FormationHistorie

Hvad er det sværeste puslespil i verden?

Som bekendt, "vække" hjernen til at hjælpe en lille, men vanskelige gåder, der ofte omtales som "puslespil". Normalt disse problemer er af arten snarere logisk end matematisk. Hvad er forskellen? Det faktum, at i at løse et matematisk problem, du skal bruge, som regel en eller flere sætninger, aksiomer eller formler til at huske. Logiske gåder , også er matematisk, men lad os gøre vægt på gåder, der kræver opfindsomhed at løse dem, bredden af tænkning og abstrakte muligheder for at finde det rigtige svar.

Puslespil er forskellige, men er der en, der forårsager mere end en million mennesker til at arbejde på en løsning? Selvfølgelig er den sværeste puslespil i verden er der! Gør dig klar til at smadre hans hoved, ikke en nat.

Den sværeste puslespil i verden: slaget ved guder og mænd

Den sværeste opgave kaldes en logisk puslespil foreslået af den amerikanske logiker og filosof George Boulos. Det blev først trykt i "republik" i den italienske avis i 1992. Det er bemærkelsesværdigt, at selv Boulos gav nysgerrige sind og lider til samme artikel, sætte puslespillet løsning. Så den logiske indhold af følgende opgaver. Der er tre guder, der er fortrolige med hinanden (Boulos foreslår at bruge A, B og C i rækkefølge): gud løgne, gud for sandhed og gud sagen. Gud siger sandheden intet andet end sandheden, løgn Gud - kun sandheden, gud for sagen kan omtales som den sandhed og løgn vilkårligt. Vi er nødt til at afgøre, hvem der er hvem, bare ved at bede tre spørgsmål, svaret på, der involverer kun "ja" eller "nej". Hvert spørgsmål kan kun indstilles én gud (spørg i alle kan ikke være rigtigt). Guderne forstå menneskelige sprog, men foretrækker at reagere på egen hånd. I deres sprog er der to ord - "ja" og "da", og vi ved ikke, hvordan ordet er "nej", og hvordan "ja."

Den sværeste puslespil i verden: nogle forklaringer

Boulos også lidt udvidet tilstand af problemet ved at tilføje følgende punkter:

  • Kun Gud kan spørge mere end ét spørgsmål. Således kan det ske, at nogen ikke vil få nogen.
  • Det næste spørgsmål kan formuleres efter at have modtaget et svar på den foregående.
  • tilfælde Gud vælger at besvare spørgsmålet ved kast med en mønt, som er i hans hoved.
  • Spørgsmål- "paradokser" Spørg ikke tilladt, for eksempel, "Du er nu svare" ja "?

Den sværeste puslespil i verden, spor til at løse

Filosof og logiker Boulos foreslog at begynde at beregne enten gud løgne eller Guds sandhed. Du kan bruge komplekse logiske forbindelser pågældende. For eksempel kan følgende spørgsmål stilles:

  • Betyder det, at "da" - er "ja", trods det faktum, at du - sandhedens Gud, og i - tilfælde af en gud?
  • Odd Er antallet af sandfærdige udsagn i følgende liste: "da" betyder "ja", du - gud for løgne, i - tilfælde guden?

, Det sværeste puslespil Således kræver, at du først afgøre, hvilke af de svar er "ja", og som - "nej" Endvidere er baseret på dette, er du nødt til at gå til en bestemt guder. Af den måde, kan du identificere en af guderne i første nummer (hvis du har brugt en af de omtrentlige ovenstående muligheder). Vi vil ikke afsløre alle hemmelighederne af løsningen, fordi den sværeste puslespil kan du være en dyd, hvis du overvejer logisk. Husk, at du kun har to spørgsmål. Formulere komplekse problemstillinger. Den sidste gud, vil du definere udelukkelsesmetoden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.