Sport og FitnessVandsport

Svømmer Popov Aleksandr: fotos, biografi, familie

Alexander Popov - svømmeren (biografi atlet vil blive tilvejebragt nedenfor), mester og fire-tiden vinder af De Olympiske Lege. Det er også 21 gange vundet EM og seks gange blev den første i VM.

barndom

Fremtidig svømmer Popov blev født i den lukkede by Sverdlovsk-45 i 1971. Faderen og drengens mor var almindelige arbejdere på et hemmeligt anlæg. Alexander - det eneste barn i familien.

Svømning afsnit af forældre bragte sin søn en "sundhed." De behøver ikke engang tænke på Alexander den olympiske mester. Sport er meget fascineret drengen. Snart bemærket Galina Popova Whitman, som blev hans første træner.

Svømmeundervisning blev taget fra drengen mere og mere tid. Forældre er bekymrede, når skole kvaliteter Alexander kom ned. Faderen spurgte selv ham: "Er det ikke tid til at binde med sporten" On drengen svarede: "Det er for sent!"

Læring

Volgograd Universitet - det er her, han trådte efter Alexander Popov skole. Svømmer fortsatte sin uddannelse der. I lang tid sejlede han kun på ryggen. Anatoliy Zhuchkov (anden træner) troede denne stil bedst egnet til Popova. Som tiden gik, og selv om Alexander og antallet af atleter i perspektiv, men stod hans jord. Så fandt han en ny mentor - Gennady tyrkisk.

Det er denne træner og frigøre Popov. Tyrkisk bestemme den mest hensigtsmæssige tidspunkt for Alexanders stil - fri svømning. Hertil kommer, at atleten havde alle de nødvendige kvaliteter sprinter: elastiske muskler, en god fornemmelse af vandet, og en to meter højde. Nu blev potentialet i helten i denne artikel, der bruges af 100 procent. Snart kom den første sejr.

begyndelsen af vejen

1991 - det år, da han begyndte sin karriere, Alexander Popov. Swimmer gik til EM. Der blev afholdt konkurrencer i Athen. Atleten vandt fire guldmedaljer (to løb, samt de 50 og 100 meter). Det blev starten på en storslået serie af sejre Alexander.

Det følgende år, Popov blev dobbelt olympisk mester. Guldmedalje atlet bragt fra Barcelona. I 1993 Alexander gik til EM. Og endnu en gang vandt han to "guld". I samme år, Popov flyttede til permanent ophold i Australien.

I 1994 atleten bevist, at hans sejr er ikke tilfældig. Alexander vandt to gange ved VM i Rom og slog verdensrekorden. Efter et år i Wien, Popov sagde i sin sparegris to mere top priser.

Olympiade

Verdensberømt helten i denne artikel har bragt OL 1996, der blev afholdt i Atlanta. Guld i afstande på 50 og 100 meter gik til russisk atlet. Dette er den anden OL, hvor Popov forlod alle hans rivaler bag. Men sejren i Atlanta var den mest mindeværdige og levende til svømning fans. Efter alt, blev konkurrencen betragtes som den foretrukne amerikanske Geri Holl. Han var i top form, og på de indledende konkurrencer viste resultater, der var bedre end Popov.

Amerikanske medier har været så sikre på sejr deres atleter, som åbent erklærede om fremtiden triumf sprinterne og Olsson Hall. Gary er selv opførte sig meget provokerende. Alexander var dobbelt så svært, fordi tribunerne var hovedsagelig amerikanske publikum. Hall kom også til at forsørge sig selv , Bill Clinton, tillid til triumf for National. Men til sidst blev det Popov vinder. Amerikanske fans skuffelse var enorm. Men vores sportsmand blev en legende.

forsøg

August 24, 1996 - den dato, hvor de sårede i en gade slagsmål Alexander Popov. Svømmer, hvis biografi udkommer i mange sportsgrene leksika, ledsaget med vennen Leonid to piger til metroen. Da de gik gennem butiksarkade, en af sælgerne slippe uanstændige bemærkning mod piger. Alexander Leonid indtastet flosse. Som følge heraf blev den svømmer Popov stukket i ryggen. Han beskadigede sin nyre og lunge. I alvorlig tilstand blev taget af Alexander i et af hovedstadens hospitaler.

Helten i denne artikel var meget heldig med kirurgen. Risikere meget, Avtandil Manvelidze gennemført kompliceret operation, så det ikke påvirke den fremtidige karriere af atleten. Sagen er, at, efter de fastsatte regler, kirurgen havde at lave et snit på tværs af musklen. Men lægen gik i strid med reglerne og går på tværs af musklen under ribbenene. Det er derfor, de var i fremragende funktionel stand.

nye sejre

12 måneder - lige nok tid at komme sig kirurgi Aleksandr Popov (svømmer). Familien er altid tæt, og han fik hurtigt sin tidligere form og vandt de spanske Sevilla to guldmedaljer. Og i 1998, den atlet vandt ved OL hans tredje guld. Samtidig, FINA gav Alexander en kop som den mest fremragende atlet af dette årti.

I 2000 28-årige Popov slog verdensrekorden i de 50 meter. Det var den anden atlet for at opnå (den første rekord han satte i 25-meter bassin).

Efter OL i Sydney i resultaterne af Alexander har været nogen tilbagegang. I sig selv konkurrence tog han 6th (50 meter) og 2. (100 meter) pladser. Men dette har ikke stoppet Popov. Alexander sejlede flere fire år. Atleten fortalte medierne, at han gerne vil afslutte sin karriere, hvor den begyndte - i Athen.

pensionering

2005 - her et år da Alexander Popov forlod. Den svømmer, der regelmæssigt blinkede fotos i tematiske medier, fortsatte med at arbejde på dette område i semi. Alexander førte organiseringen af "lokomotiv", og arbejdede i den olympiske komité. Popov også sluttet sig til internationale Svømmeunion.

Russisk atlet meget imponeret over de vestlige journalister, som en venlig og positiv person. Han taler glimrende engelsk, er det slående og interessant sund dømmekraft. I 2001 præsenterede han i Frankrig sin selvbiografi.

Personlige liv

Canberra - det er den by, hvor Alexander Popov boede. Svømmer, hvis familie var med ham i Australien, gift i 1997. Valgt atlet blev Daria Shmelev. I fortiden, hun også professionelt involveret i svømning og endda udført på to OL. Selv om de ikke så vellykket som hendes berømte mand.

I 1997 parret havde en søn, Vladimir. Drengen blev opkaldt til ære for far til Alexander. Tre år senere var der en anden søn - Anton. I sit interview med svømmeren Popov sagt mange gange, at drengen ønsker at fortsætte dynastiet. Og skæbnen gav ham med to sønner. Og i december 2010, at parret optrådte mere og datter - Mia.

interessante fakta

  • "Omega" - ur mærke, en person, der blev valgt Popov. Svømmer, hvis biografi er blevet præsenteret ovenfor, arbejdede sammen med hende i mange år. Og "Omega" har fornyet en kontrakt med ham, selv efter ikke meget succesrige sæsoner.
  • Efter at være flyttet til Australien Popov regelmæssigt modtaget tilbud om at ændre statsborgerskab. Athlete lovede alle mulige rigdom og enorme bonusser. Men Alexander var stejlt og patriotisk afvist alle tilbud. Nu er en tidligere atlet bor i Moskva.
  • Order of Merit, 2. grad - at denne prestigefyldte pris blev givet til svømmer Popov i slutningen af 90'erne.
  • I lang tid blandt professionelle svømmere gik myten om at begrænse den maksimale hastighed atlet længden af hans krop. Men Alexander ødelagde denne legende, indstilling adskillige optegnelser af planeten. For eksempel Popov i 2000 svømmede 50 meter i 21.64 sekunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.