HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver et skab med hænderne: funktioner i processen

Garderobe er en ganske vigtig møbel, der bruges ikke kun til opbevaring, men også hjælper med at organisere pladsen. Det skal bemærkes , at sådanne produkter i butikkerne er ret dyrt. Derfor er mange ejere ønsker at vide, hvordan man laver et skab med sine hænder. Det skal bemærkes, at teknologien af konstruktionen af et sådant produkt er ganske enkel.

Så før du foretager en skab med sine hænder, bør helt sikkert købe de nødvendige materialer. Oftest produktet er lavet af spånplader og træ paneler. Du skal også bruge en særlig mekanisme til skydedøre. Byg det selv uden en vis erfaring vil ikke lykkes. Imidlertid er sådanne mekanismer sælges i specialbutikker og er ikke mangelfuld.

Hvis du ved, hvordan man laver et skab med sine hænder, er det nødvendigt at finde et egnet sted til det. I princippet kan du bygge et produkt i en niche i væggen eller i et hjørne. Den sidste mulighed er den bedste, hvis lille værelse i en lejlighed. Det første skridt i processen med at byggeriet vil være produktion af tegning fremtidens møbler. Det alle nødvendige dimensioner og elementer bør præciseres. For design, kan du bruge specielle programmer, selv om alle kan beregnes manuelt.

Nu kan du gå til indkøb af nødvendige materialer og tilbehør. Det er meget vigtigt at være opmærksom på deres kvalitet. Saml produktet er ikke svært, især hvis det er installeret i en alkove eller i hjørnet. I dette tilfælde behøver du ikke de tykke sidevægge.

For at lære om, hvordan man laver en garderobe med dine egne hænder, kan du søge på beskrivelsen i faglige tidsskrifter. Til at begynde med formen af produktet. I princippet kan alle dele ikke-standard skal bestilles, eller gøre det selv, hvis du har de rette træbearbejdningsmaskiner. Den ydre væg kan være fremstillet af spånplader, men kan bygges inde i fiberplade eller krydsfiner. Langs kanterne af møbler kant skal være til stede, som ikke kun vil beskytte dig fra skade, men også at give den illustrerede konstruktion, færdigt look. Fastgør kanten materiale kan være med lim.

For at etablere de interne hylder og skuffer, er du nødt til at bygge en hel struktur. Gør det muligt fra metalplader. Hylder bedre at installere med særlige små skruer.

Hvis du ved, hvordan man laver deres eget skab under ordningen bør øgede opmærksomhed på beslagene. Det skal være holdbart og af høj kvalitet. For at tilslutte møbler kan bruges evrovinty. For at skjule dem, er du nødt til at købe et stik. Du skal også købe håndtag til døre. Nu kan du samle et klædeskab. Gør hvad der er nødvendigt nøje overensstemmelse med diagrammet. I den nødvendige tid til at bruge en dør mekanisme samling niveau for at blotlægge stoffet korrekt.

Før du foretager hjørnet garderobe, forsøger at installere korrekt rullerne og guide elementer. I princippet er det ikke svært at gøre, spise døren vil have en standardformular. Men de specifikke komponenter, der skal købes, for en halvcirkelformet blad. Efter design og døren vil blive installeret, kan du gå videre til installationen af det indre fyldning forudsat møbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.