Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: dream hvad regn?

Hvorfor drøm af regn? Hvis det er rent og behageligt jet - til glæde. Hvis de mørke skyer varsler frygtelige regnskyl - om problemer. Hvis en person i en drøm at flygte fra denne vejrfænomen, betyder det, at der snart vil være nogen konsekvenser, hvorfra han vil være i stand til at skjule eller undgå dem.

Hvorfor drøm af regn, der overvejer søvn gennem vinduet? Denne drøm - held og lykke. Hør den larmende regn, og føler angst på samme tid - så vil snart overhale sygdom hos mennesker. Hvis du hører regndråber bryde på taget af huset - til familiens lykke.

Hvis taget er utæt, men vandet er rent, er det nødvendigt i den nærmeste fremtid til at afstå fra tvivlsomme fornøjelser. Beskidt vand er den samme - et forvarsel om fare lurer.

Hvis du vil se nogle andre mennesker, der var i regnen - det faktum, at søvn vil aldrig være i stand til fuldt ud at have tillid til dine venner og åbne dem. Drømme, der står alle våd under strømme af regn? Derfor er det nødvendigt at passe på fremmede og opfører sig yderst forsigtig med fremmede.

Hvorfor drøm af regn pige? Desuden skal hun være alvorligt for at undgå sladder, der kunne sætte det om. Fall under den silende regn - i det virkelige liv, kan du forvente et raise eller ekstraordinære gevinster. Sommer regn - det er en god og behagelig drøm, der er en forløber for familie lykke, fred og harmoni.

Det er værd at overveje i hvilket drøm regner Hasse Drøm bog. Små, korte regn betyder, at personen vil retfærdiggøre alle deres handlinger. Hvorfor drømme om en kraftig regn? Til held og lykke og succes. Se også solen under en sådan kraftig regn - en god forandring, der snart vil være sikker på at blive overhalet. Generelt for at se sådan en drøm - meget god. Det betyder, at det snart vil komme til live sikkerhed og tryghed. Hvis en person er udsat for regn, så snart han vil finde fred og slippe af med, hvad der længe plaget ham og gav ikke at leve i fred.

Mange undre sig over, hvad drømmer regn, kulde regn. Ja, det sker, at en person føler i søvne temperatur. Så kold kraftig regn - til de spændte forhold mellem husstanden. Varm - til idyl og harmoni i familien. Fanget i regnen - snart kan vi forvente spændinger i et forhold med en anden. Hvis i regnen på den person, meget gennemblødt hår, blev snart venter på en stor og stærk kærlighed. Hvis søvn ikke bliver våd under regnen, det er det faktum, at snart alle de planer og drømme var gået i opfyldelse.

Generelt spørgsmålet "hvad drømmer regn" forskellige Downers give et entydigt svar - er drømmen om et godt møde. Hvis dette drøm en vision af pigen, så i virkeligheden hun havde ikke nok oprigtighed og varme følelser, men snart hun får det fra. Og for andre som en drøm det er et forvarsel om gode gaver eller fortjeneste. Moderne drøm Bogen indeholder oplysninger, som regnskyl i en drøm - et forvarsel om harmoni. Efter sådan en drøm kan du slappe af, da alle problemer vil blive løst på kort tid næsten af sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.