FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Gray Cardinal": værdi phraseologism og eksempler på brug

Hverken detektiv eller thriller er komplet uden deltagelse af den grå kardinal. Betydning phraseologism vi betragter i dag for at forstå, hvilken slags figur.

Alexander Dumas og Cardinal Richelieu

Alle, der har læst romanen "De Tre Musketerer", er det kendt, at der var en historisk figur som Cardinal Richelieu (1585-1642 gg.), Det blev også kaldt den røde kardinal grund af farven på tøjet. Men kun få mennesker ved, at han var højre hånd - en munk Joseph, som ifølge historiske kilder, nød fordel for kardinal. Præcis assistent Richelieu blev tilnavnet Gray Cardinal (phraseologism værdi vil være senere). Denne kaldenavn var Josef, som farven på hans præstekjole var grå, og han holdt lav profil. Sandsynligvis, denne Herrens tjener helt en fornøjelse for den rolle, som han bevidst valgte. Det ironiske er, at til gengæld Red Cardinal følte grå, fordi han havde en betydelig indflydelse på den franske konge Ludvig XIII.

værdi

Grå eminence - er en person, der ikke har officiel status eller ethvert lovligt, legitim myndighed, alligevel definerer de begivenheder og fænomener i verden. Klarsynet læser selv let og naturligt at tænke på eksempler selv fra nyere russisk historie.

Selvfølgelig, betydningen af en fraseologiske "grå kardinal" gælder i vid udstrækning til den politiske orden af begivenheder, men ikke nødvendigvis. I store træk, den grå eminence - er dukkefører, der trækker i trådene, og disse tal er evige og internationalt. Hvis kun de beføjelser, der er hårdt nok ånd at køre noget på egen hånd.

Trilogien "The Godfather", og udtrykket "grå kardinal"

Trilogien "The Godfather" i princippet baseret på det faktum, at den vigtigste skurk er ikke, hvem de synes ved første øjekast. række af film er lavet således, at de tegn, spiller meget kompliceret i udførelse og dramatiske kombinationer, og al den styrke og sværhedsgrad som følge af fald på den ene tilskuer i en tidlig indsats ikke mistanke.

Den første del - er Don Barzini. Det kan kaldes grå kardinal. Betydning phraseologism vi allerede kender, så du kan roligt bruge dem. Her, selvfølgelig, er der en vis boble i form. Man kan ikke sige, at den magtfulde mafia don ikke har magt. Nej, det er sandt, det er. Men i forgrunden, i forgrunden, nomineret Don Tattalya og Barzini selv går ind i skyggerne.

Den anden del af den samme rolle spilles af Hyman Roth. Men vi er her ikke for at male alle de bevæger sig i filmen, fordi forfatterne har gjort så meget mere talentfuld. På den tredje side og gør tie, således at læseren, hvis han vil se trilogien for første gang, fik mindst nogle sjove.

Vores opgave er at forklare formsprog "det grå kardinal", som det ser ud, vi klaret det. Hvor stor succes? Lad læseren dommer om det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.