HjemlighedGør det selv

Gulet plastik: hvordan man whiter ved hjælp af improviserede midler?

Fra plast skabt et stort antal elektronik, apparater til husholdningsbrug, køkken tilbehør, legetøj og andre produkter. Denne form for materiale har stået godt ind i vores liv på grund af sin brede operationelle kapacitet.

Hvad er bemærkelsesværdigt med plastik?

Dette materiale er modstandsdygtigt mod fugt, syrer og alkalier. Det har imidlertid en betydelig ulempe - under påvirkning af ultraviolet mister den sit oprindelige udseende, og derfor begynder produkter, der kommer i kontakt med solen, i løbet af tiden at erhverve en gullig tinge.

Hvid plast tiltrækker købere med renlighed, friskt udseende og evne til at passe ind i ethvert interiør. Det bruges aktivt til både indvendig og udvendig dekoration af lokaler. Men over tid er desværre alt æstetik tabt. Det er muligt at bekæmpe dette problem. Det er nok at vide, hvordan man blækker den gulede plast.

Blegemidler

For at give det originale udseende til et hvidt produkt, kan du bruge:

  • acetone;
  • Chlorblegemiddel;
  • alkohol;
  • Soda;
  • Vaskepulver;
  • perhydrol.

Du er ramt af den gulede plast, der har mistet sin tidligere renhed. Hvordan at hvidte det? Det viser sig, at dette ikke er så svært, det er værd at huske kun et par måder.

Metoder til blegning

Af den måde kan ikke kun ultraviolette stråler være guleret plastik (hvordan man whiten det, vi fortæller dig senere). Produktet kan kun dækkes af støv og sod, og i dette tilfælde vil der ikke være nogen problemer. Sådanne aflejringer ændrer ikke plastens struktur, så du kan vaske det med en børste og en opløsning af sæbe. Hvis børsten er hård, skal du forsigtigt fjerne yellowness, for ikke at forlade ridser.

Hvis huset har gulnet plast, hvordan man gør det, kan det løses med alkohol - isopropanol, ethanol, methanol og andre typer.

  • OBS: Når produktet behandles med sådanne midler i rummet, er det nødvendigt at ventilere det grundigt. En blekningsprocedure bør udføres i handsker og fortrinsvis i briller. For ikke at ødelægge produktet er det nødvendigt at foretage en test for materialets reaktion på det påførte middel på et lille område af overfladen.

I butikkerne finder du specielle servietter til pleje af plastoverflader. Efter brug af dem på produktet er der ingen ridser tilbage.

Derudover kan du bruge sprøjte rengøringsmidler - markedet tilbyder i dag mange af deres muligheder fra forskellige producenter. Takket være brugen af sprayer kan du give produktet et originalt look, gøre farven frisk og påfør et beskyttende lag.

I bilforhandlere kan du købe poler til plastartikler, som også hjælper med at klare yellowness.

Aggressive metoder til blegning

Hvis du bestemmer dig for at se på den gulvede plastik, hvordan du gør det - det er ikke en vanskelig opgave:

  1. Du kan f.eks. Forlade produktoplysningerne natten over i en chloreret blegemiddel eller hypochlorit. Yellowness vil forsvinde, og plastikken vil se ud som en ny.
  2. En anden mulighed - at lave en løsning baseret på 1 liter vand, 1 spsk. l. Soda aske og vaskemiddel. Inden for få timer forsvinder yellowness.
  3. Ved at behandle plastik med perhydrolylem med oxideringsmidlet flere gange, som bruges til at lette håret, er det også muligt at opnå en fantastisk effekt.

Rens produktet med samme perhydrol kan være, hvis du laver en opløsning i proportionerne: perhydrol - 2 spsk. L., Pulver Bleach - 2 spsk. l. Og en liter vand. Før proceduren er det nødvendigt at vaske overfladen med sæbe og sænke produktet i en opløsning. Det er vigtigt at regulere løbet af den kemiske reaktion, idet der undgås en kraftig overophedning af perhydrolen. For en hurtigere proces kan du bruge en ultraviolet lampe.

Acetone blærer også plast perfekt, men det kan ikke bruges til alle typer produkter, da agenten også kan tjene som opløsningsmiddel.

Yellowness på plast kan skyldes strukturelle ændringer, i hvilket tilfælde blegning ikke vil give resultater. Det er bedre at dække produktet med en aerosolmaling eller at udskifte.

Whitening Køleskab

For husmødre, hvordan man whiten den gulede plast på køleskabet er et konstant emerging spørgsmål. Når alt kommer til alt, er der i køkkenet altid en stor koncentration af dampe, stænk af fedt og andre madlavningsresultater. Køleskabet, især hvis det ligger i nærheden af komfuret, vil på en eller anden måde miste sit attraktive udseende.

Som regel kan du i dette tilfælde gøre uden brug af aggressive midler. Det er nødvendigt at anvende en eddikesyre på 70-80% eller en stærk sodavand. Brug en vatpind til at tørre områderne med yellowness, tør derefter af med en våd efterfulgt af en fugtig klud. Glem ikke at bruge handsker, især når du arbejder med eddike.

Hvid vinduerne

Hvis du har en gul plast på vinduerne, hvordan du gør det, finder du lige nu.

Vinduer og vindueskarme er mest udsat for sollys. Hvor hurtigt de bliver gule afhænger ikke kun af materialets kvalitet, men også om plejen af det. Det er nødvendigt at udelukke rygning i lejligheden, fordi plasten absorberer harpiksen godt.

Støv og plaque fra fedt absorberes også hurtigt af plastprodukter, så det er nødvendigt at foretage regelmæssig vådrensning, da det er lettere at forhindre udseendet af et problem end at se efter måder at løse det på.

Godt rent vindueskarmen og vinduet kridt, dentalpulver og vaskesæbe. Hvis du plejer at vaske plastik regelmæssigt, så vil et sådant værktøj klare sig med frisk yellowness uden problemer. Det er nødvendigt at anvende dem separat, men nogle gange kan du kombinere dem. Efter at have udført proceduren skal du tørre produktet med en fugtig klud.

Som du kan se er intet umuligt! Og hvis din vidunderlige hvide plast er blevet gul, hvordan man gør det med minimale omkostninger, ved du allerede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.