ForretningSpørg eksperten

Positionering af produktet på markedet

Når virksomheden besluttet på målet segment til jobbet, er du nødt til at beslutte, hvad produkt positionering i markedet den vælger at opnå en konkurrencemæssig fordel. Men før, at du skal grundigt undersøge egenskaberne ved varen af konkurrenter, deres måde, og på dette grundlag, at vurdere sin position på markedet. Placering af varerne på markedet, er en logisk forlængelse af en udvalgt mål segment, den optimale position for maksimal tilnærmelse af de varer, det til brugeren. Markedsførere bruger også begrebet "positionering".

Hvis segmentering definerer de egenskaber, der skal eje produktet i form af præferencer og ønsker af potentielle købere, positionering arbejder for at overbevise forbrugerne om, at produktet er præcis, hvad de ønsker at købe. De faktorer, der bestemmer positionen af varer på markedet er: prisen på produktet, dets kvalitet, producenten, udseende, service for at købe, samt billedet af de købte varer. Placeringen af produktet på markedet består af et kompleks af marketing aktiviteter at overbevise potentielle købere, at de får tilbudt et produkt, der er designet specielt til deres præferencer.

Det er muligt at bruge en bred vifte af marketing tilgange, for eksempel:

- Produkt positionering på grundlag af fordele, ved hjælp af de specifikke behov;

- positionering, som er rettet mod en bestemt kategori af forbrugere, der allerede har købt produktet, eller ved at sammenligne med konkurrenter;

- Produkt positionering med at ideer om, hvordan man kan være en handelsvare. Vær opmærksom på, at placeringen ikke må være forbundet med køberens misinformation. Selv om det kan virke en gang, men forventer alvorlige problemer efter denne producent.

Følgende produkt positionering strategier på markedet er de mest almindelige:

- ansættelse af sin niche i den allerede dannede segment med hjælp fra konkurrencen;

- Søg gratis segment og tilbyde produkt med ekstraordinære egenskaber.

Beskæftigelse niche foreslår en indledende undersøgelse af konkurrencesituationen for alle vægtige deltagere i dette marked, er der grund til tillid til de konkurrencefordele produkt, konstant overvågning af størrelsen af segmentet i form af sin kapacitet, en sammenligning af deres potentielle konkurrenters muligheder for at opretholde virksomhed på et tilstrækkeligt niveau, ved hjælp af avancerede metoder flytte varer til markedet. Alt dette tilsammen skaber en mulighed for at tilbyde forbrugerne et produkt med højere kvalitet egenskaber. Kun under sådanne omstændigheder, kan virksomheden være sikker på, at det vil finde sin niche, at have vundet sine konkurrenter.

Den anden strategi er at søge markedet, "Window", en smal sub-segment, som endnu ikke er besat eller underudnyttet. Denne strategi er den rigtige tilgang til marketing aktiviteter sikrer succes for virksomheden.

Måde at forstå, hvorfor de køber et bestemt produkt, og ikke købe en anden, er en metode til at sammenligne de vigtigste faktorer, der påvirker præferencer potentielle købere. Resultatet af undersøgelsen på markedet varer af et bestemt segment opnås ved at gennemføre spørgeskemaer, interviews og andre måder at studere køber motivationer, positionering ordninger konkurrerende produkter. Dette diagram viser den vigtige set fra en potentiel kunde, egenskaberne af produktet. Placeringen af produktet på markedet er ansvarlig ikke dens faktiske egenskaber, og dens subjektive opfattelse af forbrugerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.