ComputereSikkerhed

Gratis antivirus til "windose 8": der er bedre?

Den omstændighed, at der er behov anti-virus system, såsom vand mand diskuteres ikke. En anden ting - hvad antivirus vælge fra et stort antal software-pakker, der i øjeblikket findes på markedet af IT-teknologier? Det er klart, at den licenserede software, at mange brugere ikke ønsker at få (eller ikke kan på grund af manglende midler). Så lad os tale om, hvad der er bedre at bruge en gratis antivirus til "windose 8".

Windows 8: beskyttelse

Hvis nogen kender, antivirus til "windose 8" er allerede tilgængelig i installationspakken. Det er dog ikke en fuld softwarepakke med alle de kapaciteter. Det vil sige, basen forsvar (bare i tilfælde). Naturligt, og funktioner i det, som de siger, en, to og fejlberegnet.

Så vi bliver nødt til at sætte noget andet. Men når det er nødvendigt at tage hensyn til det punkt, at gratis antivirus til "windose 8" adskiller sig fra en række professionelle produkter, der ikke forbruger systemressourcer i en sådan mængde, som licens Apps. Mens der på den anden side er de ulemper manifesteret i det faktum, at de stadig ikke beskytter hele systemet.

Så ud af situationen kan komme ud i tilfælde af, at hvis du sætter en gratis trial-versionen (trial) licenserede programmer som Kaspersky Anti-Virus, Eset NOD 32 Antivirus og ESET Smart Security, og derefter hver måned for at opdatere licensen ved hjælp af tasterne. Hvis du ikke er doven, tak. Dette er den bedste løsning.

Desuden vil beskyttelsen være på højeste niveau, selv om nogle ekstra funktioner vil ikke være tilgængelige. I de fleste tilfælde er de ikke nødvendige.

Den mest populære gratis anti-virus software

Blandt denne type program, selvfølgelig, er helt gratis anti-virus software til "windose 8", og det er optimeret til de operativsystemer sådan en måde at undgå eventuelle konflikter, der kan opstå, når systemet har mere end en af sådanne programmer. Overveje deres muligheder i flere detaljer.

Hvis valget er et gratis antivirus til "windose 8", er det værd at være opmærksom på udviklingen af et sådant kendt som AVG Antivirus, af Avast, Avira, Panda, Microsoft Security Essential software mv

I princippet næsten alle programmer har lignende funktioner, selv om der er forskelle, og stærk nok.

For eksempel AVG råder LinkScanner modul, der kontrollerer hjemmesider for trusler, et middel til at blokere Identitetstyveri persondataloven, samt en særlig pc Scanner Utility, som er hovedsagelig et middel til samtidig vise oplysninger om edb-system og optimere.

Avast i denne forbindelse er en komplet kommando center med masser af funktioner, der kombinerer en konventionel scanner til trusler og midler til løbende overvågning system.

Avira Antivirus er interessant, fordi den identificerer og fjerner trusler, så at sige, i farten, er det absolut uden at påvirke systemet. Det har to driftstilstande: systemet og permanent. Desuden sin fordel i, at det giver dig mulighed for at opdatere dine egne komponenter og anti-virus-databasen offline.

Populære Panda antivirus-pakke er en interessant løsning i forhold til tilrettelæggelsen af arbejdet. Groft det ser sådan ud: ansøgning på en computerskærm potentielle trusler, som sendes til "skyen", som producerer scanning af mistænkelige elementer. Plus, denne teknologi er indlysende: belastningen på systemressourcerne er meget lav (især når man betænker, at den meget Windows 8 og så forslugen).

Native pakke fra Microsoft kaldet Security Essentials - også en interessant ting. På trods af det igangværende arbejde i baggrunden, sit højdepunkt af aktivitet falder på et tidspunkt, hvor edb-systemet er inaktiv. For den gennemsnitlige bruger (for eksempel en lav effekt maskine efter dagens standarder) er blot en Guds gave. Desuden tilsyneladende, udviklerne af Windows 8 allerede ved, hvad det indeholder huller, så antivirus skærpet specielt til systemet.

Hvilket antivirus er bedre til Windows 8

Nu ser, er det bedre at installere. At programmer for "ren» Windows 8, at antivirus-software til Windows 8.1 - alle af dem i sin egen interessante og unikke. Når du vælger sådan software på en computer, må vi gå ud fra, hvad der kræves i hvert enkelt tilfælde.

du kan konsultere Panda eller Microsoft Security Essentials for energibesparende edb-systemer. For en mere kraftfuld beskyttelsesdragt AVG, Avira og Avast. Dog skal det igen bemærkes, at stort set alle de gratis anti-virus software for "windose 8" i sammenligning med den licenserede software er klart at miste.

konklusion

Hvis resultaterne, kan du helt sikkert råde til at sætte det gratis program. Og de adskiller sig i deres evner, og indlejrede moduler. Men mange eksperter stadig anbefale sådanne softwareprodukter som minimumsbeskyttelse, forudsat at brugeren er klar over behovet for at undgå for eksempel besøge tvivlsomme hjemmesider eller køre (view) vedhæftet fil til en e-mail uden først at kontrollere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.