Kunst og underholdningFilm

Tom Hanks - Hollywood skuespiller. "Forrest Gump" med Tom Hanks

Der er film, der ønsker at få enhver aktør. "Forrest Gump" - en af disse billeder. Modtagelse 6 awards "Oscar", gik filmen over i historien ikke kun amerikansk, men også verden biograf. Hvem medvirkede i mesterværk instrueret Roberta Zemekisa, og billedet blev modtaget af offentligheden?

"Forrest Gump": resumé

Uanset hvad blev valgt til hovedrollen skuespiller, "Forrest Gump", blev dømt til succes, hvis blot fordi der blev arbejdet i en forfatter mere end talentfuld. Scriptet blev skrevet baseret på en roman af Winston Groom. Plottet er naiv og excentrisk fyr - Forrest Gump. Men han alligevel overraskende heldig i livet.

Først falder den unge Gump ved latterlige ulykke ind i fodboldhold fra University of Alabama. Efterfølgende blev han en af de bedste amerikanske atleter og endda får en udnævnelse til præsident Kennedy.

Skov falder derefter ind i hæren, hvor han var, selvfølgelig, er ikke stedet, men selv der var han ved heldigt sammentræf tid til at skelne sig selv: under Vietnam-krigen, Mr. Gump formår at gengive slagmarken næsten halvdelen af sin skadede deling. Så med OAB sker der masser af vidunderlige ting: han blev milliardær takket være at fange rejer, en af investorerne i Apple og gør løb i USA.

Desværre, filmen slutter med den foretrukne Gump kvinde dør, men efterlader ham i pleje hos deres fælles søn. Så ukompliceret og bare krank Gump levede meget lyse liv, hvad du kan forestille dig.

Skuespiller "Forrest Gump" (T. Hanks)

Rollen af Forrest Gump er ikke let at gennemføre. Jeg havde brug for en erfaren skuespiller. "Forrest Gump" kunne være det bedste job i karrieren af Bill Murray og Dzhona Travolty, men når den "Oscar" for denne rolle var Mr. Hanks.

Tomas Dzheffri Henks i 90'erne blev allerede betragtet som en første-satsen Hollywood-skuespiller. Kort før skyderiet i "Forrest Gump" Tom Hanks fik sin første velfortjent "Oscar" for hendes rolle i "Philadelphia". Der spilles han ikke mindre prangende homoseksuelle Andrew, der er inficeret med aids. Efter sådan en vanskelig rolle (især for dybt troende menneske, og Hanks er) ingen tvivl om, at Thomas vil være i stand til at klare karakter af Forrest Gump.

Kritikere roste spillet skuespiller. Bevis for det er den "Oscar" Award, American Comedy, «Golden Globe" og mange andre priser, som blev tildelt Hanks til filmen 'Forrest Gump'. Efter sådan en triumf Hanks sikkert blive kaldt en af de højest betalte skuespillere i Hollywood (kun til optagelse af filmen "Engle og Dæmoner", blev han betalt 51 millioner $).

Hvem spiller Jenny

Den rolle, som den elskede Gump gik til amerikanske skuespiller Robin Rayt. Kvinden seere over hele verden husket for hendes deltagelse i det legendariske "sæbe" "Santa Barbara". Serials er normalt vanskeligt at få aktørerne i spillefilm, men Robin Rayt kom ud af netværk "sæbeoperaer", og i 1986 spillede en fremtrædende rolle i en actionfilm Penelope Spheeris' Politi Hollywood skikke. "

Wright derefter spillet en vigtig rolle i eventyret "The Princess Bride", og i 1994 audition og vandt rollen som Jenny i tragikomedie "Forrest Gump". "Oscar" for sit arbejde i denne film, har skuespillerinden ikke se, men hun fik præmier såsom "Golden Globe" og "Prize af Screen Actors Guild."

Efter dette, Robin Rayt medvirkede i flere obskure film. Efter 2000'erne, skuespillerinden tilbage til seriøse projekter og co-stjerne i film som "Beowulf", Robert Zemeckis, "privatliv Pippa Lee" Rebecca Miller og "Pigen der hader kvinder" Devida Finchera.

Løjtnant Dan og skuespilleren der spillede ham

Rolle løjtnant Dan, som er en nær ven Gump, Geri Siniz spillet. Skov for første gang og fandt Dan i Vietnam. Efterfølgende Gump redder sin ven bor, men han er stadig deaktiveret, så ikke meget tilfreds med den 'lykkelige' lejlighed.

Alt ændrer sig, når der allerede i USA Gump købte sin første båd efter rejer, og Dan kommer til ham som en sømand. Sammen venner gøre en formue og blive en af de rigeste mænd i Amerika.

Til "Forrest Gump", Sinise kun spillet i et par film, og disse var mindre rolle. Den rolle, som løjtnant Dan bragte skuespilleren award "Saturn" og "Golden Globes". Så det er gået meget bedre Sinise: i '95, han får hovedrollen i "Truman" film i '97 spiller hovedpersonen i filmen "Dzhordzh Uolles".

For nylig, skuespilleren bedre husket som kunstner en af de vigtigste roller i tv-serien, CBS «CSI:. Crime Scene Investigation - New York"

Fru Gump

Sally Field - vinder af "Oscar" for sin rolle som Norma Rae i filmen, filmet af Martin Ritt i 1979 efter "Oscar" skuespillerinde var i 1984, medvirkede i filmen "Steder i hjertet." For en mor gjorde Forrest Gump Sally Field ikke modtage priser, men dette arbejde - et af de mest berømte i hendes filmografi.

I historien, fru Gump, den ene med en søn. Med finanser i deres familie, selvfølgelig, vanskelig. Og drengen blev født lidt mærkeligt. Skov nægtede at acceptere selv i almindelig skole, men Mrs. Gump var i stand til at afgøre dette spørgsmål. Efterfølgende heltinde Sally Field dø af kræft.

Efter optagelse i "Forrest Gump" Sally Field karriere gik i forfald. Nye spændende projekter optrådte skuespillerinden først efter 2000'erne, da hun var i stand til at få en rolle i tv-serien "ER" og titelrollen i tv-serien "brødre og søstre." Så fru Field spillede Mary Todd Lincoln i en Filmen "Lincoln" og tante maj i blockbuster 'Amazing Spider-Man ".

Mykelti Williamson som Bubba

Bubba karakter opfylder Forrest Gump under Vietnamkrigen. Det var den første person, med hvem hovedpersonen i venner i hæren. Desværre er Benjamin tilnavnet Bubba dræbt under beskydningen af delingen vietnamesiske guerillaer.

Tegnet i filmen Bubba fik Mykelti Williamson. Skuespilleren begyndte sin karriere på tv i en cameo rolle i tv-serien "Starsky og Hutch". Så var der en række mindre kendte film, mens Williamson ikke var i "Forrest Gump". Til denne dag, den rolle, Bubba er hans mest berømte værk.

I den 97. skuespiller medvirkede også i blockbuster "Con Air", hvor hovedrollen gik til Nicolas Cage. Så var der en lille rolle i thrilleren med Bryusom Uillisom 'Lucky Number Slevina". Fra 2007 til 2009 Williamson medvirkede i tv-serien «CSI:. Crime Scene Investigation - New York"

andre aktører

Maykl Konner Humphreys blev den yngste deltager i projektet - han spillede rollen som Forrest Gump som barn. Drengen gjorde det ikke en skuespillerkarriere i Hollywood, men i stedet blev en militær og tjent i flere år i Irak.

En anden debut var på settet af filmen: Haley Joel Osment spillede søn af Forrest Gump. Senere, Haley forvandlet til en skuespiller og medvirkede i filmen "The Sixth Sense," hovedrollen Bruce Willis, som fik 6 nomineringer for "Oscar".

Også i filmen har været involveret kunstnere som Sam Anderson (TV-serie "ER"), Fellon Shivon ( "Men in Black") og Richard D'Alessandro (tv-serien "The Sopranos").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.