Mad og drikkevarerOpskrifter

Russula: madlavning denne lækre svampe. Saltning og slukning

Russula - det er en stor svamp tilhørende slægten Russula plade og familie. Der er mere end 270 arter syroezhek, hvoraf de fleste er spiselige. De har et bredt distributionsområde og findes i stort set alle regioner i Rusland. Mass "jagt" efter dem begynder i august og september. De kan mødes, og i løv-og fyrreskov på de kanter, lysninger og på sidelinjen. For at skelne denne værdifulde og lækker champignon kan blive diskuteret nedenfor. Hat han halvkugleformet, med alderen, bliver mere flad, let fladtrykt i den centrale del. det som regel når en diameter på 9-10 cm Pulp russules stærk, lidt tør, i farver -. hvid, har en behagelig aroma. Leg - glat og tæt. Farven på hætten kan være anderledes - og lyserød, og bordeaux, og grå-grønlige og gullige. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du forbereder russula. Udarbejdelse af denne svamp giver ikke for meget besvær, og vigtigst af alt, kan hver kok nemt hente opskriften til din smag. Efter alt, er der masser af muligheder - både afkølende og bejdsning og saltning, og bagning.

Lækker russule: fremstillingsmetoder og behandling

Denne svamp er meget skørt kød, så for at indsamle og transportere det er nødvendigt så meget som muligt og pas på ikke at beskadige eller ødelægge. Før rengøring, anbefaler vi at placere svampe i en skål med vand og lad trække i 20 minutter, så du nemt og hurtigt kan fjerne dem fra sand og mudder. Derefter skal rengøres russules en skarp kniv, skæres væk alle de dårlige og wormy plads, fjern skræl fra hætten og stilken. Efter behandling og vask anbefalede svampe koges grundigt i 40 minutter for at fjerne bitterhed. Efter behandling syroezhek muligt at forberede en række forskellige måder. Vi fortæller dig om den mest populære. Russula kan være en dejlig separat fad - kold snack, der er perfekt til ferien bordet.

Russula. Udarbejdelse af fremragende syltede svampe

Så til fremstilling af lækre kolde snacks, skal du bruge følgende ingredienser:

  • svampe - 1 kg;
  • 4 spiseskefulde salt i 2 liter vand;
  • 10 hvidløgsfed;
  • krydderurter - dild, estragon, mynte.

Vi tilbyder dig en cool måde at saltning. Efter omhyggelig rengøring og skylning russule skæres i plader og placere dem i en beholder til saltning. Der også tilføje hvidløg, krydderurter, salt og vand. Efterlad svampe prosalivatsya 12 timer. Alle russules kan allerede nydes. Serveres fadet til bordet, krydret med vegetabilsk olie. Efter anmodning, kan du tilføje til svampene skæres i tynde halve ringe løg. Bon appetit!

Russula: stuvet madlavning svampe

En måde at forberede er syroezhek quenching. Vask, skræl og skær de gode svampe. Forbered en dyb pande, sætte det på ilden. Placer svampe i det, tilsættes lidt vand, peberkorn, laurbærblade, nelliker, karry blade. Krydr med salt og kog over en mild varme, under jævnlig omrøring fad. Hvis det ønskes, kan du tilføje til svampene et par spiseskefulde creme fraiche. Hvis din hensigt er at slukke (brand) kartofler med svampe, vi råde dig til at lave mad alle ingredienserne hver for sig og før servering for at forbinde dem. Før stegning russules ikke behøver at koge, bør du rense dem, vaske, klippe og sætte i en gryde med varm olie. Svampe kan tilføje løg, salt og krydderier. Kartofler skal steges separat og derefter kombinere ingredienserne i en dyb stegepande.

Før amatør champignon ansigt vanskelige valg, fordi der i en hvilken som helst form for russula, hvis forberedelse er ikke alt for udfordrende, karakteristisk blid "nøddeagtig" smag og en behagelig aroma. Du vellykket kulinarisk oplevelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.