ComputereComputerspil

Som i "GTA: San Andreas" at være en politimand. Mission eller mode?

Den fjerde del af den berømte spil kom ud i lang tid. Men stadig meget populær blandt gamere. Nogle vælger at huske fortiden og til at gå igennem alle de "GTA", den anden efter femte serie af kult ønsker at prøve tidligere. Anyway, er spillerne på udkig efter svar på spørgsmål, der opstår i løbet af spillet. Som i "GTA: San Andreas" at være en politimand, de kender ikke mange. Vi vil forsøge at løse dette.

politi

I "GTA", er der flere former for retshåndhævende myndigheder, der bevogtede byen fred og arbejde til gavn for beboerne. Ud over politiet, er der SWAT, FBI og hær. Hver af dem udfører en rolle, men de interagerer sammen i særlige tilfælde.

Politiet er ansvarlig for at sikre, at hver time på gaderne i byen var rolig. De bærer patrulje i byer og landsbyer. Hertil kommer, opdelt i 4 enheder, der tilhører forskellige regioner.

nyttige åbning

Hver by er bevogtet af sin ledelse, hvor en spiller kan få. Nogle vil bare være ubrugelig, mens andre, tværtimod, hjælpe med at få kølige artefakter. For eksempel, våben såsom 9mm pistol eller haglgevær ellers stick og skudsikre veste. Desuden er der lagres og sjove elementer. Hvis du beslutter at rulle op om rettigheder for fuglen, er det bedst at være rolig, kan du ringe ud anderledes i fængsel eller blive dræbt.

Ud over våben, kan du tildele dig selv og transport. Hvis du mærkede for politiet, så husk på, at du kan få, uanset hvor du var. Maskinerne kan findes våben og ammunition. Også, kan spilleren vælge helikopter eller motorcykel.

Uden mods og bedrager

Hver gamer vælger til rollen. Du kan tage "GTA" som et positivt helt, og du kan blive en "storm" af San Andreas og den mest forfærdelige overtræderen. Hvis du stadig vælge for sig selv "god sti", har den mission "Politi" er udarbejdet til dig.

Et andet interessant faktum er, at passagen af ganske selvmodsigende, fordi for at blive politibetjent, er du nødt til at bryde loven. Så kan du roligt køre gennem byen for at opsøge skurke, og kæmpe med dem. Men for fuldt ud at forstå den samme tid, hvordan man bliver en politibetjent i "GTA: San Andreas," du har brug for at få formularen.

Barbara Shternvart bør være dit "dit livs kærlighed." Hun er sekretær for sherif i en by, og derfor allerede har adgang til ammunition. Hvis du hurtigt vil gribe pigen, du har brug for at vide et par ting. Først og fremmest, hun elsker søde fatties andet elsker at ride langsomt i bil på landeveje, i tredje, have det sjovt på diskoteker.

Barbara hus er fra 16:00 til 06:00. Han elsker spisning i en cafe i nærheden af hans hjem. Bonusser af forholdet til det, vil du bemærke i starten. For det første, hvis du bliver anholdt af en betjent, det tager ikke væk din kanoner. Dernæst vil du være i stand til at køre på det tjenesten jeep, og denne tæller er allerede halvt fuldendt på vej til at løse problemet, som i "GTA: San Andreas" at være en politimand. Og på det sidste stadie af forholdet , vil du få formularen.

Når du har den ammunition og våben, ser rundt i byen, tilskuere kolleger. Nogle gange vagt patrulje, og de kan nemt kan slå. Af den måde, hvis du scorer betjentene hullede, får du kun én stjerne sporing, hvis skuddet, så to. Du kan nu hente stafetten - og frem, til at udføre missionen.

Hvad bliver det næste?

Passage vil ikke give dig problemer. Du ved nu, hvordan man "GTA: San Andreas" at blive politibetjent, der kun lige rene skurke i byen. Hvis du ikke rører fredeligt, ingen selv mistanke dig.

For at bestå missionen, er det nødvendigt at overvinde 12 niveauer. På hver af dem dræbe kriminelle, i den første - en, den anden - de to, på den tredje - tre og så videre. Passage kan stemmes ned af flere grunde: hvis du bliver anholdt eller du vil dø. Også, hvis du er ude af bilen, men i et minut havde ikke tid til at gå tilbage og sidde i den anden, og hvis løb tør for tid til at udføre opgaver.

Som i "GTA: San Andreas" at være en politimand, nu du kender. Dette vil ske, hvis du dræbte 78 skurke. I gennemsnit vil det tage dig en time og en halv tid, men det hele afhænger af hvilke måder du vælger at spille, og hvor godt du klare den våben. Af den måde, for passage af denne mission, vil du få skudsikre veste til 150 enheder.

Koder og mode

Normalt nytilkomne forsøger at finde bedrager. På spørgsmålet om, hvordan man "GTA: San Andreas" hvordan du bliver en politibetjent, kode eller begivenheder vil ikke bidrage til at besvare. At udviklerne ikke forudså. Derfor, for at forsøge at finde noget på internettet er ganske usikre. Sandsynligvis meget lettere at blot at bryde ind politistationer, ødelægge og plyndre.

Hvis du ønsker at tage risikoen, kan du søge efter brugerdefinerede mode "GTA:. San Andreas" Bliv politibetjent vil være lettere med dem, men ikke altid sikkert for din pc. De vil gøre dig føle sig som en betjent, gøre forretninger og udføre missioner. Af den måde, er nogle tilstande konstrueret således, at efter starten af spillet i butikkerne er der de ting, der før ikke var der at finde.

Efter installation skaberne ikke anbefale deres egen måde at ændre filerne i mapper, så du bør læse instruktionerne omhyggeligt for at alle kører korrekt. Efter en vellykket installation Nico nemt klædt i politiuniform og hat, og du kan nyde et spændende spil af helten-betjent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.