ComputereNotebooks

HP Pavilion DV6 - egenskaber og funktioner i en bærbar computer

Denne serie af bærbare computere producere en meget lang tid, og det er meget populært. Beskrevet nedenfor bærbare model - HP Pavillion DV6 - er meget kraftfuld og har et kreativt design. Den er primært designet til multimedie og underholdningsprogrammer. Dens vigtigste funktioner og fordele kan findes i denne artikel.

Hvad er fordelene ved mærket HP

HP bærbare pc'er er tilgængelige i lang tid, og et stort udvalg i deres serie. Hvem ønsker at købe en bærbar computer fra HP-producenter vil ikke være svært at vælge den rigtige model. I hver model, er der visse funktioner til alle applikationer. I 2011 kom udgivelsen model af bærbar HP Pavilion DV6, har de særlige kendetegn ved som gjorde det muligt at blive den mest populære blandt brugerne.

Omkostningerne ved denne gadget er i intervallet $ 700-800 i gennemsnit, og det er helt berettiget. Desuden parametre positivt skelne det fra andre enheder.

Pavilion DV6 HP - specifikationer

Den gadget kører på Microsoft Windows 7 Home Premium operativsystem. En cache anordning 512 kb.

bærbar skærm er fremstillet med en opløsning på 1280x800, en matrixindretning størrelse - 15.4. 15,6-tommer skærm gør det muligt for billedet til at være lys og sprød, se film på denne skærm - en fornøjelse.

Taler om de interne modeller HP Pavilion DV6 egenskaber, skal det bemærkes gadget processor - 2-core Intel Corei3 2330M med en frekvens på 2,2 GHz. DDR3 RAM 4 GB grafikkort AMD Radeon HD 6490M. Det giver dig mulighed for at skifte til den integrerede grafikchip med understøttelse af Intel HD grafik 3000. Som det kan ses, enheden har en anstændig kapacitet.

Funktioner bærbar HP Pavilion DV6 i form af lydeffekter er også imponerende - Lyd IDT 92HD81 giver klar lyd, der er indbygget højttaler og mikrofon.

Term af batteriets levetid

Overvejer eksterne HP Pavilion DV6 egenskaber, skal det bemærkes, at vægten af denne laptop er 3,1 kg. Brug en strømkilde La-ion typen. Opladning Hours - 06:00, at en bærbar computer er en stor mulighed. Batteriet er meget kraftfuld, på arbejde, kan du bruge flere programmer på samme tid. På grund af manglende beregningsmæssige belastning, denne model giver dig mulighed for at inkludere en strømbesparende tilstand.

Den foreliggende strømforsyning 110 til 220 V, og HDMI forlængelse. Etableret et netværk af HP Pavilion dv6000-Wi-Fi, som giver hurtig og problemfri trådløs internetforbindelse. blyutuza og modem funktioner er også leveres som standard funktioner i enhver moderne bærbar computer.

Derudover er der er en udvidelse-Out TV: + ( S-video), en VGA-stik er også til stede, installerede USB-porte - tre stykker af 2,0. Firewire der, gør på HP Pavilion DV6 funktioner er meget anstændigt.

Gadget design og udseende

Laptop HP Pavillion DV6 lidt anderledes design fra sin forgænger - 3000. Den indre ramme af skærmen, og panelet er let konveks, som straks fanger øjet. Der lægges vægt på den buede øvre del af den bageste legeme og dæksel. Grundfarven - mørkebrun. Den indre plade og dækslet er lavet af metal med den oprindelige langsgående polering.

Foruden "nativ" krop, er der også en grå, hvide og sorte variationer er lidt mindre almindelige.

Hvordan at skelne en falsk?

Kvalitet falske bærbare denne linje adskiller dem fra de originale produkter - det er meget værre. Laptop HP Pavilion DV6 samling fra producenten er meget stærkere og bedre. Ifølge en krop kan forstås, hvis det viser foran dig falske. Laptop "native" opbygge en solid bund, er hans krop ikke er snoet, hængslet fastgørelse er meget stærk, hvilket er meget vigtigt for bærbare computere. Servicecentret giver kun et års garanti.

Hvordan undgår man problemer når de køber en gadget

Alt udstyr ikke købe med det, som kan meget nemt bedrage. I sådan et køb - massive ulemper. Der er ingen garanti for, at når han kom hjem og udpakket kassen, vil du normalt være i stand til at arbejde på en bærbar computer. Og ingen vil fritage, som for at bevise noget er umuligt. Som nævnt ovenfor, ægte HP Pavilion DV6 2019er egenskaber er så gode, at enheden er garanteret at blive kørt effektivt. Dog kan lægmand laver en fejl og købe en dårlig kvalitet varer.

Det er også ønskeligt at købe en bærbar computer på markedet. Selv om der er udstedt og kontrollerer for købte varer, men hvis noget, kom på markedet, kan du ikke finde det punkt, hvor den er købt. Selv køber en bærbar computer i specialforretninger, du har brug for at være sikker på pålideligheden af det sted, læse anmeldelser om det, så spørg udtalelse venner. Det er sikker på at være retsgyldigt jordet. Det er ønskeligt at udvide garantien, som giver butikken selv. Bedre løn, men vær sikker på, at hvis noget går galt med din bærbare computer, vil det være let at bevise deres sag.

At gadget arbejdet for så længe som muligt, kræver det ikke nogen særlig indsats - nok til at udføre velkendte og fælles anbefalinger til håndtering af sådanne apparater. For det første, er dette krav ikke har den gadget på bløde fluffy overflade eller udsættes for overophedning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.