Nyheder og SamfundPolitik

Ivan Hutorskoy (Bonecrusher): foto, mord

Det forsøgte tre gange. Gendannelse af alvorlige sår, fik Ivan Hutorskoy ikke opgive deres tro og ikke skjule, resterende leder af den radikale retning af den antifascistiske ungdomsbevægelse. Hans død på 16.11.2009, de neo-nazister vendte hans navn ind legende. I dag er det symboliserer dem, der ryddede punk kultur i Rusland fra den brune pest.

Strokes til portrættet

Han blev født i en almindelig familie 1983/02/17, i den østlige del af hovedstaden. I sport og opnået gode fremskridt i armwrestling. Derfor hans øgenavn gik - Ivan Bonecrusher Gården, hvor den blev kendt i ungdomsbevægelsen. Han var glad for sambo. Men den største passion i sit liv - en punk rock. Med elleve gik han til koncerter i "Overføring", hvor de første russiske hold var: "Naiv", "Hundesyge", "Purga".

I 90'erne, klubben var i den proletariske District berygtet. Punk Hangouts ordrer sat skinheads i sorte T-shirts og sweatshirts Lonsdale, popping op på scenen råbe "Sieg Heil". Nynazister forsøgte at trænge ind i ungdomskultur og punk syntes dem et let mål.

Fordi husky teenager med morsomme grøn mohawk, der søger at skille sig ud fra mængden, Hutorskoy Ivan forvandlet til en uformel leder af unges sundhed, der besluttede at kæmpe tilbage de fascistiske bøller. Ved at tage over missionen for beskyttelse af musikere og genoprette ro og orden på scenen, førte han den mest militante del af punk rock-fans til at møde vold med vold.

første forsøg

Det faktum, at det er bundet til fare for liv, blev det klart i begyndelsen af 2000:e, når sammenstød med antifascistiske yderste højrefløj begyndte at forårsage reelle tab. En af de første var den studerende af St. Petersborg Timur Kacharava, en hob af unge nynazister i 2005. I samme år blev hun brutalt slået af musikerne i bandet "Slagtekroppe" og "Gateway", vender tilbage fra en festival i Dubna. Det gjorde det første forsøg på Kostolom.

På dette tidspunkt, antifascistiske grupper var yderst fragmenteret, og Ivan Hutorskoy reagerede på invitationen af de "nye" at mødes, der sendes via internettet. Det var et baghold. Hans tre venner var omgivet af en flok tredive mennesker. Børnene lykkedes at undslippe, og den magtfulde Ivan alvorligt slået ispolosovannaya hoved barberkniv. For at ydmyge leder af den radikale venstrefløj, videoen lagt ud på internettet med sloganet "Dræb den antifascistiske."

Andet angreb og sin fars død

For deres egen og rockmusikere, Ivan blev indbegrebet af sikkerhed, og for nynazister, bortvist fra koncerterne - nummer et fjende. De skulle "snap" i gader og stræder, møde forskelligartede publikum punk koncerter. For Kostolomov begyndte målrettet at overvåge og seks måneder senere, blev angrebet i sin lejlighed bygning. Baseball bat ung fyr smadret ansigt, knuste knoglerne i næsen. Skærpet skruetrækker påført mere end ti slag, lemlæstet og tilsyneladende sårede hans hals.

Ivan Hutorskoy knap kommet sig sine kvæstelser. Indsats, han genvundet, men indtil de sidste dage af hans tøjlerne lidt walking. Far til erfarne hestearbejde, og snart døde af kræft. Under pleje af en ung dreng forlod sin mor og søster. Mens han arbejdede som advokat i en velgørende organisation center "gadebørn", holdt han dem fuldt ud, uden at give afkald for at fortsætte kampen mod nynazister.

besættelse

Efter det andet forsøg blev Bonecrusher besat. Han skiltes med pigen, at indse, at han havde valgt en anden vej. Venner siger, at han var særlig intolerante over nazisterne i de seneste år, forfølger enhver, der kommer hans vej. Jeg begyndte at gå knojern. Om vinteren at bekæmpe den ultra-alvorligt såret af en kniv angreb. Mave sår kan være dødelig, men lægerne trak ham fra de døde.

I oktober 2008 var han ikke en ven Fodora Filatova (Fedjay), slagtet foran hans hus. I dag ved vi, at dette er den første i en kæde af mord på forbrydelser skabte Tikhonov og Goryachev højreekstremistiske grupper Bourn. Men så, alle troede, at denne gruppe - bare et forsøg på at skabe billedet af nynazistiske bevægelser på internettet.

Ivan Hutorskoy hvis foto under Filatov mindesmærke turnering kan ses ovenfor, har indsamlet mere end hundrede børn fra hele landet for at forbedre bekæmpe kapacitet af organisationen. Konkurrencen i blandede typer af kampsport var blevet en tradition, men efter en måned på deres organisator var at gøre endnu et forsøg.

drab

Klokken ni om aftenen November 16, 2009 kom den første unge mand til postkassen for at fjerne posten. Bag et skud lød. Skudt i hovedet, og beboerne i huset hørte en klap på Khabarovsk gade, uvidende om, hvad en tragedie udspiller sig i deres indgang. Paramedicinere der kom til at kalde en nabo, der fandt den unge mands krop, er det fortsat kun at konstatere døden. Nyheden om, at Ivan Hutorskoy øjeblikkeligt dræbt spredt gennem medierne, og repræsentanter for den antifascistiske bevægelse indtrængende appelleret til Moskva borgmesterkontoret med en anmodning om et møde i organisationen. Dræbt mest autoritative uformel leder subkultur RUSH - Samfundet af røde og anarkistiske skinheads.

Efter at være blevet afvist, mere end hundrede unge mennesker har organiseret æglæggende blomster på Tomb of the Unknown Soldier. For dem er livet seksogtyve fyr - en prøve af service til de idealer om retfærdighed og kæmpe for deres tro.

begravelse

Familien havde ikke penge nok til at bringe liget af Ivan jorden. Placer på kirkegården var blevet forberedt til hendes gamle mormor, så den unge mand blev kremeret. For at undgå blodige sammenstød ceremoni blev ledsaget af optøjer politifolk. Flere hundrede venner og tilhængere udført i den sidste rejse af sin ven. Ivan Hutorskoy, hvis grav er placeret i St. Nicholas Ærkeenglen Kirkegård, bar en skinhead stil. I løbet af sin levetid, han altid bar seler, bukser med røde sko og guf Dr. Martens. Martens placeres ved siden af kroppen, overvejer det et afgørende øjeblik i begravelsen ceremoni.

Den melodi af sangen "solidaritet" gruppespillet Flasker hårde gutter kunne ikke holde tårerne tilbage. De lovede at finde morderne og fortælle folk om Ivan hamlet, som for indbyggerne og politi sammenstød ungdom - dette er en fælles hooliganisme. Og for dem - kampen for deres tro. Engang i Tyskland ved indgangen til fascisme bekæmpe brigader i den tyske kommunistparti, også kæmpede nazisterne radikale metoder. De røde skinheads i Rusland ser sig selv som efterfølgere til deres sag.

efterskrift

I april 2015 blev den første retssag afholdt af aktivister fra en ekstremistisk samfund Bourn, begået en række mord på ideologiske grunde. I dock var Isayev og Baklagin gennemføre overvågning af Ivan. Den selvsamme navn Korsjunoff sanger angiveligt sprængt i luften af en flok granater Ukraine. Ivan Hutorskoy var ikke den eneste offer for de kriminelle. De blev opkrævet seks episoder. Blandt de døde er ikke kun antifascister, men dommeren Chuvashia atlet muslimske Abdullayev. De fleste medlemmer af fællesskabet har fået livsvarigt fængsel, Højesteret stadfæstede dommen.

Venner skabt en film, hvor folk talte om hans kammerat og hans tro. Hvert år i mange byer i de unge action jakkesæt i hukommelsen af alle ofre for den antifascistiske bevægelse under sloganet "We Remember". For dem, det er ikke et spil - på spil, er menneskeliv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.