SkønhedHudpleje

Lær hvordan du gør en pedicure derhjemme

Hver mand ved, at en kvinde skal være smuk fra spidsen af håret til tå. Det betyder, at kvinders fødder er ikke behov for mindre vedligeholdelse end alle andre dele af hendes krop. Den eneste skam er, at ikke alle kvinder kender det, og pedicure procedure ikke vedhæfte særlig betydning. Og selv på trods af, at benene er for det meste skjult fra øjnene af andre mennesker, er du nødt til at tage sig af dem såvel som for hænder. For at indgyde en lille smule af lyst, vil jeg sige, at du skal gøre en pedicure er ikke kun for skønhed, men også for at rydde vores fødder af døde keratiniserede celler, der forstyrrer den normale funktion nerveender (og deres ben på et stort antal). Jeg er sikker på, mange har sukket, fordi at gøre en pedicure, skal du gå til salonen og smelte penge. Alt dette kan undgås, hvis du lære at gøre en pedicure derhjemme. Kompliceret om det er der ikke noget, der er en vilje og en lidt fritid.

udstyr

Så til at begynde med vi skal forstå, at vi har brug for. Vi er nødt til at forberede sig til en pedicure værktøjer. For at gøre dette, kan du bruge en færdiglavet sæt til manicure og pedicure, som ikke vil være vanskeligt at købe i butikken. Det vigtigste, at vi har brug for er saks, træpind til at fjerne neglebånd og neglefil. Hvad du har brug for mere, skal vi forstå forløbet af jobbeskrivelsen.

Dampning og udrensning

Inden du begynder at gøre en pedicure derhjemme, skal du damp fødderne. For at gøre dette, forberede et bad med varmt vand. At proceduren har været mere behagelig og hjælpsomme, i karret, kan du tilføje et afkog af kamille, lime blomster og eg bark. De vil fjerne den betændelse i benene, og eg bark også reducere sveden. Du kan også tilføje havsalt til at hjælpe helbrede små revner og sår. Foot damp ud for at være, så længe deres hud er lyserød. Normalt er denne procedure varer 15-20 minutter.

Når dine fødder til damp, de har brug for at blive renset. For at gøre dette, skal du få en fod ud af vandet, tog sin krat og gnid det langsomt ind i huden på en metal børste. Fjern døde hudceller hjælper pimpsten. De samme skal gøres, og med det andet ben.

neglebånd

Vi gør en pedicure derhjemme mere. Nu er du nødt til at fjerne neglen neglebånd. Med henblik herpå skal det smøres med en speciel creme, vent et par minutter og skub tilbage neglebåndene med en træpind til bunden af neglen. Trim kutikula er uønsket, men det beskytter neglene mod beskadigelse og forurening af enhver infektion.

Haircut og søm maleri

Nu er du nødt til at rense dine negle. Trim dem i en lige linje. Afrundede negle (især store) kan vokse ind i fingrene og skabe ubehag. Og slippe af med dem er yderst vanskeligt at få til at søge hjælp fra en læge. Bemærk venligst, at rasp fødder skal være på kanten af deres base. Bevægelse "op og ned" kunne føre til en lagdeling af søm og grimme syn. Hvis neglen overfladen er ru, kan det gøres glat med en blød neglefil eller Bufalo, der har den mindste dozhzhen obrazivnost.

Før du begynder at male dine negle, anvende en base for det første lag. Det vil rette mindre uregelmæssigheder på neglene. Dernæst gælder direkte lakken (farvet eller transparent). På den allerede tørret overflade er dækket med en beskyttende lak.

ekstra pleje

Vi slutter pedicure derhjemme lidt pleje. Han er som følger: på fødderne, anvende fugtighedscreme og blide bevægelser at gnide. Hvis benene er stadig smertefuldt og rodet look, kan du prøve at holde olie wraps. De gør det: varm olie skal anvendes på huden, wrap bandage og sætte oven på cellofan og varme sokker. Sid i alt dette for tredive minutter. Status benskind mærkbart bedre efter 2-3 behandlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.