Kunst og underholdningFilm

Filmografi Tom Hanks: fra komedie til drama. To Oscar Tom Hanks og hans bedste film

Tom Hanks (fulde navn Thomas Dzhefri Henks) blev født i Concord, Californien, den 9. juli, 1956. Som barn, Thomas var en rastløs barn, elskede romps og selv da viste ekstraordinære kunstneriske evner. Da drengen var fem år gammel, hans forældre blev skilt. Forud for sin alder, Tom boede sammen med sin far, flyttede han til Auckland og indskrevet i University of California. Hanks studerede uregelmæssigt, uden megen interesse, han var mere interesseret i teatret. Og da Tom blev inviteret til at deltage i lokale teater-produktioner, han gik ud af skolen uden beklagelse.

filmdebut

I 1980 Hanks debuterede i filmen, spiller en lille rolle i filmen "Han ved, hvordan du er alene." Men berømmelse af den unge skuespiller kom blot fire år senere, da han spillede Allan Bauer Sælger sædvanlige butik, i filmen "Splash". Filmen blev skudt af instruktøren Ronom Hovardom i genren af romantik fiktion. Spillets historie - kærligheden til en ung Allan og havfrue, ved et uheld faldt fra havet i en travl storby. Havfrue glimrende spillet af Hollywood-skuespillerinden Deril Hanna og Tom Hanks Filmografi modtog den første betydelige maleri.

berømmelse

Efter "Splash" blev afholdt på kontoret, Tom Hanks blev berømt og populær skuespiller. Tilbud fra instruktører og filmproducenter har fulgt efter hinanden. Den unge skuespiller modtaget flere opfordringer til den rolle og begyndte at læse manuskriptet. Filmografi Tom Hanks hurtigt opdateret med nye billeder. I filmen "Bachelor Party" instrueret af Neal Israel, fortæller om den muntre selskab af drenge, der ledsager sin ven "familieliv", Hanks spillede Gessko Rica. Den næste film med Tom i hovedrollen var "Manden med One Red Shoe", instrueret af Stan Dregoti. Hans karakter - violinisten Richard Drew - klutz og en taber. Billede ekkoer lignende fransk film "The Tall Blond mand med One Black Shoe", hvor han spillede Per Rishar.

En række af film

Så skuespilleren Tom Hanks spiller Lawrence Bourne i filmen "Volunteers" af instruktøren Nikolasa Meyera. Lawrence, ulykkelige rake, kom i gæld, og at skjule fra kreditorer, gik til Thailand.

Den næste film med Tom Hanks var billedet "Hver gang vi siger farvel for evigt," israelske instruktør Moshe Mizrahi. Det blev filmet i 1986 og indeholder en kærlighedshistorie om en militær pilot Devida Bredli, har indgået efter at være blevet såret i Jerusalem. I den hellige by skæbnen bragte David og Sarah, skønhed-jødisk, som han elskede af hele sit hjerte.

Så Tom Hanks medvirkede i filmen Garri Marshalla kaldet "Intet at gøre." I midten af plottet - en succesfuld reklamemand David Basner og hans forældre, som kommer til at blive skilt.

År 1987 begyndte for Hank med forbrydelsen komedie "Evil Network", instrueret af Toma Mankevicha, hvor skuespilleren spillede titelrollen, at miste mesterskabet denne gang Christopher Plummer.

Den første "Golden Globe"

I 1988, i hallerne i studiet, "20th Century Fox" blev filmet komedie med fantasi elementer kaldet "Big". Billedet bragt Tom Hanks først "Golden Globe" og en nominering til "Oscar". Efter denne film, stjernespækket Tom Hanks succes begyndte at nyde hidtil uset popularitet.

En anden film af 1988 - "Raisin" instruktør David Seltzer, hvor Hanks medvirkede. Hans karakter, skuespilleren konversation genre Stiven Golden, tager protektion over husmor Laila Krytsik der drømmer om at blive en pop kunstner.

I 1989 mødtes vi på det sæt af Tom Hanks, den populære skuespiller, og Beasley, bordeaux hund. Filmen er instrueret af Roger Spottiswoode er fjernet, som de siger i ét åndedrag. Hanks karakter, Detective Scott Turner, undersøger forbrydelsen. Det eneste vidne til mordet - Hooch hund.

Samme år, Tom Hanks medvirkede i filmen instrueret af Dzho Dante "forstæder", hvor han spillede hovedpersonen Ray Peterson. Jeg må sige, at alle billederne af Tom Hanks skudt i de genre, horror film, ramte hans sandfærdighed. billede scriptet "forstad" som blev skrevet i den klassiske ordning af en horror film. Seeren, sidder i en biograf, er en spænding inden for en halv time.

Top film

I 1990 markerede begyndelsen på den mest produktive periode af livet, og den kreative udfolde en bemærkelsesværdig skuespiller, oprigtig, åben person, ved navn Tom Hanks, at de bedste film, der var stadig komme.

Den første film fra 1990 - en "Bål af forfængelighed," en roman af den amerikanske forfatter Thomas Wolfes "Bonfire af forfængelighed." Plottet ligger baggrund af raceforskelle, trives i New York. Hanks spillede Sherman McCoy, mægler med børsen på Wall Street, der faldt ind i problemer i Negro fjerdedel af South Bronx, sammen med sin elskerinde. Filmen blev instrueret af Brian De Palma i Uorner Brazers studierne.

Den anden film i 1990 var billedet af "Joe Versus vulkanen," instrueret af John Patrika Shenli. Hanks spillede rollen som Joe, de uheldige patient tabere, der i denne måned tilbydes en luksuriøs liv stærk verden i bytte for hans offer spring i krateret af vulkanen. I henhold til aftalen i denne måned, Joe tilbringer en mæcen datter, den smukke Didi.

"Søvnløs i Seattle"

I 1991 er Tom Hanks ikke fjernet, og når i '92 vendte tilbage til det sæt, den første af hans karakter var "voksen" Mike, rollen næsten episodisk. Men den prisbelønnede skuespiller Hanks aldrig gjort status skelnen mellem rollerne.

Den anden film fra 1992 - er en komedie med en dramatisk skygge kaldet "klasse for sig", dedikeret til baseball, ikonisk amerikansk spil. Hanks spillede de nyudnævnte træner "Peaches" Dzhimmi Dugana, en alkoholisk binge i fortiden. Og som "Peaches" - kvindernes hold, Dugan hans udnævnelse ikke tage alvorligt.

År 1993 startede med en virkelig rørende historie - billede "Søvnløs i Seattle", filmen iscenesat i studiet "Tristar Pictures" instrueret af Noroy Efron. Hero Hanks nylig enkemand Sem Bolduin, være ude af stand til at klare sin sorg, flyttede med sin søn fra Chicago til Seattle. I denne film, Tom mødes for anden gang på sættet med uforlignelige Meg Ryan.

Den første "Oscar"

En anden film i 1993, "Philadelphia", iscenesat af instruktøren Jonathan Demme, fortæller historien om Endryu Bekketa, en ung jurist, en uhelbredeligt syg aids. Tom Hanks viste engagement og for den rolle faldt mere end ti kilo, hvilket resulterer i lignede et spøgelse. Billedet bragt Hanks først "Oscar" og den anden "Golden Globe".

I den næste film, Tom Hanks, kultfilmen "Forrest Gump", historien gentog sig med bonusser, skuespilleren modtog for sin rolle som Forrest Gump sekund "Oscar", og den tredje "Golden Globe". Hanks karakter - en mentalt retarderet ung mand, der ikke desto mindre blev verdensmester i bordtennis, en millionær og en helt i Vietnamkrigen.

"Oscars" skuespiller Tom Hanks gennem lidelse. Han levede hver bevægelse af sjælen af sine karakterer, og er klar til at skyde, uger læst og genlæst scriptet, mødtes med forfatterne forsøgt at forstå alle de snørklede af plottet udtænkt. Derfor, uden undtagelse, rollerne af en aktør, sandfærdig spillet og dygtighed af dets omdannelsesprodukter årsager glæde biografgængere.

Film af den sidste periode

Filmografi Tom Hanks, bortset fra de, følgende billede:

 • 1995 - "Apollo 13", rolle Jim Lovell; "Toy Story", Woody.
 • 1996 - "Hvad laver du," White.
 • 1998 - "Fra Jorden til Månen", fortæller; "Saving Private Ryan" Ryan; "Du har Got Mail" Dzho Foks.
 • 1999 - "Toy Story 2", Woody; "Den Grønne Mil," Pol Edzhkomb.
 • 2000 - "Cast Away" Noland.
 • 2002 - "Road to Perdition", Maykl Sellivan; "Catch Me If You Can," Carl Henretti.
 • 2004 - "Terminal", Victor; "The Ladykillers," Professor Dorr.
 • 2006 - "The Da Vinci Code" af Robert Langdon.
 • 2007 - "Charli Uilsona krig," Charlie Wilson.
 • 2011 - "Larry Crowne" Larry Crowne; "Ekstremt højt og utrolig tæt," Oscars far.
 • 2012 - "Cloud Atlas", Zakri Beyli.
 • 2013 - "Kaptajn Phillips," Richard Phillips.

Hele filmografi Tom Hanks omfatter omkring 60 malerier, hvor skuespillerens liv afspejles ved at investere på alle måder spillet en del af hans sjæl. Takket være deres engagement, Hanks altid opnået fuld troværdighed af den karakter. Nye film med Tom Hanks venter i kulissen.

Personlige liv

Personlige liv af Tom Hanks - er et eksempel på blide familierelationer. Skuespilleren har været gift to gange. Hans første kone, Samantha Lewis, gav ham en søn Colin og datter Elisabeth. Parret boede sammen i omkring 10 år. Skilsmisse fulgte i 1987.

I 1988 Hanks gift film skuespillerinde Rita Wilson. De havde mødt hinanden meget tidligere, men den intime forhold begyndte under indspilningen af filmen "Volunteers". Rita fødte ham to sønner - Chester og Truman.

I øjeblikket er Tom Hanks er bedstefar, hans to charmerende børnebørn - Olivia og Charlotte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.