SundhedSygdomme og betingelser

Arytmi behandling med homøopati

Zhan Puare. Homøopati for hjertesygdomme.

"Homøopatisk medicin". Moskva. 2000

For tidlig excitation fører til præmature sammentrækninger af hjertemusklen, som er mærkbar i hjertet studiet, ved sondering håndleddet eller i nakken. Patienten kender hans ildebefindende og ofte oplever, når slår en vag fornemmelse, skubbe eller krampe i hjertet, eller om han er overvundet af en tilstand af uendelig kedsomhed eller angst.

Beats kan være enkelt og dobbelt. Tre på hinanden følgende beats og en kaldet paroxysmal takykardi. de er ofte de første symptomer på alvorlig hjertesygdom, der kræver seriøs behandling.

behandling

refleks ekstrasystole

De vises under et angreb af skarpe, kramper smerte - lever, nyre eller gastrointestinal kolik - ligesom kroppens reaktion på smerte. Derfor skal lægen først fjerne de smertefulde symptomer.

I forskellige dyspeptiske lidelser, som også kan fremprovokere ekstrasystoler brugte Carbo vegetabilis, Kali carbonicum eller Argentum NITRICUM.

Dysfunktion af kvindelige kønsorganer kan også iagttages unormal hjerterytme. I dette tilfælde er en af de mest effektive terapeutiske midler er Lilium tigrinum, især når en kvinde klager over alvorlig tunghed i maven, tvinger støtte skridtet i hånden eller bruge et tryk bandage, og fra hjertet - følelsen af sammenpresning og følelsesløshed i venstre, falder, når liggende på venstre side. Ofte er disse symptomer opstår i overgangsalderen, og en omhyggelig undersøgelse afslørede symptomer på prolaps eller fibroid. Ekstrasystole arytmi observeret under indvoldsorm læsioner i dette tilfælde er den bedste forberedelse er Spigelia. Når fordøjelsesproblemer forårsaget af indvoldsorm, viser Kina.

følelsesmæssige slag

Typisk er disse arytmier observeret i åbenlys eller skjult hjertesvigt. I stressede situationer, hjerterytmen er kortvarigt og let normalt.

Ignatia (Ignatius)

Patienten er nervøs, følsom, letpåvirkelig, med kraftigt varierende stemninger.

Normalt er der mange symptomer på psykiske og funktionelle lidelser, der vises på forskellige problemer, sorger osv

Aconitum (Aconitum)

Det er indiceret til kroniske tilstande, der forekommer efter en pludselig forskrækkelse og

ledsaget af generel angst, sorg, eller frygt for døden.

Ekstrasystole arytmi efter en pludselig forskrækkelse, især hvis de ledsages af angst og frygt for døden.

Coffea (Koffea)

Det er ikke brugt så ofte som de to foregående med følelsesmæssig ekstrasistoliyah.

Patienten er meget nervøs og følsom. Forskellige neurologiske tilstand utålelig ikke skyldes alvorlig smerte, men snarere på grund af den samlede forøget følsomhed.

Specielt vist dette lægemiddel til behandling af arytmier viste sig efter de stærke positive følelser.

funktionel arytmi

Tobak, alkohol, te og kaffe i især føre til fremkomsten af

ekstrasystole arytmi. Men de fleste arushenie puls forårsaget af overdreven brug af forskellige allopatiske lægemidler, især Digitalis og natriumsalicylat. I disse tilfælde er homøopatiske midler valgt rent individuelle.

For at eliminere uønskede effekter i homøopati bruges: Gelsemium - på

misbrug tobak; Kina - med te misbrug; Ignatia - misbrug af kaffe.

Arytmi med organiske læsioner af hjertet

Extrasystolic arytmi opstår, når organiske læsioner af myocardiet (IHD

kardiosklerosis, dystrofi, inflammation). I dette tilfælde, behandling af funktionelle symptomer gør intet - du nødt til at fokusere alle bestræbelser på behandling af organiske læsioner i hjertemusklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.