ModeTøj

Unisex - hvad er det? Hvordan unisex tøj, dufte og sko?

I dagens verden er der mange forskellige begreber; forsvinder som unødvendige dem, der opstår andre. Denne artikel vil være nyttigt for dem, der ønsker at forstå dette begreb som unisex: hvad det er, og hvad det er relevant.

Om oversættelse

Det første skridt er at oversætte dette ord. Det kom fra engelsk og betyder "en etage". Allerede forstå dette for dig selv, du kan drage nogle konklusioner. Generelt er unisex stil er egnet til både mænd og kvinder, som er en helt universel. Og der var dette udtryk i midten af forrige århundrede med udviklingen af subkulturer og bevægelser, ligesom hippier, punkere og feminisme. Denne praktiske og var afsæt for fremkomsten af denne tendens i tøj. Det kan være interessant, og det faktum, at selv i de modemagasiner i Sovjetunionen fik en forklaring af den stil for 1988, for i sidste ende af de 80 kvinder i Sovjetunionen havde råd til at bære ikke blot hvad der er smukt og rigtigt, men også noget, der er meget bekvemt.

funktion

Så unisex. Hvad er det? Som allerede nævnt, er det en stil , der er velegnet til både mænd og kvinder. Det er de ting og varianter, der er egnet til brug i begge køn. De slettes, hvis visse grænser, forskellene forsvinder er de funktioner, der gør en mand en mand og en kvinde - en kvinde.

Tøj historie

For at forstå begrebet "unisex" (hvad det er, og hvornår det er tilladt at bruge) er mulig, hvis en lille dukkert i historien. , Fremkomsten af denne stil Således - det er mest sandsynligt en form for reaktion på den seksuelle revolution og kampen for kvinders for deres rettigheder. Imidlertid blev sin grundvold lagt langt tidligere. Er det tilstrækkeligt at minde om Jeanne d'Arc, der klædt som en mand, en kriger uden problemer. I det 18. århundrede var alle mands kulør så tæt på den kvindelige, dekoreret med flæser, dikkedarer, flæser. Spillede en rolle og kostumer af tiden. Så mændene var meget glad for at klæde sig i kvinder, og omvendt. Og i det 19. århundrede pige "tilegnet" selv denne del af garderoben som en frakke, der indtil da blev anset udelukkende mandlige. Som for en nærmere historisk periode, omkring 60-70 år af det sidste århundrede, har de berømte modedesignere besluttede at forsøge at afspejle stil med "street fashion" i deres samlinger. De fik det dårligt, fordi fra det tidspunkt, en kvinde turde åbenlyst at bære herrebukser. Sin storhedstid unisex tøj bekymret over de 90-erne af det sidste århundrede. Dette faldt sammen med den periode, hvor den velkendte Kelvin Klyayn udgivet en samling af tøj, der blev beregnet som de drenge og piger. Interessant ville være det faktum, at forsiden af samlingen var skuespillerinden Keyt Moss, der i lang tid var muse og inspiration af den store designer.

Modernitet og unisex

Hvad er det, vi regnet ud en lille smule. Det er værd at bemærke, at den stil på det tidspunkt bredt blev spredt på det område af vores land og tæt bosatte der. Alle former for jeans, sweatere, pullovere, sneakers og Oxfords - disse ting kan bæres af både kvinder og mænd uden problemer. Dette bidrager ikke kun former og farver disse typer af tøj, men også en mere frigjort folks bevidsthed, så damen at klæde sig i camouflage, at en fyr klæde sig i lyserød skjorte. Og det gælder ikke kun føler sig trygge, men også stilfuldt look. I dag er presserende uformelige tøj, glansløse farver, der er lige velegnet til begge køn. En enorm bidrag til udviklingen og udbredelsen af denne stil i vores land har gjort og brugte. Vigtigt er det, at for eksempel virksomheden, Jean-Paul Gaultier i dag foretrækker udelukkende unisex tøj, der sælger universelle ting for begge køn.

fejlagtige udtalelser

At høre udtrykket "unisex", mange mennesker tror, at denne form for formløse baggy tøj. Men det er en ganske misforståelse. Disse ting er ikke kun praktisk og praktisk, men stilfuldt, og nogle gange endda elegant. Tøj af denne stil er ikke kun egnet til at gå gennem gaderne i byen, er det også hensigtsmæssigt på kontoret og på forskellige former for fester.

Egenskaber

Hvad er så attraktivt for mange mennesker unisex tøj? Først og fremmest praktisk og komfort. Som for kvinder, kan de således demonstrere lige rettigheder med mænd. Men der er nogle generelle træk ved denne stil, som absolut har brug for at blive nævnt.

  1. Alsidighed. Garderobe-stil unisex dragter samt manden og kvinden. Det kan være jeans, skjorter, trøjer, skjorter, voluminøse strikkede trøjer, denim overalls.
  2. Komfort. En sådan tøj skal ikke blande sig med en person, det er så praktisk, at det hele kan blive glemt.
  3. "Føl kærlighed". Det betyder blot, at både mænd og kvinder kan besøge "hud af hinanden," en bedre fornemmelse for din partner, forsøger på nogle dele af hans Klædebon.
  4. Naturlighed. Denne stil antyder også tilstedeværelsen af et minimum af makeup på pigens ansigt. Det skal være lige nok til at se velplejet. Således kan kvinder være sig selv, mens de resterende naturligt smuk uden problemer. Det er også velegnet til folk, der ikke kan lide at skille sig ud fra mængden.
  5. Ensartethed. Hvad betyder det unisex? Denne lighed i alt. Og det er ikke kun tøj, men også tilbehør og parfume.

Stadig, den vigtigste forskel på denne stil er, at det er designet til at gøre livet for hver enkelt person som praktisk.

lugten

Som allerede nævnt ovenfor, unisex - er ikke kun svarer tøj til begge køn, men smagsoplevelser. For at følge udviklingen af denne tendens, og er nødt til at gøre en sidespring ind i historien. Denne stil af dufte der temmelig lang tid og har oplevet to store perioder: den første - de gamle og middelalderen, den anden - i slutningen af det tyvende århundrede. Som for antikken, i disse dage, lugt adskilte sig ikke efter køn. Det var vigtigt at bare have en god duft. Det var dog en masse herrer. Som for almindelige mennesker, de sandsynligvis lugtede ligesom dette kræve deres helbred: en særlig lugt dengang havde en anden medicin af pest og fnat salve insekt. Lidt senere introducerede franske Korol Lyudovik XIV parfumer mode (som igen, er ikke opdelt i kvindelige og mandlige). Men så havde hun et bestemt formål: at skjule ubehagelige lugte (det er ingen nyhed ville være, at herrerne på det tidspunkt tog et bad er yderst sjældent). Et vigtigt skridt i udviklingen af parfume gjorde Napoleon. Han beordrede alle mænd til at lugte kun sæbe. På dette tidspunkt, parfume bliver overvejende kvindelige og behagelige aroma udelukkende forbundet med messen køn.

Det 20. århundrede og parfumeri

I det 19. århundrede var der ingen unisex dufte lugtede udelukkende kvinder, og spiritus producenter har påberåbt kun på mere retfærdig køn. I flere århundreder, det dannede den dygtighed og teknologi, som udelukkende blev sendt på smukke kvinder. Men det er ikke overraskende, når man tænker på de to tunge og langvarige krige i det tyvende århundrede. Stærk sex simpelthen ikke havde tid til at tænke over "deres" parfume. Men efter at vende tilbage til det civile efterspørgsel liv for mænds dufte er steget dramatisk, og tilbyde producenterne simpelthen gjorde intet. Og starte en særlig cologne for mænd. Men 1948 markerede en ny runde i parfumeindustrien: produktion begynder at blive opdelt klart i mandlige og kvindelige. Unisex dufte begynder at dukke på samme tid som den stil: under den seksuelle revolution. Kvinder er begyndt at gøre oprør, at vedtage mandlige vaner og mode. På dette tidspunkt så berømte mærker som "Dior" og "Chanel" release unisex dufte er lige egnede, og piger og drenge. De mest udbredte sådanne parfumer modtaget i slutningen af 90'erne, hvor det blev involverede aktive unge. Men selv i dag, vil denne tendens fortsætte: der er en masse af smag, som kan være både modige mænd, kvinder og skrøbelige. Slip deres mest kendte mærker som "Sangiorgi Armani" "Kelvin Klyayn" et al.

tilbehør

Det bør være en lille smule for at forstå og tilbehør, fordi de også er tilgængelige i en unisex stil. Ure - det er hvad emne, du ønsker at fortælle. Efter alt, bliver billedet komplet kun gennem detaljerne. På alle tidspunkter nævnte tilbehør til både mænd så ganske massiv og endda uhøfligt at kvinderne - den mest sofistikerede og sød. Men pas unisex - en kompetent kombination af skønhed og funktionalitet. Bemærk, at de kan komme til næsten alle omstændigheder, det vil sige. A. Moderat beskedne og samtidig interessant. De er kendetegnet ved tilbageholdenhed, at ligesom drenge og piger ens. I dag er det en af de mest fashionable tendenser, er ure oplever en renæssance takket være denne stil. Vigtigt at det ville være det faktum, at alle respekt for sig selv modehuse har ledige timer unisex linje, der vil appellere til begge køn.

Tilbehør: Tasker

Et vigtigt element i både mandlige og kvindelige image er selvfølgelig posen. Unisex og i dette tilfælde indebærer de fantastiske tilbehør til begge sider. I dag kan både mænd og kvinder bærer en lille taske over skulderen og de store "sække" for nemheds skyld. Forskellige porteføljer at dokumentere alle længe tabt seksuel forskel. Det er værd at bemærke, at selv de farver ikke allerede har en særlig betydning. Mænd uden problemer er brune, sorte og lyse poser, absolut ikke tænke over, hvad der er rimeligt eller ej, rigtigt eller forkert, acceptabelt eller uacceptabelt.

.

navne

I øvrigt, tøj beklædning, og alligevel er der også unisex navne. For befolkningen i vores land har længe været vant til de forenklede varianter deraf, såsom Sasha og ZhenYa. Du kan ringe til en dreng eller en pige. Find ud af, hvem de er, er det muligt, at bruge det fulde navn, men med nedgangen kan være forvirrende. Af den måde, "fornærmet" vil være dem, der ønsker at finde for et sådant udtryk som "unisex" synonymer: de simpelthen ikke eksisterer. Du skal vælge andre udtryk eller sætninger, der mest præcist karakteriserer konceptet.

"For" og "mod"

Det er forståeligt, at unisex har både sine tilhængere og modstandere. Hvordan kan forklare deres synspunkt, de to sider? Modstanderne insistere på, at pigen skal være feminin, udstråle skønhed og seksualitet. Denne samme stil af det fjerner. Også unisex væmmes med dem, der mener normen patriarkalske holdninger, der mener, at en sådan retning kan ødelægge tradition for kommunikation mellem mænd og kvinder, som er udviklet gennem århundreder. Den anden gruppe - tilskuerne - det vigtigste nuance overveje bekvemmelighed, at denne stil giver begge køn. Desuden hævder de, at det er gennem sådanne tøj kan du se den sande essens af mand, uden at være opmærksom på sin ydre skal. Der er også en tredje gruppe af mennesker, der accepterer denne stil med nogle forbehold, der mener, at det en kvinde kan bringe elementer af seksualitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.