Mad og drikkeOpskrifter

Kage "Smelte mirakel" - Chokolade dessert til et festligt bord

Kage "Smeltemirakel" - En universel dessert, som kan forberedes til regelmæssig te med venner og til enhver ferie. I dag er der så mange forskellige muligheder for at lave denne kage. Nogen gør det fra sandkager, og man foretrækker at bruge en kiksbase. I denne artikel vil vi overveje den anden mulighed, da det viser sig meget blødere, mere smagfuldt og mere storslået.

Kage "Smeltemirakel": Opskrift på en smuk dessert

Væsentlige ingredienser til basen:

  • Sure fløde er tyk - 400 g;
  • Et æg med sædvanlig størrelse kylling - 4 stykker;
  • Bagepulver (tidligere slukket med eddike) - 1 dessertsked;
  • Hvede mel sigtet - 2,6 kopper;
  • Kakaopulver "russisk" - 5 store skeer;
  • Granuleret sukker - 1,7 kopper;
  • Vegetabilsk olie - lidt (for at smøre tallerkenen).

Tilberedning af dejen

For at lave en kage "Smelte mirakel", skal du først blande basen godt. For at gøre dette er det nødvendigt at adskille proteinerne fra æggeblommerne, og tilsæt derefter tyk creme, granulat og slagtet natron til den sidste komponent. Efter blanding af alle ingredienserne sammen, lad dem være til side for fuldstændigt at opløse de løse produkter. I mellemtiden skal du køle æggehviderne og slå dem til et tykt skum. Derefter skal alle ingredienserne blandes sammen og hældes i dem hvedemel. Som et resultat af disse handlinger bør du få dejen som en charlotte.

Bagning af kiks

Kage "Smeltemirakel" vil være meget mere originalt og smukt, hvis det sker i dobbeltfarve. For at gøre dette skal du ligeledes opdele batteren, og hæld derefter i en del kakaopulver og bland alt grundigt. Yderligere er det nødvendigt at opvarme den demonterbare form til bagning, smøre den med olie og læg den lyse del af bunden ud. Forbered i ovnen, det skal være ca. 60 minutter (ved en temperatur på 175 grader). Herefter skal kiks tages ud og afkøles helt på et køligt sted. Det samme skal ske med chokoladedelen af basen.

Kage "Smeltemirakel" giver en lækker sød fløde, som er fremstillet af følgende produkter:

  • Sukker (det er bedre at tage pulver) - 1 glas;
  • Tykk syrlige creme - 600 g;
  • Citronsaft - fra ½ frugt.

Cream Preparation

For at skabe sådan en sød påfyldning blander du simpelthen alle ovennævnte ingredienser, og så pisker dem med en mixer.

Danner en skål

Før der dannes en dessert, er det nødvendigt at skære kagerne i tynde skind, og derefter fedt dem med fløde (begyndende med lys) og skiftevis ud på kagepanden. For at gøre dette produkt smukkere og velsmagende anbefales det at hælde chokoladebelægning, lavet af smeltet chokolade, smør og mælk.

Sådan serveres bordet korrekt

"Smeltende mirakel" - kagen er meget smuk og velsmagende. Før det serveres, skal det placeres i køleskabet i flere timer. Dette vil gøre det søde produkt muligt at suge godt, blive mere ømt og saftigt. En færdigretter skal præsenteres for gæsterne i form af portioner af saucer på saucerne sammen med varm te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.