SundhedMedicin

Bælte halsmusklen dens funktion

Alle af det menneskelige legeme, herunder hans hals, er dannet af musklerne. Listen over de vigtigste omfatter muskel og hals rem, som vil blive dedikeret til vores artikel.

Hver muskel fiber er kendetegnet ved sin retning. Vi er placeret på siderne er det skrå, mens midten - langsgående. Alle muskler er slags mobilt stativ hoved og spiller en meget vigtig rolle.

Således er båndet et overfladelag af dybe muskler i mennesket, som baserer spinal muskulær matrix til dannelse af tre lag (øvre, mellemliggende og dyb). Ligesom andre, er bælte muskel veludviklet. Hun er stor og stærk, er placeret på bagsiden af halshvirvelsøjlen og et dampbad. Symmetrisk ordregivende, denne muskel udvider rygsøjlen og nakken med ensidig reduktion af svingene i kun én retning. Innervation af muskler udføres ved hjælp af bagsiden af spinale nerver, nærer dyb livmoderhalskræft og occipital arterie.

Hvem lider af muskelsmerter

Ulemper stillesiddende arbejde er velkendte for folk, der har gæld på en forkert position af hovedet kan udvikle muskelspasmer i nakken. Nogle gange opstår smerter, når du går eller anden overspænding kunst. Resultatet er en kompression af blodkar, dårligt blodomløb og blodforsyning til musklerne, hvilket fører til hævelse, smerte og hypoxi.

Sådan en tilstand, til gengæld kan føre ikke blot til udseendet af hyppig hovedpine, men også nervøse lidelser. Derfor, hvis det gør ondt bælte nakkemuskler, er det nødvendigt at foretage korte afbrydelser i arbejdet og være opmærksom på det.

Hvordan til at styrke musklerne

Alle muskler i nakke parret, dvs. lateral fleksion-forlængelse vil bruge dem fuldt ud. Takket være denne funktion, helt de mest simple strækøvelser, men før de begynder at udføre, skal du beslutte, om den retning, hvor hældningen er givet lettere. For nogle tilbagegående bevægelse, mens andre - forlængelse (vippe hovedet til brystet). Derfor bør motion ske i etaper, først udvikle extensor musklerne, og først derefter, at styrke dem, begynder at udføre sideværts hældning af hovedet.

Ved at starte små, men gør det hver dag og gradvist øge spændingen i nakkemusklerne, søger vi at sikre, at de styrkes, herunder naturligvis, og bælte nakkemusklerne.

Øvelser for forlængelse

Øvelserne udføres i en stående position. Med hænderne foldet på ryggen, skubbe på hovedet og træk hagen til brystet. Tilbage bør holdes lige. Denne øvelse er fremragende aktiverede muskler i nakke rem samt semispinal, trappe og trapezius muskler i hovedet.

stretching

Velunderbygget, at muskel gruppe, kan du tilføje lidt belastning og begynde deres strækning. I denne uddannelse gør vi skiftevis hælder sit hoved - venstre og derefter til højre.

Accepter en udgangsposition:

 1. Den venstre hånd er på hans hoved.
 2. Læner sig frem, og derefter forsøge at nå den hage til skulderen.
 3. Rest.
 4. Skift hånd.

Her er involveret de laterale muskler, men det videre arbejde og median. Disse øvelser forbedre blodcirkulationen, lindre overskydende statisk elektricitet gennem dem godt forstærkede bælte muskler i hoved og hals.

fleksion øvelser

Dernæst går vi videre til bøjning og vippe hovedet tilbage:

 1. Hænderne foldet i låsen på panden.
 2. Skuldre faldt.
 3. Chin når så højt som muligt.

Og endelig gentage strækøvelser de laterale muskler. Den grundlæggende regel strække musklerne - flytning er strengt modsat dens normale bevægelse. Hvis du oplever nogen smerte i brug bælte muskel øvelser.

At føle det, du har brug for at sidde ned og vippe hovedet lidt til siden. Trykke fingrene på halsen vinkel kan mærkes som en hals muskel strammer bæltet. Dens funktion er ansvarlig for rotation, bøjning og strækning af halshvirvelsøjlen. Ved at klikke på det med fingrene og holde dem i denne stilling i et stykke tid, vil du føle det langsomt og behagelig afslapning.

Hvorfor såre din ryg muskler

Medicinske statistikker viser, at tilbagevendende smerter i musklerne i ryggen vises i hver tredje voksen. Oftest er en krampe af halsen, men der er andre grunde:

 1. En af dem er cervikal iskias. Det sker, når overtrædelse af nerverødder og kan udtrykkes i form af akutte episoder af smerte. For at undgå dette, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på dannelsen af en muskuløs korset. Det giver dig mulighed for at fjerne en unødvendig byrde på halsen.
 2. Med en skarp drejning af hovedet eller de forkerte øvelser kan være deres styrke, ledsaget af den ubehagelige følelse af smerte.
 3. Hvis selen halsmusklen der generer den lange ømme smerte og palpering klart følte fortykkelse og smerte bliver stærkere, er der myositis - betændelse i nakkemusklerne.
 4. Der er også en række andre mere alvorlige sygdomme, hvor der er smerter i musklerne - iskæmisk hjertesygdom, polymyalgia, ankyloserende spondylitis. Derfor bør forekomsten af hyppige smerter i nakken se en læge.

Pas på dig selv

Hvis du stadig havde en muskel spasmer og smerter er stærke nok, ikke bare drikke analgetika. I de fleste tilfælde er det nok at tage et varmt afslappende bad, gøre en blid massage eller tage en kort afslappende gåture.

Musklen af halsen bælte spiller en vigtig rolle i at trække vejret og synke processer, udgivelse lyde, så du bør være særlig opmærksom på det, hver dag for at gøre enkle øvelser til at overvåge kropsholdning og tillader dig selv at arbejde en kortsigtet pause. Dette er en vigtig del af vores krop, som skal beskyttes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.