ForretningSpørg eksperten

Vigtigste indikatorer for aktivitet i virksomheden, dens stabilitet og effektivitet

Et tilstrækkeligt antal produkter, der sælges på markedet, dækker de omkostninger, udfoldes på sin produktion, med andre ord, dens absolutte kostpris. Efterfølgende salg er rentable. Fortjenstmargener vil afhænge af, hvor meget af ARE (ifølge analyse) Faste omkostninger, og skiftende semi-variabel, som en del af de samlede omkostninger. Når antallet af produkter, der sælges for at nå nedre grænse er tilstrækkeligt til at dække omkostningerne, så overskuddet vil begynde at vokse hurtigere end størrelsen af de omkostninger, og der vil være mulighed for udvikling og investering.

Løbende analyse og nogle af de vigtigste indikatorer i selskabet giver et retvisende idé om dens rentabilitet eller manglende rentabilitet. Hvis virksomheden reducerer den økonomiske aktivitet, falder den fortjeneste, og tab stigning med forskuddet nedgang i salget.

Nøgletal for virksomheden - er dens effektivitet. Du kan beregne den følgende formel:

Pr = Fwd - ANW

I denne beregning: Pr - overskuddet fra salget af produkter.
CDF - Provenu fra salg af produkter.
ANW - størrelsen af de omkostninger brugt på salg og produktion.

Ifølge beregningen af indikatorerne vil være synlig økonomisk effekt, som kendetegner virksomheden som at opnå et overskud og overskydende omkostninger. Indikator af økonomisk effekt, sammenligner de omkostninger og ressourcer, der anvendes på hans præstation. Men indikatorer såsom rentabilitet ligger uden for rammerne af den analyse og evaluering af aktiviteterne.

Rentabilitet, nettoresultatet, omkostningsdækning, økonomisk effektivitet - det er de grundlæggende indikatorer for aktivitet af en virksomhed. Rentabiliteten giver en idé om, hvor hurtigt dækket de omkostninger, og selskabet vil være rentabel.

Rentabilitet beregning :

  • Produkter: R n = forholdet mellem fortjeneste fra salg (realisering) / share på de samlede omkostninger.
  • Aktiver: R er en = forholdet mellem fortjeneste ( rapporteringsperiode) / total Sat. Hvis Sikkerhedsrådet - det gennemsnitlige indestående. Beregning viser, hvordan man bruger de nuværende og anlægsaktiver, som effektivt og om interessen for finansielle og kreditinstitutter, til samarbejdspartnere.
  • Fast kapital: Re = balance overskud / share på SSOK. Hvor SSOK - gennemsnitlige omkostninger (kapital).
  • Egenkapital: R sk = nettoresultat / gennemsnitlig andel i udgifterne til OS. Denne indikator viser, hvilken del af overskuddet pr hver rubel investeret af ejeren. OS - anlægsaktiver.
  • Capital tilbagebetalingstid: T = egenkapital / nettoindkomst. Beregning viser, hvor hurtigt afbetale penge investeret i virksomheden, hvis betingelserne i finansielle og økonomiske aktiviteter ikke vil ændre sig.

Nøgletal i selskabet danne en "break-even punkt gør aktiviteter", der kan reduceres til at svare på spørgsmålet: hvor mange produkter til at sælge for at dække omkostningerne ved sin produktion og erstatningen af semi-variable udgifter omkostninger. På baggrund af analysen enhedsprisen fastsat i overensstemmelse med alle de semi-variable omkostninger, for helt at dække dem og har en stabil indkomst.

Indikatorer, i overensstemmelse med kravene i markedet, kan relateres til to grupper:

Bestemmelser, der karakteriserer resultatet af en aktivitet og det opnåede niveau af udvikling.

Udgifterne der afspejler produktionsomkostningerne og aktivitetstyper.

Division er temmelig betinget og karakteriserer den relative udvikling i selskabet. Typen og orientering af analysen afhænger af de mål, der er sat foran dem. Således kan produktionsomkostningerne betragtes som scoren nået niveauet for omkostninger, men niveauet kan være nummer, når enheden ikke er planlagt til at producere produkter og tjenesteydelser. Det samme kan siges om sådanne indikatorer som indkomst, for hvilken ejeren ikke er på det første sted, det er vigtigere for bevægelsen af selskabets likviditet og statistik.

Derfor evaluering af det samlede salg, bruttoavance og nettoresultat (efter skat og renter betalt på lån og kreditter), økonomisk effektivitet, egenkapital omsætning - det er de vigtigste indikatorer for virksomheden, der beskriver sin stilling i rapporteringsperioden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.