TravelingRetninger

Føderative Republik Brasilien: generel beskrivelse, befolkning og historie

Den største i areal og befolkning af staten i Sydamerika er forbundsrepublikken Brasilien. Attraktioner og strande i dette land hvert år tiltrækker et stigende antal rejsende. For mere information om hende og vil blive drøftet i denne artikel.

En kort historie

Brasilien åbnede i 1500 en portugisisk ekspedition under ledelse af Pedro Alvares Cabral. Over tid, og jeg begyndte koloniseringen af regionen, der var direkte underordnet den portugisiske konge. I forbindelse med offentliggørelsen af et dekret i 1574 forbud mod anvendelse af de lokale indianere som gratis arbejdskraft var en massiv import af afrikanske slaver her. I 1889 blev landet erklæret en republik. I begyndelsen af det tyvende århundrede, flyttede her omkring fem millioner indvandrere fra Japan og Europa.

I lang tid i en tilstand domineret af hovedstaden i britisk oprindelse, som i trediverne i sidste århundrede blev fortrængt af amerikansk investering. Siden 1967 blev staten kendt som forbundsrepublikken Brasilien (billederne er nedenfor). Siden 1985 landet gået i gang på vejen af demokratisk udvikling.

geografi

Staten er beliggende i den centrale og østlige del af det sydamerikanske kontinent. Østlige del af Atlanterhavet. Kystlinjen i dette strakt til 6840 kilometer. Grunde grænser Forbundsrepublikken Brasilien har med Colombia, Argentina, Peru, Venezuela, Bolivia, Uruguay, Paraguay, Surinam, Guyana og Fransk Guyana. Det samlede areal af staten er omkring 8,5 millioner kvadratkilometer. Den lokale topografi kan identificeres pulje af de største floder i verden - Amazonas (som optager mere end 30% af landet), såvel som de brasilianske højland, hvis højde i forskellige steder varierer fra 300 til 900 meter over havets overflade.

Politisk system, og befolkningen

Staten er baseret på det navn - Forbundsrepublikken Brasilien. Landet og regeringen ledes af formanden. Parlamentet består af to kamre. state status er portugisisk. Hertil kommer, en ret almindelig er fransk, spansk, italiensk og tysk.

Befolkning, som beløber sig til omkring 190 millioner mennesker, for det meste bekender katolicismen. Andre populære destinationer betragtes protestantisme, jødedommen, samt nogle afrikanske spiritist religion.

Den nationale valuta er reel. Samtidig på de fleste hoteller og butikker, er internationale kreditkort accepteres. Udenlandsk valuta og checks bedst veksles i banker, fordi her den mest favorabel pris.

Brasilia er hovedstaden i en stat som forbundsrepublikken Brasilien. Hovedstaden blev bygget på bare tre år, lige i junglen. Åbningsceremonien fandt sted den 21. april 1960-aftalen. By planlagt som en slags fly. Af særlig betydning i dette tilfælde i designfasen det fik udseendet af officielle bygninger.

klima

Forbundsrepublikken Brasilien er under indflydelse samtidig flere typer af klimazoner: ækvatoriale, tropiske, subtropiske og andre. Seasons her er direkte imod europæisk.

Den nordøstlige region af de hotteste. Lufttemperaturen er ofte når 34 grader over nul. Hovedparten af nedbør falder i Amazonområdet i form af regn. I nogle sydlige regioner fra tid til anden er der snefald og frost falder, når termometret er på niveau under nul.

seværdigheder

I et land som Forbundsrepublikken Brasilien, attraktioner meste placeret i store byer. De fleste af dem er museer og mange bygninger af kolonial arkitektur. Det mest interessante sted i landet i denne henseende og genstand for pilgrimsfærd for turister er statuen af Kristus Frelseren. Det er blevet et symbol på staten og er placeret i en højde af 704 meter på toppen af Corcovado bakke. Størrelsen af monumentet er 30 meter. Ud over de statuer i denne by er værd at besøge et museum for moderne kunst, indianere, moderne kunst, samt historiske og kunstneriske. Der er meget at se og i andre byer i staten. Forbundsrepublikken Brasilien er også berømt for sine verdenskendte strande, takket være som hvert år tiltrækker en masse af rejsende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.