Sport og FitnessVægttab

Cassius: den skade og gavn, egenskaber og anvendelse. Cassia slankende: anmeldelser

Cassius - en flerårig busk af bælgplanter familien. Alligevel denne krydderurt kaldes falsk eller kinesisk kanel. Hertil kommer, at denne busk vokser i Vietnam og Indonesien, lige som en dyrket plante. På samme tid i naturen ikke forekommer.

historiske fakta

I mere end fire og et halvt tusind år denne kultur dyrkes i Kina. Folk lærte om krydderier før om kanel. Kinesisk Cassia taget til Egypten. Det blev brugt til mumificering. I Israel er det anvendes til sit formål som et krydderi. Europæerne lærte om Cassia i den tid af Aleksandra Makedonskogo. Versioner af det - aquifolium og Alexandria.

Hvordan ved du, at før du Kanel og Cassia? Forskelle er de?

Kanelstænger, som nu sælges i supermarkeder - er Cassia. Dette er ikke snyd kunder. Efter alt, er begge af disse produkter betragtes kanel. Cassia kanel kan skelnes ved nogle parametre. vi ser på dem nu. Så, hvad er forskellen mellem kanel og cassia?

Sticks anden mindre snoet end kanel.

Producerende land er Kina. Kanel dyrkes i Sri Lanka.

Cassia kanel er forskellig fra omkostningerne nede.

I smagen er lidt ringere Cassia kanel. Men det har også en behagelig krydret duft. Hun er sød, men en brændende, i modsætning til kanel, som har en mild smag. Kanel og cassia er forskellige i farve. Den anden har en mørkere, mere mættede farver end den første. Kanelstænger er meget skrøbelige og sprøde. Når de udsættes for blive til pulver. Cassia sticks - det er svært bark. Hendes at blive til et pulver, er det nødvendigt at arbejde hårdt. Du kan definere forskellen mellem kanel og cassia hjælp jod. Nu fortæller vi hvordan. Cassia indeholder en stor mængde stivelse. jod pletten drop det i mørk blå farve og kanel - i lyseblå.

Traditionel kinesisk medicin

I kinesisk folkemedicin bruges alkohol tinktur af cassia mod virus, bakterier, tuberkelbakterier bacillen. Desuden er denne urt bruges til hovedpine, smerter i maven, med opkastning, smerter i gastritis.

Harm og fordele ved Cassia

En af ulemperne ved cassia - cumarin indeholdt deri. Det er kontraindiceret person, i store doser. Hvis du overskrider det daglige behov for kumarin kan begynde hovedpine, svimmelhed. Der bør udvises forsigtighed Cassia mennesker lider af nyre og lever. I høje doser kan det forårsage diarré, allergisk hudirritation. En voksen kan forbruges på dagen en halv teskefuld cassia, barnet - to til tre gange mindre. Det er ikke hensigtsmæssigt at have Cassia konstant. Da cumarin indeholdt i det, det har en tendens til at ophobe sig i kroppen. Cassius og dets præparater på basis af det er kontraindiceret under graviditet, da det kan forårsage abort.

Nu mener de gavnlige egenskaber af Cassia. Denne urt hjælper til at forbedre appetit, forbedrer blodgennemstrømningen. Også Cassia har en afførende virkning.

Vægttab. anmeldelser

Afførende virkning tillader brug af cassia slankende. Anmeldelser af brugen af kun positivt. Piger virkelig en ganske kort periode slippe af to eller tre ekstra kilo.

Phyto kost med cassia og mynte effektivt og skånsomt rids kroppen af toksiner, toksiner, forbedrer hudens farve, vægttab, påvirker tarmen sikkert. Brug den som en drink for at være et kursus, skal du sørge for at tage en pause i en eller to måneder, hvis du har brug for en anden.

I madlavning,

I kinesisk madlavning krydderi er meget polær. Det bruges dette krydderi til madlavning:

- wienerbrød

- søde retter,

- pickles,

- syltetøj og konserves,

- til fremstilling af kød,

- frugtsalater,

- supper,

- cocktails, gløgg, chokolade baserede drikkevarer og kakao.

aquifolium

Cassia aquifolium - er en flerårig busk af bælgplanter familien, har også navnet Senna. Hans fødested - Indien og Afrika. Anlægget dyrkes i Centralasien, Pakistan, Egypten og Krim. Høstede ark af denne busk. Indsamling dem finder sted i august. Frugterne modner efter blomstringen, er det sjældent bruges.

overveje nu den skade og gavn for Cassia har aquifolium.

senna blade har en afførende og vanddrivende. på cassia aquifolium baserede lægemidler anvendes til behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen, hudsygdomme, ødem og glaukom.

Farmaceutiske formuleringer baseret på cassia, fremgangsmåder til anvendelse

Stoffer er følgende:

  1. Ekstraktet af cassia aquifolium, tabletter (afførende). Det bør tages to gange om dagen, morgen og aften, tredive minutter før måltider for en eller to tabletter.
  2. Tea protivogemorroidalny. Blandingen af urter. En spiseskefuld hæld kop kogende varmt vand til at brygge, stamme. te modtagelse på en halv kop morgen og aften.
  3. "Senadeksin" - tabletter, som omfatter Cassia aquifolium. Bør tage lægemidlet i aften, en eller to tabletter med vand. "Senadeksin" tage kurset en gang eller en eller to uger, hvis det er nødvendigt. Det er nødvendigt at gøre en pause i receptionen to uger.

Harm og fordele

Hvilken skade og fordelene ved Cassia aquifolium for kroppen? Afkog af bladene rådes til at bruge anlægget til at stimulere appetitten, forbedre mavetarmkanalen, såvel som til behandling af hæmorider. Nyttige egenskaber æterisk olie er Cassia. Det anbefales til stress, depression. Cassia olie smører huden med insektbid. Det fremmer hurtig heling. I modsætning til bouillon cassia olie har en astringerende effekt. Det bruges til at behandle diarré. Olie anvendes som spasmolytika og antiinflammatorisk middel.

Der er kontraindikationer. Kontanter og narkotika baseret på det ikke kan bruges kontinuerligt. Da der ikke er kroppen at vænne sig til virkningen af urter. Så bliver behandlingen ineffektiv. senna blade er kontraindiceret til diarré og tarm inflammation.

Cassia Alexandria. beskrivelse

Cassia Alexandria - en medicinsk plante. Også kaldet Senna. I modsætning til Cassia aquifolium bruges ikke kun blade men også frugt.

Moderne farmakologi baseret på dets tilbud til forbrugernes pulvere, vandige og alkoholiske ekstrakter, ekstrakter og faste doseringsformer.

Brugen af Cassia Alexandria

Præparater af Cassia Alexandria, infusioner og afkog af dets anvendelse:

- hæmorider, anal revner,

- i visse sygdomme i lever og galdeblære,

- hudsygdomme,

- conjunctivitis,

- purulent hudlæsion, pyoderma.

Tag ikke tinkturer og afkog af Cassia Alexandria, hvis der er akut tarmbetændelse, graviditet, leversygdom, blærebetændelse. Ved brug af Cassia slankende det skal udskiftes med andre afføringsmidler for at opnå den bedste virkning og forebyggelse af afhængighed.

Opskrifter til infusioner og afkog derhjemme. Beskrivelse, anvendelsesmetoder

Overvej først infusionen opskrift. Én spiseskefuld sheet cassia hælde varmt vand glas, lad stå i otte timer. Efter det er nødvendigt at dræne. Tag en halv kop før sengetid.

Nu overveje bouillon opskrift. To spiseskefulde af arket til at fylde en kvart liter varmt vand. Så skal han lad stå i et vandbad i tredive minutter, afkøles og stamme. Fortynd det varme vand til en indledende niveau, tage en halv kop bouillon i morgen og aften.

reduktion vægten skyldes forbedret funktion af tarmene, forbedre motorisk funktion. Det er vigtigt at huske, at alt er godt i moderate mængder. Overdrive indtagelsen af narkotika, afkog, eller infusioner, kan du få en dårlig mave, mavesmerter. Før behandlingen påbegyndes kasserer i hjemmet, skal du kontakte din læge.

Endelig en lille

Nu ved du, hvad slags skader og cassia gavn for organismen. Vi håber, at denne information har været af interesse for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.