FinanserPersonal Finance

Instruktioner: hvordan man kan overføre penge til "Motive" på MTS

På ethvert tidspunkt kan du komme i en situation, hvor et presserende behov for at ringe til en person på telefonen og pengene løb ud. På et sådant tidspunkt kan hjælpe din slægtning eller ven, fordi alle ved, at du kan overføre penge mellem abonnenter på én operatør. Men hvad nu hvis du er anderledes?

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man kan overføre pengene til "Motive" på MTS. Vil blive leveret trin for trin instruktioner, diskuterede de ins og outs af denne proces, vil vi forklare, hvad du gør, hvis pengene blev sendt til den forkerte person. Desuden vil vi tale om mange andre ting.

fundament

Så når du læser denne artikel, er svaret på det vigtigste spørgsmål, du bliver nødt til at "Motive" i MTS overføre penge som muligt. Tak for denne kan og skal udtrykke den cellulære operatør "motiv". Mange brugere har rapporteret tre positive kvaliteter, der bidrager til væksten af et stort antal abonnenter på mobiloperatøren.

 1. Professionalisme på den del af den service manager og gode arbejde for softwareudviklere til at pakke og tjenester.
 2. En bred vifte af takster, så alle vil finde noget for sig selv.
 3. Et godt niveau for både kommunikation og internettet.

Alle tre af disse kvaliteter vil helt sikkert før eller senere vil tvinge abonnenter på andre operatører til at flytte til "Motive", som til gengæld betyder flere mennesker bliver nødt til at vide, hvordan man overføre penge fra "Motive" til "MTS".

instruktion

Til lange tirade, vil vi nu beskrive, hvordan man kan overføre penge til "Motive" på MTS. Og dette gøres ved hjælp af PayJet ansøgning. Ja, desværre, nu pengeoverførselstjenester til andre operatører i "Motive" nej. Men i hvert fald, hvis du er i tvivl renheden af disse overførsler, kan du gå direkte til call center og stille alle spørgsmål.

Så lad os se på, hvordan man kan smide penge til de "motiver" til MTS.

 1. Åbent PayJet ansøgning.
 2. Tilmelding ved at indtaste dit telefonnummer.
 3. Vælg pengeoverførselstjeneste. I dette tilfælde skal du vælge "Pengeoverførsel til MTS."
 4. Udfyld alle felter. Fyld omhyggeligt gennemgå flere gange, så alle data er indtastet korrekt.
 5. Klik på knappen "Pay".
 6. Vent på SMS med en kode.
 7. Indtast koden i feltet.

Hvis du gjorde alt rigtigt, kan du tjekke din saldo, skulle overføres pengene.

spidsfindigheder

Bemærk, at du kan passere registreringen betinget og fuldstændige. Hvis du vælger den første mulighed, som drønede op processen, vil du have nogle begrænsninger, nemlig:

 1. Det beløb, du ønsker at sende brugeren bør ikke overstige 1500 rubler. Ellers er operationen simpelthen ikke udført.
 2. Efter at have sendt på din konto bliver nødt til at være mere end 50 rubler. Hvis denne betingelse ikke er påpeget, er penge ikke løbe ud.

Men disse grænser forsvinder, hvis registreringen sker helt ud.

restitutioner

Så du har en telefon, "Motive" - din mobiloperatør. Du sendt penge fra telefonens ejer MTS SIM-kort, men hvad hvis du ender fejlagtigt identificeret forkert nummer? Lige nu vil vi tale om det, eller rettere forklare, hvordan at returnere pengene tilbage.

Jeg vil gerne straks bemærke, at det er meget let, hvis pengene er sendt til "Motive" til "Motive". alt er meget svært, når du vælger en anden modtager. Du bliver nødt til at henvende sig direkte til den støtte og løse eventuelle problemer der. Men det er nødvendigt at foretage en reservation, hvis du har brug for at sende penge med det samme, er det bedre at udføre operationen igen. Ja, du vil miste flere penge, men pengene vil blive overført med det samme. Og hvis du kan vente, vil den gennemsnitlige varighed af at løse dette problem tager cirka 14 dage. Af den måde, er der ingen garanti for, at dine penge tilbage.

Oversættelse inden for abonnentnettet

Vi har allerede fortalt, hvordan man kan smide penge til "Motive" MTS, men nu lad os tale om, hvordan du gør dette, hvis din ven - en abonnent netværket pågældende.

I modsætning til tidligere operationer, det er meget simpelt. For det første kan du sende en gratis besked med en anmodning om at overføre dine penge. For det andet kan du sende penge til en ven via sms selv. Lad os se på den anden metode.

Du skal oprette en besked. Når du bliver bedt, skal du skrive modtagerens nummer til 1080, og et tekstfelt, skal du skrive følgende: nummer poluchatelya_summa sender fonde. eksempel er til illustrative formål. Lad os sige, du vil sende 200 rubler for antallet 95063154789. Du skal indgå i en tekstboks som følger: 95063154789 200. Bemærk, at der er et mellemrum mellem antallet og beløbet.

Efter meddelelsen sendes til nummeret 1080, vil du modtage en SMS, som vil indikere, at operationen var en succes.

Så har vi lært ikke blot at overføre penge til "Motive" på MTS. Nu ved du, hvor let det kan være at hjælpe sin ven, bekendt, hvis begge du er abonnenter på "Motiv".

Oversættelse fra MTS til "Motive"

Du ved allerede, hvordan man kan overføre penge fra "Motive" på MTS. Denne operation er svært nok, men at sende penge fra MTS "motiv" en hel del lettere. Denne operation udføres også ved hjælp af SMS-beskeder. Lad os nu se på alle detaljerne.

Hvis du ønsker at lære at overføre penge fra MTS "motiv", skal du følge instruktionerne.

 1. Opret en ny SMS.
 2. På linie 3116, indtaste modtagerens.
 3. I et tekstfelt, skal du skrive følgende: motiv [destination nummer] [overførte beløb].
 4. Send en besked.

Som du kan se, er det ret simpelt. For større klarhed, kan vi konstatere, at budskabet vil se nogenlunde sådan ud: Motiv 95063154789 200. Ligesom sidste gang, til gengæld vil du modtage en besked, der vil blive skrevet, at operationen var en succes.

Du har telefonen, "motiv" på det - det vigtigste operatør. Du har lært at overføre penge til MTS, til "Motive". En service er nemmere, nogle hårdere, men endnu vigtigere, at der er en chance - hele tiden at holde kontakten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.