Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Chester" (Bryansk): menu og anmeldelser

Bryansk - dette er en af de ældste russiske byer, første gang nævnt i The Chronicles regnskab for 1145. Det ligger kun 380 m fra Moskva på den maleriske bredden af desna. På trods af, at det ikke er et turistmål, byen trafik er ganske høj. Og hvad man skal gøre efter sightseeing tur? For dig, restauranten åbner dørene "Chester" (Bryansk). Det er lidt en guide til en verden af forskellige køkkener i verden, samt den raffinerede alkohol. Signatur cocktails og unikke desserter - alt dette er det værd at komme her mindst én gang.

ny generation

Restaurant "Chester" (Bryansk, Airpark) - dette sted er et helt nyt format. Det kombinerer restaurant niveau måltider og underholdning trendy barer. I virkeligheden er det en almindelig dag en hyggelig restaurant, der serverer lækker. En nat her koger turbulent liv. I restobare et dansegulv og original cocktail menu, og jævnligt vært tema fester og inddragelse af fashionable DJs.

beskrivelse

Restaurant "Chester" (Bryansk) påvirker alle dens excentricitet. Tradition, kvalitet og stil, intet overflødigt. På trods af, at etableringen kombinerer engelsk stil mexicanske køkken, russisk gæstfrihed og endda orientalske elementer (vandpibe), alle i harmoni med hinanden økologisk. Indvendigt er rummet opdelt i et fælles rum for op til 200 personer, og en intim VIP-zone, som huser en hyggelig gruppe på 10 personer. Hertil kommer, en sommerterrasse til 150 personer, hvor hver aften for besøgende at nyde levende musik.

De vigtigste fordele

Hvad er anderledes ved restauranten "Chester" (Bryansk) fra hundredvis af sådanne institutioner? Faktisk alt er enkel. Kvalitet alkohol plus fremragende køkken og fantastisk musik - stadig en stor aften. Valget af retter, snacks og desserter, alkoholiske drikke (især øl i en pub) lige beundre den første gang. Varm atmosfære og overkommelige priser vil glæde alle besøgende. Det er en fornøjelse at besøge med selskab med venner eller alene med din elskede.

Design og Boligudstyr

Selv de sande kendere vil finde en attraktiv restaurant "Chester" (Bryansk). Og originalitet her er den vigtigste tone. Interiøret ikke skrige om luksus, som det sømmer sig denne stil. Her er alt stylet med engelske pubber i de bedste traditioner i genren. Du vil ikke finde kedeligt hi-tech travle by. Atmosfæren her er meget blødere og varmere. Design ideer til udtryk i en række forskellige interiør predmerah, der er i form af musikinstrumenter.

Her glad alt. Udmærket, ikke Silencing og meget melodisk lyd, professionelt leveret lys, kølig brise fra klimaanlæg. Kort sagt, at alle de betingelser, tilbringe aftenen.

Underholdning for gæsterne

"Chester" restaurant (pub, Bryansk) vil glæde selv den mest krævende gæst. Du - en sports fan? Så efter en lækker middag, siddende på en blød sofa foran et af de store skærme, der udsendes fodboldkampe, "Formel 1" og ekstrem sport. Selvfølgelig kan de ses på tv, men dette show er ikke så spektakulære. Også, hvis du ønsker at tilbringe tid med venner, er det svært at tænke på et bedre sted end "Chester" restaurant (Bryansk). Anmeldelser understrege, at den lokale atmosfære og fremragende mad - det er præcis, hvad du har brug for en stor aften.

Og hvis du er ung og aktiv, så velkommen til klubben tættere på natten. Det var på dette tidspunkt begynder temafester, konkurrencer og comedy shows. Og efter at de er fantastiske koncerter med populære pop grupper og fantastisk lyd. Her er de virkelige stjerner og spirende kunstnere, så om aftenen hver gang vil være anderledes. Og her ikke overholder en bestemt stil, kan du være en gæst på en rock and roll koncert eller aften didzheevskih sæt.

For dig og for hende

For ikke at nævne om de "altaner til elskere." Dette er et særligt sted, hvor du kan nyde lyden af guitarer. Et ideelt sted for en velsmagende kaffe og dessert, samt erklæringer om kærlighed og ægteskab forslag. Og hvis du ønsker at imponere sin makker usædvanligt og lyse show, så kom til flair show. Det bartendere konkurrence i forberedelsen af cocktails. Meget nice, elegant og interessant.

Hvad kan overraske dig hyggeligt "Chester" (restaurant, Bryansk). Billedet afslører ikke halvdelen charmen af denne virksomhed, så det er bedre en gang for at komme her og gøre op med sig selv. For ikke at nævne endnu et træk, der fuldender billedet af en rigtig engelsk pub. Dette, selvfølgelig, grill. Ligesom den samme kebab, men meget mere delikat, raffineret og aromatisk. En sådan du andre steder i byen vil ikke finde.

kokken

Denne ansigt af virksomheden, og mange mennesker, der kommer her for første gang, så gør det kun for at prøve hans underskrift retter. Semen Kolesnikov - vinder af den første russiske sæson af madlavning show "Hells Kitchen" - en meget charmerende og lovende ung mand, der viede sit liv til oprettelsen af disse mesterværker af konventionelle fødevarer. Dette er sølvmedaljevinder for International Kremlin Culinary Cup. Der er han og andre regalier og priser. Takket være hans talent, ung og energisk, i dag er det - en af de mest berømte kokke i russisk. Selvfølgelig er dette faktum tilskynder mange til at besøge "Chester" restaurant (Bryansk). Den menuen er så varieret, at du er sikker på at finde sig selv noget at smage. Særligt interessant kødretter, der smelter i munden.

Varme og kolde snacks

Varmt, som i alle de andre restauranter bliver nødt til at vente. For ikke at gå glip af, kan du bestille en lille appetitvækker. Meget populær her er de croutoner (130 rubler pr dusin), zhyuleny vilde svampe (210 rubler per portion), kyllingevinger og store fisk og skaldyr, rejer og muslinger. Alt dette kunne være starten på dit måltid.

Og vi fortsætter med at se på menuen. "Chester" (en restaurant i Airpark, Bryansk) tilbyder at spise makrel egen ambassadør, beordrede kød eller en ost (500 rubler for nogen), samt en fantastisk sortiment af røget fisk. Dette er ikke i hovedmenuen, så længe kun et præparat.

hovedmenuen

Der er en duftende fisk og kød supper, som hver er forsynet med et særskilt form for brød eller en specielt bagt kage. Omkostninger portioner 150-200 rubler. For elskere af fisk retter er altid et par sorter af steaks (tun, ørred), samt diverse skaldyr.

Men den mest velkommen og lækker - det er kødretter. Der er så mange at prøve mindst en del, bliver nødt til at besøge restauranten flere gange. Kalvelever, stuvet oksehaler med bønner, stuvet kanin, andebryst, lam skulderblad - det er alle meget velsmagende. Men hvis sagen, hvor du samlet her er virkelig fremragende, så være opmærksom på en speciel menu. This laks steaks, grillet kylling, irske pølser med sauerkraut, kylling grillet, ømme ribben, tunge og lam-grille.

desserter

Slutningen af aftenen bør altid være den mest mindeværdige. Den første ting at prøve de vigtigste retter i "Chester" restaurant (Bryansk). Fotos steder og retter, ved den måde, kan ses på hjemmesiden, dels de præsenteres i denne artikel. Så kan du lave en lille pause, og derefter vælge en dessert.

Den mest almindelige sort af besøgende - det er hjemmelavet is. Overraskende velsmagende, cremet og øm, det vinder den første spoon. del af udgifterne til 160 rubler. Til dato, menuen indeholder vanilje, chokolade, pistacie og passionsfrugt med smag. På lige fod med hjemmelavet is i popularitet står hindbær dessert. Vær sikker på at prøve det friske og sunde godbid. Og, selvfølgelig, traditionelle engelske desserter: æblekage med fløde, en kurv med friske bær, ost-kage og tiramisu.

Kontaktoplysninger

Som i dag, kan du besøge ikke én, men fire "Chester" uden at forlade byen.

  • Prospect Stanke-Dimitrov, 106, s.1.
  • Bypass 32.
  • Komsomolskaya, 12.

Du kan vælge længe været et adelsmærke for "Chester" for sig selv en, der er tættere på hjemmet, fordi fremragende kvalitet retter.

anmeldelser lånere

Kulinariske oplevelser hold, ledet af køkkenchef, er veletableret. Deres køkken er berømt for det faktum, at mange af retterne er tilberedt med produkter af høj kvalitet produktion Bryansk. Den nye restaurant, som åbnede i Airpark, fungerer også, som er blevet hits. Men også lave mad til gæster og en overraskelse. Det hugger og kød bagt i en særlig ovn kaldet Hosper.

Regelmæssige gæster har bemærket, at nye emner hele tiden indføres i menuen. For eksempel, for nylig blev det muligt at prøve en salat med persimmon og hytteost. En masse entusiasme afsoner måltider i en gryde med manuelt arbejde. Dette er en meget smuk, stilfuld og appetitvækkende. Glem ikke om opdateringen her og cocktail-menu. Om vinteren, vil du blive tilbudt at prøve den varm chokolade med krydret krydderier, opvarmning bragt ned. Og i den varme sommer er perfekte forfriskninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.