HobbyHåndarbejde

Duge i hånden. Hvordan til at sy en smuk dug med sine egne hænder

Moderne kvinder mere knyttet til håndværk og forsøge at skabe næsten alt manuelt. Hvem ønsker at tale om, hvordan du kan sy klud med sine hænder.

Om duge

Det er værd at bemærke, at disse produkter er af forskellig art, før du forstår processen med at skabe en dug. Dugen kan være afslappet, vandreture og festligt. Hvad er forskellen mellem disse muligheder? Den første slags - dagligdags dug. Dets vigtigste formål - obereganie tabel fra en lang række mekaniske skader. Sy det bedre fra billig, men meget holdbart materiale. For nylig, en meget værdsat teflon belægning på dette produkt, som er fint ryddet for forurening. Vandring duge tage med sig på arten eller til landet. Deres formål - at beskytte mad fra insekter, samt mod forurening. Derfor er det bedre at sy deres tætte materialer, der er perfekt slettet. Med hensyn til de festlige duge, kan de være fremstillet af ethvert materiale, som er behageligt. Efter alt, deres primære formål - at dekorere bordet, så de kan være lavet af et tyndt stof dyrt. De er dekoreret med forskellige flæser, bånd og lignende. D.

festlig dug

Hvis en kvinde ønsker at skabe en dug med hænderne, hvorfor ikke sy en festlig version af produktet. Du skal bruge stof, flæser til dekorationer, symaskine og tråd, saks og andre små ting nødvendige syerske. Du skal først forberede jorden. For at gøre dette er det nødvendigt at valgte stykke væv at bemærke dets størrelse, hvilket gør sømrummene på hver side for omkring halvdelen til to centimeter. Alle skårne kanter obverlozhivayutsya (hvis ikke overlock, kan håndtere kant ved hjælp af linjer "siksak" på symaskinen). Dette er nødvendigt for at sikre, at tråden ikke komme ud.

Nu er du nødt til at forberede en flæse. Bredde de kan vælge en hvilken som helst, for eksempel 15 cm. Længden af behovet for at beregne dig selv. For at gøre dette, tilføje op størrelsen af alle fire sider af dugen, og resultatet ganges med to. Det er nødvendigt, for at ikke kun brystpels okantovyvayut dug, og havde lidt i den krølle. Udskæring den korrekte vognbane, skal det først obverlozhit og samles op længderne af alle sider af dugen. Dette kan føre den lange linje og svage sømme, der afgår fra en øvre kant ruffles 5 mm og kontraheret til en ønsket længde uden at rive tråd. Smukt distribuere samling i hele længden. Nu er det muligt at tværbinde produkt. For at gøre dette, to dele (dug og flæser) feje med hinanden (dette bør kun ske med hvid tråd, på trods af dugen farve). Erfarne syerske kan sy straks flæser til basen for symaskinen. Det er fortsat glat søm, stryge dugen, og du er færdig!

På et rundt bord

Jeg vil også gerne tale om, hvordan du kan sy en dug på et rundt bord. Også her kan der være flere muligheder. Det kan bare være en rund dug, hvis kanter er smukke falde uafhængigt at danne folder. For at gøre dette, måle diameteren på bordpladen, som forbereder sig på dugen, og bestemme, hvor meget du ønsker at forlade på udhæng. Det sidste ciffer ganget med to plus den første beregning. Det er vigtigt at huske, at det også er nødvendigt at forlade omkring 2-3 cm på dugen forneden.

Det er her igen bedre at gøre mønsteret af produktet. For at gøre dette skal du tegne på papir en kvart cirkel med den ønskede radius (du kan bruge en hjemmelavet kompas af en blyant, knapper og snor). Nu, mønstret nødt til at skære kluden. Til dette formål er det kredsede i kridt på den forkerte side af stoffet, foldet i fire, og skæres. Kanterne behøver obverlozhit, folde og sy. Det er alt, at produktet er klar.

En anden mulighed, som du kan gøre omkring dugen med sine egne hænder: det kan være en base, tilskåret stoleschnitsy og syet til den med stof folderne. Forbered jorden har brug for det samme som i den tidligere version, men den er ikke indgivet, men kun bearbejdet kant. Yderligere er det nødvendigt at skære strimler folder. Dets længde vil være mindst to gange større omkreds baser og bredden på 30 cm. Bunden brug obverlozhit, tuck og sy fra den øverste kant kun behandles på overlock. Nu den øverste linje skal føres lange og svage sting og gøre forsamlingen, men du kan bare lave små folder, som er faste namitka. Dernæst to dele syet duge, er en søm udglattet, og selve produktet otutyuzhivaetsya (hvis strøget dug strygning med damp, vil spor af kridt forsvinde, produktet ikke skal vaskes).

På ovale bord

Jeg vil også gerne fortælle dig, hvordan at sy en dug oval. Princippet om operationen er meget lig den foregående. For at gøre dette, er du nødt til at forberede det mønster, præcis i størrelsen af bordplader. For at gøre dette, er bordpladen gentegnes på papir, skal du tilføje i en oval omkring 30-40 cm Hang produkter. Mønstret og stoffet er foldet i fire og skære kluden. Det er også vigtigt at tage hensyn til kvoter for hem af produktet. Derefter er nødvendigt at behandle kanten af dug på overlock og forneden produktet på en skrivemaskine. At dug; plade velhængt og godt draperet, er det muligt at sy hem tynd snor, vil det vejer mere produkt, der vil give den passende virkning.

scraps

Du kan oprette en original og samtidig smukke duge med deres hænder på andre måder. Så vil det være en artikel af patches. For at gøre dette, er du nødt til at bestemme størrelsen af de ønskede ting og lave mønstre patches. God leder stykker om 20x20 cm. Ved at beregne den nødvendige mængde, klude nødt til at skære, efterlader 1,5 cm godtgørelse på hver side. Det er vigtigt at feje off alle kanter afskårne dele, at de ikke smuldre. Nu er alt kan samles til færdige klud. Pre-bedre alle brikkerne til at feje mellem en hvid tråd og se på resultatet. Hvis du kan lide alt, hvad du behøver at gøre produktet sammen ristingene linjer på en skrivemaskine, til at glatte sømme. Men det er ikke alt, hvis en kvinde ønsker at forstå, hvordan man sy duge stærke hænder. I denne udførelsesform behovet foring. Det kan være en halv eller to centimeter mindre end den øvre del. I dette tilfælde i slutningen af syningen til at folde kluden og foring vrangen og bøj kanten af dugen således at kanten af foringen var under podgibkoy. Men du kan skære foring af størrelsen på den øverste del af produktet. Derefter kanten af dugen med foring syede og forarbejdet rørføring. Patchwork dug er klar!

til køkkenet

Jeg vil også gerne fortælle dig, hvordan at sy en dug med sine egne hænder til køkkenet. Dette vil kræve trykt klud, som er godt ryddet. Det er meget simpelt og har et velkendt mønster. Produkt skæres på bordet størrelse tilsættes ca. 30-40 cm ved overhænget og ved hem par centimeter. Efter opskæring kant fremlægges for parterne og behandles på symaskinen. Det er det, en enkel og praktisk køkken dug er klar til brug!

dining Room

Hvis du vil oprette en række duge med deres hænder, bør syerske, hvordan man laver en dug til spisestue med kontrasterende grænser. Det ser meget rart! Grundlaget for produktet skæres ud på samme måde som i tidligere versioner - størrelsen af bordpladen. Nu forberedt kantsten. Det er nødvendigt at skære fire bånd, hvis bredde er cirka 30 cm tværbundne produkt er nu :. Grænser er syet ved kanterne diagonalt til kluden vendte regelmæssig form, og er syet til basen. Vær sikker kanterne glattes overlozhivayutsya og jern. Bunden af dugen kan putte og sy eller hem skråstrimler i tone eller kontrastfarve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.