SundhedSund kost

Kan man sygepleje mor æbler? Hvad kan være amning

Bjørn og hæve raske børn er meget vanskeligt i dag. Men det er muligt. Det er nok til at holde sig til den rigtige tilstand af dagen og forbruge nyttige for organismen mad. I denne artikel vil jeg fortælle dig mere om, hvorvidt æbler ammende mor kan være, og generelt at af hvad der bør være kost af en kvinde, hvis baby er ammet.

fordelene

Før at finde ud af, om en ammende mor æbler, værd et par ord at sige om fordelene ved denne frugt. I begyndelsen, kan vi konstatere, at forbruget af fødevaren stand til at forhindre en lang række sygdomme, men også hjælpe slippe af med nogle af dem. Hertil kommer, at frugten mætter kroppen med næringsstoffer og sporstoffer, er med til at øge levetiden og foryngelse, fin effekt på hud, hår og negle. Et andet vigtigt punkt: at æbler er fremragende antioxidanter (udskiller giftstoffer, toksiner), samt bidrage til nedbrydningen af fedt i kroppen. Forbruget af frugt og regulerer niveauet af hæmoglobin (om nødvendigt fint sænker det).

Om sammensætningen af

Æbler har en enorm mængde af vitaminer og mineraler.

 1. Vitaminer B, C, E og F.
 2. Denne frugt er rig på calcium, phosphor og kalium.
 3. Som en del af æble har også jern, som perfekt til at styre niveauet af hæmoglobin i blodet.
 4. Pectin, hvoraf pulp er fremragende virkning på tarmen og er en stor naturlig forebyggelse af forstoppelse.
 5. Den bønner æble indeholder en dagspris på jod for en voksen. Dataene spiser frø ikke kun muligt, men selv der er nødvendige i den periode amning, da det er meget nyttigt ikke kun min mor, men hendes baby.

Advarsel!

Hvis en kvinde er interesseret i, om en ammende mor æbler, det eneste svar er ikke her. Alt er meget individuelt. Du skal bare nødt til at beslutte, hvordan en kvindes krop reagerede på frugten før tidspunktet for undfangelsen og under graviditet. Hvis alt var normalt, så er det sikkert at sige, at forbuddet ikke kan være her. Generelt undgår nuancerne i æbler er ikke kun muligt, men selv nødvendigt at spise under amning.

Hvor meget?

Analyse om æbler ammende mor også skal siges, at alle skal overholde foranstaltningerne. Og det gælder også for æbler. Efter alt, dette produkt er, på trods af al sin nyttige side, kan skade selv den mest sund person. Hvordan kan retten til at træde ind i kosten af denne frugt?

 1. Så snart barnet blev født, skal moderen være yderst forsigtig med alle produkter, herunder æbler. For første gang efter fødslen af æblet bør gøre puré og prøv det bare en teskefuld.
 2. Hvis en kvinde forsøgte æblemos, er det nødvendigt omhyggeligt at iagttage et par timer for deres tilstand, og en halv dag - for barnet. Hvis alt går godt med min mor fordøjelse og krumme føles fantastisk, kan æbler dosis gradvist øges.
 3. Som allerede nævnt ovenfor, kan friske æbler amning og bør spise. Men ikke mere end 200 gram om dagen.
 4. Før dit barn fylder seks måneder, min mor er bedst at spise æbler kun grønne sorter. Dette skyldes, rød og gul frugt kan forårsage allergiske reaktioner hos krummer. Desuden har forskere bevist, at grønne gule æbler ofte forårsage overdreven flatulens og oppustethed i maven af barnet.

På valg af

Det er vigtigt at sige, at æbler ammer skal ikke kun vælge den rigtige, men også til at pre-treat. Hvad er der værd at vide:

 1. Det er bedst at spise frugt, der er dyrket i dit eget område.
 2. Hvis en ammende mor køber æbler, bragt fra langt væk, skal vi huske, at deres hud er dækket med et specielt lag (voksagtig). Det er bedst at skære en skræl og spise. Men hvis du virkelig ønsker, det skal skylles grundigt under rindende vand, bunden, og derefter skoldet med kogende vand.
 3. Skræl den såkaldte "native" kan spise æbler, fordi det indeholder mange vitaminer og mineraler. I dette tilfælde er det nødvendigt at vaske æblet, hvis du ønsker - skoldet med kogende vand.

bagte æbler

Umiddelbart efter fødslen anbefales bagte æbler til ammende mødre. Og alle, fordi de stadig indeholder næringsstoffer, men ingen farlige mikrober, der forsvinder efter varmebehandlingen. En vigtig pointe: bagte æbler, anbefaler lægerne at spise kvinder i perioden efter fødslen for at forebygge forstoppelse - problemer, der ofte står over for mødre. Som allerede nævnt ovenfor, er det bedst at vælge æbler ammende mødre er grønne sorter. Samme regel fungerer, selv når kvinden beslutter sig for at bage frugten. I begyndelsen af denne parabol er bedst at spise uden yderligere ingredienser - sukker, honning og ost. Det var først efter kvinden så, at hendes barn normalt reagere på dette produkt, kan du starte et lille eksperiment.

batch restriktioner

Hvor meget kan indtages bagte æbler med amning?

 1. For første gang forsøger dette produkt efter bagning, er det nødvendigt at spise noget mere end en tredjedel af bullseye.
 2. For et par dage til krummerne nødt til at se. Hvis alt går vel, kan dosis øges gradvist.
 3. Det maksimale antal spise bagte æbler til ammende mødre dag - ét stykke (for den første måned af livet baby). Endvidere kan mængden øges til 2 enheder. per dag.

tørrede æbler

Det er også vigtigt at sige, at ikke mindre end nyttigt at spise tørrede æbler ammende mor. Så udover, kan forbruges og andre tørrede frugter. De havde en stor indflydelse på stofskiftet og generelle sundhed. Indtast i kosten æble tørring skal være så omhyggeligt, begyndende med et par fed. Om natten frugten på denne måde kan forbruge ikke mere end 25 gram. Og, selvfølgelig, at en ammende mor vil være nyttig som en kompot lavet af tørrede æbler.

de første måneder

Efter at have behandlet, kan du spise æbler ammende mor eller ej, vil jeg også tale om kvinder magt tilstand overhovedet. Så i starten skal det bemærkes, at i de første par måneder af livet krummer mor skal følge en bestemt diæt. Dette er vigtigt ikke blot at etablere amning.

 1. Korrekt ernæring hjælper mor til at gå hurtigere tilpasning postpartum periode uden nogen komplikationer (fx forstoppelse).
 2. Man skal huske, at hvad mor spiser, får sit barn med mælk. Derfor skal du vide, hvilke fødevarer kan indtages uden frygt, og hvorfra det er bedre at i det mindste den første tid til at give op.
 3. Det ville være godt at holde en dagbog over en ung mor fodring, hvor hun vil fejre hver indført i kosten af produktet og reaktionen på sit barn.
 4. Sulte under amning mor er strengt forbudt. Dette vil føre til ophør af amning, hvilket vil påvirke den nyfødte.

Hvad kan

Så hvad kan du ammer? Hvilke produkter er bedst at vælge?

 1. Grøntsager. Du kan spise næsten alle grøntsager. Men i de første måneder af livet de krummer de skal varmebehandles. Rå gulerod kan tygge først efter barnet er seks måneder. Sikker lov til at spise kartofler, gulerødder, zucchini, blomkål.
 2. Frugter. Her skal moderen være yderst forsigtig. Rå frugter bør udelukkes først. Sikker kan spise bananer og æbler. Du er nødt til at være forsigtig med bær, selvom helt udelukke dem fra kosten ikke bør være.
 3. Kashi. Du kan spise næsten alle korn (undtagen ært, der fremmer gasning), t. Til. De er en kilde til næringsstoffer og stor indflydelse på arbejdet i mave-tarmkanalen.
 4. Skaldyr. I begyndelsen, er det bedre at koge vegetabilsk bouillon. Kød bouillon supper får lov til at spise efter at barnet er 4-6 måneder.
 5. Kød. Du kan spise kun magert kød. Forberedelse: kogt eller ragout.
 6. Fisk. Analyse hvad du kan spise, mens ammende mor absolut skulle fortælle om fisk. Dette er en kilde til calcium og fosfor og sporstoffer, der er afgørende baby. Igen er det nødvendigt at vælge de fedtfattige varianter. Fisken kan ulme eller koge.
 7. Mejeriprodukter. De kan spise umiddelbart efter fødslen. Men i moderate mængder. I første omgang er det nødvendigt at tage fedtfattig hytteost. Det er også godt at drikke fermenteret bagt mælk eller yoghurt (fermenteret bagt mælk - en "blød" produkt for kroppen at en ammende mor).
 8. Æg. Du kan spise i kogt formular. Men det er værd at huske, at æggeblommen - det er et allergen.
 9. Brød. I første omgang fra mel værd næsten helt forladt, da disse fødevarer kan forårsage dannelse overdreven gas i kroppen forbliver. Bedre at give fortrinsret til den tørrede brød med klid.
 10. Slik. Candy forbrug skal helt opgivet. marmelade, sukker kan forbruges i moderate mængder. Du kan også spise galetnoe cookies.

Forsigtig!

Analyse hvad du har brug for at have en ammende mor, vil jeg sige også om de produkter, der skal behandles med forsigtighed.

 1. Frugter. I perioden med amning er bedst at opgive citrus, jordbær, hindbær. Disse frugter og bær er allergener. Hvis de spiser, og i meget moderate mængder.
 2. Grøntsager. Omhyggeligt nødt til at forbruge en sådan "lyse" i dens smag grøntsager som løg, hvidløg. En kål fremmer gasning.
 3. Kød. Hvis moderen ønsker at kød, er det bedst at spise kun hjem (som en kvinde, der er helt sikker).
 4. Brød. Fra den friske bagning er nødvendigt at opgive hele den periode, amning. Også, det er bedst ikke at spise hvidt brød.

tabu

Analyse hvad du har brug for at have en ammende mor bør absolut give en liste over helt forbudt at spise produkter.

 1. Alkohol. Det er strengt forbudt at drikke under udførelsen krummer og under amning.
 2. Konservering. Selv hjemmelavet. Konserveringsmidler, der er indeholdt i sådanne fødevarer er skadelige for barnets krop.
 3. Chokolade og slik. Spis første stykke mørk chokolade mor kun kunne efter at barnet bliver 6-8 måneder. Dette produkt er et allergen. Som for andre søde sager, må vi undgå produkter, der er sammensat af farvestoffer, smagsforstærkere.
 4. Kaffe og te. I de første seks måneder af et barns liv fra forsyningen data bør være helt at opgive produkterne. Så kan du drikke kun en god teblade (ikke te poser!) Og høj kvalitet brygget kaffe. En undtagelse kan være urteteer, der har en positiv effekt på kroppen og fremme amning.
 5. Halvfabrikata. For hele perioden af ammende mor bør opgive forbruget af halvfabrikata.
 6. Sodavand. De skal også være helt udelukkes fra kosten. De forårsager overdreven gas dannelse i et barn. En såkaldt "farvet" vand generelt er sammensat af unaturlige farvestoffer, som er farlige for livet, ikke kun den ammende moder og hendes krummer, men enhver sund person.
 7. Fastfood. For hele perioden af ammende mor bør opgive forbruget af fastfood. Det er nødvendigt helt at glemme alt om de tærter, pasties og Tat, hotdogs, og andre lignende produkter. Det er også farligt for sundheden for ikke kun moderen, men også barnet er chips, kiks.
 8. Krydderier. Meget omhyggeligt er det nødvendigt at henvise til forbruget af en række forskellige krydderier. Den bedste ting at amning til at opgive alt, så kun salt og sort peber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.