Nyheder og SamfundFilosofi

Hvorfor danskerne er glade? nationens hemmelige endelig afsløret

Danskerne fortjent betragtes som den lykkeligste nation. Mange af dem indrømmer, at de gør dit liv behageligt og komfortabelt vane hjælper dem med at finde glæde og harmoni i alt, der omgiver dem. Danskerne kalder dette koncept ordet Hygge (i oversættelse - "dejlig atmosfære", "komfort").

Størstedelen af dette begreb er forbundet med en følelse af komfort og sikkerhed. Forestil dig en aften med en bog, en opvarmning kaffe og fluffy tæppe ved pejsen. Præsenteret? Tillykke, du har løst hemmeligheden: det er den meget Hygge.

Vi tilbyder dig et par ideer til at skabe en atmosfære af harmoni og lykke på recept danskere.

1. Skaf et stearinlys

Danskerne brænde flere stearinlys end nogen anden i verden, og ikke bare fordi! Se den dansende flamme, se på spillet af skygger og smeltende voks - en af de mest underholdende aktiviteter.

Tip: Stearinlys med træ væge offentliggøre en hyggelig og elsket os til lyden af den knitrende pejs.

2. Forbered dig dine foretrukne opvarmning drikkevarer ofte

Kaffe, kakao, eller måske, grog eller gløgg - disse drikkevarer med til at føle harmoni og slappe af. De giver en behagelig varme i bryst og arme, især når vinduet vinter.

3. Kommunikation

Ofte invitere mig til at besøge venner og familie bare sådan, uden grund. Hyggelige samtaler over middag og et glas vin - og ingen telefoner eller sociale netværk. Fang øjeblikket.

4. Være rart

Fluffy uld trøjer, sokker og kaster, ingen tvivl om, at give en følelse af komfort, et ord, der beskriver Hygge. Den sørgelige aften, når vinduet voldsomme regn eller sne feeds, sat på en stor og bred kashmir trøje, at føle komfort, blødhed og varme.

5. Sæt farten ned

Alle disse egenskaber vil ikke have nogen mening, hvis du gør det i en fart. Stop et øjeblik og nyde den smukke solnedgang eller føle smagen af den friske frostklare luft. Nyd livet og trække vejret dybt ind!

6. Omgiv dig med naturen

Mange skandinaviske interiør inkorporere elementer af naturlige materialer. Eller det kan være fyrrenåle grene bragt fra gaden. Vær tæt på naturen og føle harmoni fylder dit værelse.

7. Arranger uplanlagt spisning udendørs

Det hele starter med, at venner kommer sammen, så de laver mad gløgg og beslutter at tilberede en fantastisk grillet kød. Måske det er de mest magiske øjeblikke i livet.

Hvad en glæde, når alt er harmonisk, fuld af glæde, varme og komfort!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.