efter et par minutter i en gryde med kødet, læg den hakkede gulerod. Tillad fem minutter senere. Og derefter tilføje tomatpuré. Er det tilstrækkeligt at en spiseskefuld. Bare et par minutter i hjertet af kød hæld kogende vand, satte laurbærblad og slukke den resulterende masse over fyrre minutter.

Kål denne gang også at blive kontaktet. Nu skal du bare nødt til at blande indholdet af de to braziers og hold ved svag varme i ti - femten minutter. Den endelige touch - dine fad drys krydderurter og finthakket hvidløg. Og lad det trække i et par minutter. Smagen af den resulterende fødevarer vil overstige alle dine forventninger.

Vi er betragtes som en af de mange opskrifter, hvordan man slukke kål med kød. Men, fordi det begrænser mulighederne ikke ende der. Så nu vil vi kort introducere dig til to mere interessant opskrift.

Så for eksempel, hvis hånden ikke havde kød i dit køleskab eller akkumuleret en hel del af pølse scraps, du kan afspille situationen lidt. Lad os betragte sagen som at slukke kål med pølse.

Der er ingen tricks. Kål gryderet separat, tilføje det når du er klar løg, gulerod og tomatpuré. Vær forberedt pølse, skåret den i små tern. Femten minutter, indtil kogt kål, tilsæt pølser. På den sidste etape er en favorit krydre din parabol med krydderier, og du kan glæde din mave er så let og utrolig lækker ret.

Tja, for dem, der foretrækker vegetariske retter, overveje muligheden som at slukke kål med svampe. Hvis vi trækker en analogi med ovenstående opskrift, behøver du kun at udskifte kødprodukter champignons eller andre svampe. De kan også tilberedes i en separat gryde og derefter blandes med surkål. Alle andre handlinger er lignende opskrifter diskuteret tidligere.

Hvis vi vurdere situationen som helhed, har kål i alle dens former altid været til stede på bordet af det russiske folk. Uden det ikke gjorde selv på helligdage. Selv i dag, er det stadig et af de vigtigste produkter. En skål af kål levere glæden ved sin nærende og sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.