Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Fortolkningen af drømme. Hvorfor drømmen om sin egen død

Blandt de mange måder at forudsige den fremtidige højsædet besat af drømmetydning. Faktisk var mange gange er det bemærket, at se en bestemt begivenhed eller et objekt til at sove - til visse ændringer i livet. Så udarbejdet downers - alfabetisk prædiktorer drømme. Brug dem meget let. For eksempel, du har brug for at vide , hvad der drømmer egen død. Vi er på udkig efter en verbal liste der starter med "C", og finde det ønskede ord. Nogle kommentatorer bog giver også en udvidet betydning af en bestemt begivenhed i en drøm.
I denne artikel vil vi forsøge at forklare betydningen af en drøm om døden. Du ved, hvad drømme egen død, symbolsk fortolkning af visionen i forskellige drømme bøger. Lad os starte med drømmen bog Gustav Miller.

Gustav Miller og hans drøm bog. Hvorfor drømmen om sin egen død eller død af en person

Hvis drømmen dør en af de mennesker tæt på dig, advare dig igen. Selvfølgelig har du til strabadser, der er bedre til at forsøge at overleve med ære. Når du hører stemmen af en død ven - det er en dårlig nyhed. Hvis din afdøde far taler til dig i en drøm, ikke tage noget uden at tænke ordentligt: måske imod dig plotte og intrigant. Hvad sker der, når de er i en drøm så en død? Uanset om du er mand eller kvinde, efter sådan en søvn, så prøv at være mere hensynsfuld over livet, ikke at begå udslæt handlinger. Ellers vil du fortryde det. Nogle gange i en drøm kan du føre en samtale afdøde mor. Så tage et stykke tid for dit helbred, så prøv at være mere tilbageholdende og kontrol følelser.
Hvis du drømmer om den afdøde bror, og du har en igangværende samtale med ham, du har brug for at vise nogen barmhjertighed og medfølelse kan hjælpe denne person.
Hvis du taler med de døde, der ser glad og griner, så i livet du et eller andet sted "savnet." Nu er vi nødt til at rette deres fejl, så længe de ikke bliver en anstødssten i din skæbne. En samtale med en afdød slægtning, som kræver, at du giver ham noget lovet, peger på fremtiden depression, tilbagegang af vitalitet. I løbet af denne periode, vil du være i gode råd til dine venner og kære. Af den måde, når du hører en afdød slægtning, din opfattelse er indstillet til en specifik advarsel for den nærmeste fremtid fra højere magter. Når du rådgive noget i hans søvn afdøde kære, er det bedre at lytte til deres farvel. Sådanne drømme påvirker det ubevidste, opvågnen skjult viden om fremtiden i dit hoved.

Hvorfor drømmen om sin egen død efter drømmetydning Nostradamus
Hvis du ser dig selv døde, når du sover, hele vejen rundt. Lang levetid er garanteret. Og når du drømmer om død af en elsket person, vil levetiden være lige ham. Og denne person vil leve lykkeligt. Hvis du er omkring en masse mennesker døde, og du drømmer om det - tillykke. At du annullerede den berygtede verdens ende hendes drøm. Menneskeheden vil leve i mange århundreder. Hvis du dør i din søvn nogle velkendte offentlig figur med verdensry, såsom politikker, forventer voldelig stridigheder i kampen om den politiske magt efter hans egentlige død. For omfanget af et enkelt land, kan det resultere i sociale stridigheder, eller selv starte en verdenskrig.
Hvorfor drøm om død af en alvorligt syg person,? Af den store begivenhed, forudsagt af Nostradamus. Afrejse en forfærdelig sygdom i XX århundrede, hvilket blev anset for uhelbredelig - aids. Mod hende vil finde en kraftfuld stof, og efter en tid at sygdommen vil blive ødelagt fuldstændigt.
Meget dårlig til at se de lidelser af døende i deres søvn. Det er en voldelig og farlige begivenheder i dit personlige liv eller i livet for et helt folk.
Du fik en fælles symbolske fortolkninger gennem elektronisk drøm bog. Egen død eller død af en person i en drøm - alt dette en eller anden måde vil påvirke dit liv. Lyt til advarslerne, og dit liv vil være mere smidig og behagelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.