SundhedMedicin

Førstehjælp til elektrisk stød

Førstehjælp til elektriske stød viser sig i flere etaper og med stor forsigtighed.

Når du trykker ledningerne og kablerne er under stress, musklerne krampagtigt reduceret. Derfor dig ud fra tråden er ikke mulig. For at gøre dette, skal du fjerne kablet, slukke afbryder eller fjerne sikringen i eltavlen.

Under udførelsen af disse handlinger bør huske på visse funktioner i en sådan situation. Sammen med strømledningerne kan slås fra og rumbelysning, så du skal have en ekstra lyskilde.

At være på højde, kan offeret falde under strømsvigt. Derfor skal vi sikre stabiliteten af ulykken.

Førstehjælp i nederlag en elektrisk strøm kan være farligt ved det faktum, at mennesker, der berøres ved at adskille ledningerne kan selv falde ind under spænding. Derfor kan du ikke bruge våde eller metalgenstande. Du er nødt til at væbne sig med en træpind eller bord, fordi træet ikke lede elektrisk strøm. Desuden bør de "befrier" være iført gummihandsker og galocher. Hvis der ikke er handsker, de med held erstatte den tørre silke eller uld stof, og kan stå op til tørre tøj eller ethvert objekt lavet af gummi. Hvis offeret er klædt i tørt tøj, kan det trække i kablet for det. Det er nødvendigt at undgå kontakt med metalgenstande. Når en strøm sendes gennem kroppen af offeret under hans ben til at sætte bestyrelsen til at afbryde strømmen.

Førstehjælp til elektriske stød spænding over 1000V nødt til at slukke for strømmen eller, klædt i isolerende handsker og støvler, bevæbnet med en vægtstang eller mider, der er designet til denne spænding.

Offeret kan miste bevidstheden, når der adskiller den fra tråden. Det er derfor nødvendigt at bestanden op på flydende ammoniak, samt mærke pulsen og tjek for vejrtrækning hos mennesker. Hvis personen er bevidstløs, bør den sættes på jorden, knappe hans tøj, for at sikre en fri lufttilførsel. Så skulle bringe ildelugtende salte og lidt drys af ofrets ansigt med vand. Hvis det er nødvendigt, skal du pund kroppen og varm.

Hvis der ingen vejrtrækning, er der behov for kunstigt åndedræt og hjertemassage adfærd. Vejrtrækning stimuleres i henhold til "mund til mund" eller ved anvendelse af et specielt apparat.

Før du gennemføre proceduren, skal du sørge for, at intet forstyrrer vejrtrækning. Ofte de sproglige dræn eller akkumulerede slim. For at frigøre offeret fra mundingen af slim, dreje hovedet til siden. I nærvær af tandproteser - de skal også fjernes fra mundhulen.

Så førstehjælp til elektriske stød er ved at sætte offeret på ryggen, hvilket frigør ham fra brystet af tøj, og sat under rygpuden. Kaster tilbage hovedet til hagen og halsen er justeret. Indse det hurtig forberedelse, kan du begynde at kunstigt stimulere vejrtrækning. At tage en dyb indånding, skal du trække vejret gennem munden ned i lungerne på offeret. Indsatsen bør ophøre, når brystet udvider sig nok. Blow luft havde brug ikke mere end femten gange i minuttet.

Den førstehjælp til ofre for elektrisk strøm udføres også i form af massage af hjertet. Offer skal sættes på den faste overflade og til at sidde på den side af det. Hands stablet på hinanden i den sidste tredjedel af brystet af offeret celle. Energiske rystelser i hænderne bør flytte den forreste brystvæggen fire eller fem centimeter til rygsøjlen. Dette skal gøres meget forsigtigt, ellers kan du bryde ribbenene og sårer indre organer.

Dynamikken i bevægelser må ikke overstige tres gange i minuttet. Massage udføres før pulsen på offeret.

Førstehjælp for elektrisk stød vil være mere effektiv, hvis begge metoder er kombineret med hinanden rehabilitering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.