SkønhedKosmetik

Mascara "L'Oreal. Cat øjne". Kundevurdering

Hver kvinde beslutter hun ønsker det til at ligne en killing eller et rovdyr. Føl i billedet af en vildkat tilbyder firmaet "L'Oreal". At skabe en sti af sorte tykke øjenvipper, der har ukuelige volumen, meget praktisk at bruge mascara "L'Oreal. Cat øjne". Vurderinger på dette dekorativ kosmetik er givet i artiklen. Således vil kvinder, der vælger mascara, være bedre i stand til at afgøre, om deres valg.

Nem ansøgning

mascara tekstur - cremet, dvs. kosmetik ikke flyder. Blank sort pigment, som er en del, vil gøre en charmerende look. Dette pigment giver vipperne hele dagen mættet sort.

Adskillelse af hår og give dem spændende bøjning - "L'Oreal kat øjne" noget, der kan opnås ved at bruge mascara. Anmeldelser sige, at denne bøjning opnås, selv uden brug af pincet. Silikone børster er anbragt løst. Den optimale afstand mellem dem bidrager til den kvalitative adskillelse af øjenvipper uden forekomst af effekten "spider ben." Denne børste er en leg at male over alle cilier helt, ved hjælp af mascara "L'Oreal. Cat øjne". Anmeldelser bekræfter samstemmende, at efter selv korte og fine hår er lyse og sorte, visuelt skaber en smuk volumen.

Som en del af slagtekroppene indeholde olier, der bidrager til at skabe volumen. Mascara at være, at børste og forsigtigt zigzag-mønster i retning af øjenvipper vækst med samtidig strækning. Med denne metode til påføring ser fejlfri øjne. Denne grund er nok til at købe en mascara "L'Oreal. Cat øjne".

Svarene viser, at kvinder typisk anvendes i 2 lag det. Den første ansøgning er en division, der er en mærkbar beløb. En re-farvning yderligere understreger øjnene.

værdighed

Mascara har en række positive egenskaber værdsættes af kvinder. kan kaldes blandt dem er:

  1. Modstand. Mascara er ikke overvældet, make-up opretholdes i løbet af dagen. Også ikke set på øjenlågene, og prægning.
  2. I gennemgangen, pigerne bemærket, at efter at have brugt mascara vipper selv små vifteformede, lange, voluminøse og sort. Det vil sige, det svarer til forventningerne hos køberne.
  3. Brug mascara til at skabe lange øjenvipper - ikke noget problem. For at gøre dette, er du nødt til at male, så længe deres længde ikke vil opfylde ejeren. En følelse af tyngde i øjenlågene samtidig vises ikke.

Funktioner børster

På børsten er et stort antal børster. de er alle af forskellige længder. Det er derfor, det viser sig godt til at male bunden af øjenvipper, bruge mascara "L'Oreal. Cat øjne". Anmeldelser tyder på, at forekomsten af cilier og agglomererede klumper udelukket.

Sådanne børster har en klar fordel, som evnen til at ridse farvning af slimhinden. Det er muligt at få alle de cilier, selv de korteste. Formen holdes i løbet af dagen uden at ofre fleksibilitet.

udtalelser shoppere

Piger som at slippe af slagtekroppene i aften er et snuptag. Det er nok til at fugte vipper med varmt vand og fjern dens "strømper". Og vigtigst af alt - ikke falder ud øjenvipper. De er ikke påvirket, og i første omgang ligner en normal brug. Men efter et par måneder bliver det klart, at selv om hårene bliver levende. Allerede for denne effekt, er det værd at være opmærksom på den mascara "L'Oreal. Million piskeslag" ( "Looking kat").

Anmeldelser tyder på, at agenten ikke fremkalde allergi, så dens ejer kan bruge kontaktlinser. Ubehag opstår. Mascara og vælge en pige, der foretrækker "rock" stil, og dem, der elsker naturlighed. Velegnet til en lys aften make-up pil og "Smokey".

Anmeldelser af mascara "L'Oreal. Cat Eyes" overvældende positive, hvilket betyder, at kosmetik kan købes nemt. Piger har ofte begrundet tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at give fortrinsret til en eller anden måde. Længden, lysstyrke, mængden af brugen af det kendte mærke af kosmetik, bekræftes af anmeldelser af tilfredse købere - vigtig grund til at slutte sig til dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.