HjemlighedHavearbejde

Blossoms Ficus enten hjemme?

I dag er gummi planter aktivt voksende, ikke kun i boliger og kontorer, men også i forstæderne. Det hele afhænger af den specifikke undertype af blomsten. Det anses for at være den mest populære Ficus benjamina. Det er relativt fordringsløs og kræver ingen særlig pleje. Men de fleste gartnere er interesseret i det vigtige spørgsmål om, hvorvidt Ficus flor? Selvfølgelig ønsker alle at ikke kun vokse anlægget, men også for at se, hvordan de blomstrende kronblade af sine blomsterstande. Lad os betragte dette afgørende spørgsmål.

Er Ficus Blossoms?

Som det er kendt, er den nærmeste slægtning til denne plante er en figen, der vokser udelukkende i lande med varmt klima. Oftest findes på Krim. figs sig ganske aktiv frugtsætning og blomstring. Det samme kan siges om sine medmennesker. gummi planter og er imidlertid vant til rigelige solskin og meget varme forhold. Da dette anlæg er oprindeligt fra Asien, og klima han ønsker det samme. Kun i dette tilfælde, vil Ficus glæde ejeren af usædvanlige blomster.

Men du behøver ikke glæde sig for tidligt. Gør Ficus i naturen blomstrer? Ja. Uanset om det blomstrer i lejligheden? Meget sjælden. Det er ligegyldigt, hvilke arter det tilhører, da alle disse planter var i troperne. Derfor, for at gøre Ficus flor, du har brug for at skabe en atmosfære af absolut identitet, hvilket er praktisk umuligt i et bymiljø.

Gør Ficus i haven i blomst? Også i alvorlig tvivl. Hvis du sætter den i Krim, vil den overflod af sollys og varme være tilstrækkeligt for sin blomstring. Men når det kommer til koldere regioner, får du en blomstrende plante mislykkes.

Konstatere, om Ficus blomster (billedet nedenfor) kan ses på billedet af denne usædvanlige plante.

Men nogle avlere, købe særlig belysning udstyr, men alligevel opnå frugtsætning. Men det er ikke nok, er du nødt til at tage hensyn til de funktioner i pleje af anlægget. Det vil også være nyttigt at lære om blomster sygdomme.

Funktioner Ficus

I virkeligheden er dette ikke en enkelt plante, og en slags forskellige familier, som også omfatter vinstokke, træer og diverse buske. Umiddelbar familie ficus: figner eller figentræer. Den mest aktive plante vokser i Asien, Indien, Vestafrika og Sri Lanka.

I dag er der mere end 2.000 sorter af blomsten. I dette tilfælde er der træer af imponerende størrelser. Den mest populære og uhøjtidelig til dyrkning i lejligheden betragtes elastica og Ficus benjamina. Har de blomstre? Svaret er det samme - det hele afhænger af forholdene.

Ficus bringer lykke

Ifølge læren i Feng Shui, Ficus træ har magiske egenskaber. Det menes, at han var aktivt absorberer negativ energi, så det bliver lettere for folk til at løse komplekse problemer i livet.

Hvis vi taler om astrologi, nogle eksperter mener, at Ficus ikke blot er absorberer dårlig energi, men også nærer den fredelige atmosfære.

dyrkning

For de interesserede, hvad enten Ficus blomster derhjemme, er det nyttigt at kende nogle af funktionerne i pleje. Her er nogle tips:

 • Før du køber planter har brug for at klarlægge, hvor den vil stå. Ficus kan ikke lide, når de er i konstant bevægelse fra sted til sted.
 • For er det nødvendigt at vælge den oplyste område af lejligheden. Du skal også tage sig af frisk luft.
 • I sommeren anlægget er bedre at holde på balkonen, så den får den maksimale mængde af sollys.
 • Hvis Ficus for koldt eller ikke nok lys, kan bladene falder af eller skifte farve.
 • Om sommeren, bør den omgivende temperatur være mindst 25 grader. Om vinteren, bør termometeret ikke falde til under 16-20.
 • At have en chance for at Ficus blomstrer om vinteren skal være installeret ved siden af det en ekstra belysning.
 • Anlægget er i hvert fald ikke kan sættes på gulvet. Ellers dens jorden i potten supercool.
 • Fugtigheden i rummet bør være mindst 70%. Hvis du får en tør sommer, blomst blade skal sprøjtes med vand fra en spray.

Det er også værd at huske en vigtig regel - jo højere den omgivende temperatur, jo mere lys du har brug for denne usædvanlige plante. Blossoms hvorvidt elastica ficus under sådanne forhold? Der er en chance. Det er dog nødvendigt ikke blot at opvarme, men også at vande korrekt.

vanding

Vand blomsterne brug for følgende skema:

 • Vandkande med kun varmt vand, der skal hældes, indtil det ikke strømmer gennem hullerne i dræning.
 • Al overskydende væske hældes i 30 minutter.
 • Om vinteren, Ficus kræver mindre vand.

Det er også muligt at fodre blomsten. Mængden af gødning beregnet fra substratet og årstiden. Hvis du bruger et fælles grundlag, så er du nødt til at fodre Ficus i foråret og sommeren, hver anden uge. Gødningsstoffer anvendes organisk eller mineralsk.

skadedyr

Som enhver anden plante, Ficus er underlagt visse sygdomme. Men langt flere besvær bringe skadedyr:

 • Skjoldlus. I dette tilfælde, på den indre overflade af blade dannede brunlige pletter. For at bekæmpe dette skadedyr skal behandles Ficus sæbevand og et par uger at tørre den aktellik.
 • Mealybug. Denne parasit er som et stykke vat brun. I dette tilfælde bør bladene vaskes med sæbevand.
 • Thrips. Dette skadedyr er også skjult på indersiden af bladet. Parasitten suger aktivt saften fra planter, efterlod en mørk-brune pletter. For at slippe af med det, det tager flere behandling "pyrethrum".
 • Bladlus. Denne velkendte skadedyr kan ødelægge livet ikke kun Ficus, men også alle de andre planter, som er placeret ved siden af. For at slippe af parasitter, er det nødvendigt at vaske bladene med sæbevand blomst indtil spor af bladlus forsvinde.
 • Nematoder. I dette tilfælde skadedyr påvirker plantens rodsystem. På rødderne vises vækster, der ligner små knuder. Hvis udledningen orme trænge stilken af blomsten, vil det dø.

Interessante fakta om blomstrende figner

Lad os gå tilbage til frugtsætning planter. Er Ficus benjamina Blossoms? Billeder i blade på blomsterdyrkning demonstrere sin blomstring.

Men planten ikke vises de sædvanlige blomster og frugter. Denne blomsterstand-Seacon. Faktisk er det helt unikt fænomen. Det faktum, at blomsten Ficus er netop i denne bær at se kronbladene er nødt til at bryde den. Derfor se blomstrende planter i traditionel forstand er meget vanskelig. Men der er nogle sorter af disse blomster, der blomstrer virkelig, men de har ikke overleve i vores miljø.

I Ficus kan være tre slags blomster: mandlige (støvdragere), hun (pistil) og lange støvveje. Sidste efter nogen tid bliver til spiselige frugter.

Hvis et træ vokser i naturen, så vil det være alle tre typer af blomsterstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.