SundhedAlternativ medicin

Medicinsk motherwort tinktur: anmeldelser, opskrifter og læsning

Sandsynligvis hver anden indbygger i Rusland ved, hvad der er behov for motherwort tinktur. Anmeldelser af naturprodukter vise sin sikkerhed og terapeutiske virkning. På grund af sin lave omkostninger og høj helbredende kvaliteter af sin køb og unge og gamle. Motherwort - det er virkelig en stor gave fra naturen, i stand til at hjælpe en person overvinde en række sygdomme.

Han har flere navne: hjerte græs, døde brændenælde og hund, og shavbalaha aryutsage. Alle navne bekræfter fordelen af anlægget. På trods af den beskedne optræden på græsset rige kemiske sammensætning, som gør det muligt at være en sand læge. Motherwort egenskaber blev kendt i middelalderen. Fra det gjorde medicinske teer, tinkturer og opløsninger, som blev behandlet med hjerte- og neurologiske sygdomme.

Talrige undersøgelser har gentagne gange vist medicinske værdi af anlægget. De alkoholiske tinktur Leonurus påviseligt reducerer trykket, arytmi, forskellige neurotiske tilstande, søvnløshed, anæmi og allergier for frost. Endvidere lindrer smerter og tarmkramper, og øger udskillelsen af urin, og normaliserer gasser driver menstruationscyklus.

Et hædersplads i medicin tager en tinktur af Leonurus. Anmeldelser praktikere taler om høj terapeutisk effekt. Det bemærkes, at ved brug betyder dette normalt humant psyko-følelsesmæssige tilstand. Brugen af tinktur er sikkert selv for børn og gravide kvinder.

Heart græs til børn

Det er indiceret til nervøs uro, urimelig frygt, angst og hjertebanken. Børn op til to år, er en vis mængde væske hældes i karret, mens badning. Lægemidlet absorberes ind i epidermis, og kommer ind derfor kroppen og gør god virkning. Den knægt bliver stille, han havde normal søvn.

Der er en effektiv opskrift: bland teskefuld af tørre råvarer med et glas med kogende vand, derefter filtreret og indtage 5 gram 2-3 gange om dagen. Vandet blev tilsat 2 dråber pr 150 ml vand. Før behandlingen, gå konsultere en læge.

Motherwort for gravide kvinder

Det er kendt, at under graviditet en kvindes hormonbalance er destabiliseret, fra dette kan forekomme depression, lethed til tårer, irritabilitet. For at stabilisere nervesystemet læger ofte ordinere motherwort i dråber eller tabletter. Ingen skade, vil han ikke, hvis det tages i rimelige doser.

Det er bevist, at perfekt fjerner angst og nervøse spændinger motherwort tinktur. Anmeldelser af gravide Urtepræparater sige følgende: tinktur returnerer åndelig harmoni, godt beroliger og ikke forårsager bivirkninger. får ikke involverede midler. Meget let at tilberede motherwort tinktur derhjemme.

opskrifter

- Bland kop kogende tørt græs (20 g) og henstår i 20 minutter. Raw overvindes, væskefiltret og tage 10 g fire gange dagligt (før fødevarer).

- Et godt værktøj til afstresning. Tag 10 dråber af tinktur af tjørn, hjerte græs og baldrian. Alt dette fortyndes glas vand og drukket. Forholdsregler til at tage kvinder, der er gravide.

- beroligende te. Bland 20 gram Walnut Perikum, røllike, motherwort, pebermynte og kamille. Hæld en liter varmt vand og tage en halv time før et måltid til ¼ kop.

Unikke terapeutiske egenskaber har motherwort tinktur. Anmeldelser i 90% af tilfældene positive af dette naturprodukt. Bare glem ikke om kontraindikationer, som er tilgængelige for planter, for eksempel, er det ikke anbefales at bruge det til folk med bradykardi og hypotension.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.