Sport og FitnessUdstyr

Foreslået at anvende elektriske stave

Hvorfor stun guns?

I forbindelse med byen ganske ofte er der situationer, der kræver anvendelse af foranstaltninger til beskyttelse mod angreb på det liv, helbred eller velfærd. Men ikke alle er villige og i stand til at blive brugt til dette formål, traumatiske eller tjenestevåben. Om besiddelse på et passende niveau for selvforsvar teknikker og kan ikke tale. I dette tilfælde en god mulighed for selvforsvar pistoler er støj. De kræver ikke tilladelse og registrering i retshåndhævelse, ikke forekommer eller at foranstaltningen strafferetligt og civilretligt ansvar i tilfælde af tabt eller utilstrækkelig anvendelse, undtagen i tilfælde af brug af det åbenhjertige hooliganisme.

besparelser

Støj pistol købe lige nok, og der er mange producenter af dette produkt. De producerer både revolvere og produkter, eksternt ligner de forskellige selvlæssende pistoler. Ud over den relativt lave pris af kampenheder og ikke-dødelige våben, stort set ingen omkostninger til køb af ammunition. Det vigtigste punkt i dette tilfælde er at købe ammunition primere fra glatløbede jagt kufferter eller selvstændig udstyr patroner.

effektivitet

Bedøvelsesgeværer er et redskab til psykologisk indvirkning på angriberen, og det giver ingen mening at skyde ud af det bare sådan. Viser hjemsøger dig en person, der har et våben, kan du forvente, at han går på pension. Bully eller en røver, som regel har en modstand moral lav og til at kommunikere med en person med et våben, ikke ønsker at.

Hvis angrebet opstod pludseligt og fjenden er i nærheden, er det tilrådeligt at hurtigt at fjerne støj pistol eller revolver og producere en uventet skudt i punkt klods hold. I dette tilfælde skal du skyde så tæt som muligt på øret fremad. Sharp akustisk chok i dette tilfælde giver nem kontuziyny chok ham, og du - mulighed for at undslippe.

De vigtigste faktorer, der påvirker effektiviteten, hemmeligholdelse er iført og den hurtigste udvinding, samt vilje til at bruge deres våben i det virkelige liv. Der er et negativt aspekt som primært refererer til fans spille en støj pistol. Fordi den har en betydelig lighed med den undtagelsestilstand prøver, der kan give anledning til anvendelse i forbindelse med din nuværende våben.

Defending sig fra angreb hunde, der skal sørges for korrekt vurdering af udviklingen i situationen. Trænede hunde er ikke bange for skud og bomuld ligesom dette også gælder for dyr med tegn på rabies. Når angribe ethvert dyr stun guns er mest effektive, når du optager i ansigtet eller så tæt på det, og den bedste løsning ville være et skud i øret.

Overvindelse af frygt for våben

Uddan familie medlemmer til at overvinde frygten for våben og lyd det bedste skud er det ved hjælp af en simulation. Også vigtigt er fraværet af risiko forårsage nogen skade helbredet.

Også støj pistoler er meget gode til at træne en hund. Uddannet hund hørte lyden af skud, ikke løbe væk fra frygten for at glemme deres ansvar og ville være mærkbare modstand Raiders.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.