HjemlighedKøkken

Sokovarka: drift. Sokovarka: instruktion

Lækre juice uden kemiske tilsætningsstoffer og koncentrater - det er også nyttigt. For at få en drink virkelig høj kvalitet, har brug for sokovarka. Princippet for betjeningen af denne enhed er meget enkel: produkterne er dampet, og dermed bevarer alle de næringsstoffer. Udgangen er pasteuriseret saft, klar til at vride.

Hvordan virker det?

Sokovarka består af flere elementer:

 • en vandtank;
 • saftbeholderen udstyret med en ventil og et rør;
 • beholder med huller til produkterne.

Moderne sokovarka får gode anmeldelser, fordi du bruger det er simpelt, og omkostningerne ved at tilfredsstille dets tilgængelighed. Alle de foreslåede modeller på markedet er forskellige i volumen, produktionskapacitet materiale, design af bunden, samtidig har de alle et fælles princip. Vand kog, og brak frugt eller grøntsagsjuice er frigivet. Af den måde, kan også anvendes i resten af pulpen, for eksempel for at bevare sammen med saften.

Sådan bruger?

Sokovarka første princippet om, der er enkel og klar, skal være forberedt på processen. Der er, skal en god skylning alle containere, håndtag rør af gummi med kogende vand, så løber fastsættelse elementer i indretningen - det skal udnytte instruktionen. Eksperter anbefaler at følge disse tips til at forlænge levetiden af din enhed:

 1. At kontrollere vandstanden og en ikke-klæbende produkt til bunden.
 2. Reservoir trukket væske behøver ikke fylde helt, mens omkring 15-20% porevolumen.
 3. Tanke bør ikke behandles med slibende, alkaliske midler eller fjerne kulstofaflejringer skarpe genstande.
 4. Ventil og slange skal rengøres regelmæssigt.

Hvordan forbereder saften?

I dag, mange i køkkenet er der sokovarka. Hvordan man bruger det? Det bør nærme denne proces hhv. Først forberedt fødevarer og containere. Grøntsager, frugter, bær, godt vaskede, sorteret, fjerne frø, stilk, rengøres skorpe. Så produkterne er opdelt i små stykker. Af den måde, søde saft opnået nok, så du er nødt til at tage højde for dette, så for ikke at pereslastit. Eksperter anbefaler første flaske saft drænet tilbage i beholderen for produkterne, og flasken i sig selv blive steriliseret. Klar til at drikke straks snoet, og derefter sendt til et køligt sted.

procestrin

Vi begynder at forberede saften. Hæld i en indretning substrat ikke er mindre end to liter vand, og opvarme det. Efter kogning saftbeholderen og installeret kapacitet på frugt. Indretningen er dækket med et låg, og derefter igen opvarmes over en langsom brand. Dæk gummislange klemme. Under driften skal det sikres, at vandet ikke koger helt væk. Når væsken koger, begynder det at skille sig ud saft (det varer 45 til 70 minutter, afhængigt af hvad løbetiden på frugt / grøntsager). Det færdige produkt er drænet i rene flasker og sendt til opbevaring.

Brugsanvisning

Steam sokovarka - en simpel anordning, men stadig har brug for at læse instruktionerne for ham. Officiel guide til stort set alle enheder giver anbefalinger om, hvordan man bruger sokovarkoy:

 1. Bunden af indretningen skal være fyldt med vand med 80%.
 2. Når du lægger en frugt eller bær, kan du tilføje sukker til den samme beholder.
 3. Den fyldte beholder er nedsænket i et hylster lukket af et låg, efter som er anbragt på bunden med vand. Slangeklemme med overlappet.
 4. Skematisk sokovarka indgår i netværket model uden automatisering er placeret på en varmekilde.
 5. Med stigende vandtemperatur vises damp, der stiger opad og ind i nettet. Her arbejder han på bær / frugt, der bidrager til dannelsen af pasteuriseret saft.
 6. Gennem huller Grid færdige drikkevare strømmer ind i beholderen.

Sokovarka til madlavning kød og grøntsager

Denne fantastiske enhed som sokovarka: virkemåde er næsten den samme som for den damper, så mange husmødre, der primært anvendes til madlavning stuvet nyttig mad. Grøntsager, kød, fisk - alt dette viser sig at sokovarke ikke værre! tilberedningen er den samme som ved oprettelse af en saft, men i stedet for sukker tilsat krydderier og salt. Men efter kogning bør meget omhyggeligt rengøre alle containere, fordi den resterende lugt af fisk eller kød kan være til stede i saften.

Typer og funktioner

Sokovarka indsamler positive anmeldelser, hovedsageligt en masse gode anmeldelser for de elektriske modeller. Imidlertid producenter tilbyder også indretninger, som drives af en ekstern varmekilde, dvs. de er placeret direkte på pladen.

Kapacitet beholdere varierer fra 4 til 20 liter, som skal kontrolleres for købet. Et andet vigtigt punkt - det materiale, hvoraf indretningen er fremstillet. Det er bedst at vælge en model fremstillet af rustfrit stål - de er mere pålidelige og kvalitet.

Mest populære produkter

Sokovarka, hvis princip selv en uerfaren bruger vil vide - en handy enhed, især hvis din have frugt og grøntsager forsvinder. Starten, at virksomheder, der producerer denne form for husholdningsapparater, en masse, så du er nødt til at udforske funktionerne i instrumentet før købet. Vi vil omfatte gennemgang af enheden i forskellige prisklasser, så du kan se alle de argumenter og træffe det rigtige valg.

Et budget model oprindeligt fra Rusland

Under det russiske navn "Kalitva" tilbyder den billigste sokovarka. Instruktioner fortæller, at modellen har et volumen på 6 liter skål og lavet af en fødevare aluminium. Ved hjælp af denne husholdningsapparater kan du få saften af friske grøntsager, frugter og bær. Ifølge vejledningen i tanken, kan du tilføje kun 4 liter vand. Det transporterende princip for indretningen er enkel: efter kogning fluidreservoir placeres på saftbeholderen er nettet glas gitter etableret med produkterne. Indretningen er dækket af huset og udløbsrøret clamp overlap. Den gennemsnitlige tid adskillelse af saft er i indgreb til en time, hvorefter drikken udtømmes gennem udløbsrøret til bankerne. Af den måde, der er sådan sokovarka kun 1100 rubler.

kinesiske model

Webber BE-08 - en anden overkommelig sokovarka. Hvordan man bruger det? Til at begynde med, koppen af apparatet tykkere - 8 l, hvor den er fremstillet af rustfrit stål. Det vil sige, denne enhed er velegnet til madlavning juice selv på induktion kogeplader. Som for udstyr, det er traditionel: evnen til vand og saft, dørslag for frugt, grøntsager, gummislange til at dræne vand og glasafdækning. Denne sokovarka bør også billige - op til 2000 rubler.

Bohmann BH 3205 - er ganske kompakt sokovarka. Instruktioner enkle og klare, så alle vil være i stand til at forstå det. Kinesisk udstyr producent tilbyder en 5-liters skål lavet af rustfrit stål. Pan har en fortykket bund, det vigtigste træk ved hvilken - i nærvær af seks lag af forskellige materialer:

 • kobber og aluminium - med en høj termisk ledningsevne;
 • stål - med lav varmeledningsevne.

Denne kombination af varme passerer hurtigt gennem lagene jævnt fordelt gennem bunden af skålene. Bunden opvarmer ensartet og i midten og ved kanterne. Der er ingen huller i bunden - en garanti for, at retterne ikke vil deformeres under høje temperaturer. Der er sådan en model omkring 2000 rubler.

Berghoff Deluxe

Denne sokovarka (foto viser hendes stilfulde design) koster omkring 12 tusind rubler, mens beholderen kapacitet på mere end 15 liter! Oprettelsen producent anvender rustfrit stål, hvor de madlavning juice kan være enhver type plader. Særlige varme indsamle bund kan reducere energiomkostningerne på opvarmning af vand, og bundtet tilbyder standard funktioner:

 • vandtanken og saften;
 • metalhætte med en ventil til at regulere trykket isolation saft);
 • sondeernæring juice;
 • beslag.

I denne model håndtaget forbundet til kummen ved hjælp af nitning, mens de er fremstillet af stål med indsatser af silikone, så at anordningen kan anvendes sikkert.

Rommelsbacher EE-1505

Denne kompakte sokovarka - fotos giver os mulighed for at forstå, at det tager i køkkenet ganske lidt plads. Juice kapacitet er baseret på 4 liter og et dørslag, hvor at pakke grøntsager, frugter og bær - 10 liter. Metalhuse sokovarki dækket med to lag særlig sammensætning, som er modstandsdygtig over for syrer. sokovarki traditionelle princip: i en tank fyldt med vand, sættes til frugt, er saften frigives gennem et rør ind i en særlig beholder. Der er sådan en model omkring 5000 rubler.

Anbefalinger til arbejde

Før du bruger en enhed, skal du først læse instruktionerne og det pågældende udstyr - er ingen undtagelse. Brug sokovarki har de funktioner, du bør overveje:

 1. Før igangsættelse af instrumentet anbefales skylning godt.
 2. Under drift sokovarki følge, så beholderen var altid vand kan ellers brænde på bunden, og indretningen kan kasseres.
 3. Saften er ikke tabt, er det nødvendigt at sætte i banken, hvor den vil komme i en særlig plade.
 4. Hvis du kan lide søde drikke, tilsæt sukker i et dørslag.
 5. Hvis du bruger frugter med gruber eller frø, er de anbefalede, før du bruger enheden til at fjerne.

Opskrifter til juice

For at gemme høsten sommer i det lange og kolde vinter, skal du straks ændre den. Bedste sokovarka - en enhed, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt forberede lækre frugtdrikke og frugtsaft, holde dem i maksimalt nyttige egenskaber. Og fordelene ved denne enhed er, at det kombinerer funktionerne sokovarki og dampere. Vi vil fortælle dig et par opskrifter på, hvordan man kan lave mad i safter sokovarke:

 1. Æblesaft. Skær æble, lagt med deres øverste rum. Til juice udvælgelsesprocessen gik hurtigere, er du nødt til at skære frugt så små som muligt. Men det er nødvendigt at undgå for små stykker, for i stedet for saft opnået frugtpuré, der scorer salatslynge huller.
 2. Græskar juice. Det anbefales per kilogram græskar sætte 150 gram sukker. Min første græskar, skåret skræl, slippe af med de frø og fibre. Fremstillet vegetabilsk passer ind i beholderen, derefter kogt i ca. en time. Hvis lugten af græskar du ikke kan lide, kan du slippe af med det ved at tilføje citron eller drikke sukker.
 3. Tomatjuice. For at oprette drikken behøver fint hakkede modne tomater, er det bedst at give fortrinsret til blød frugt. Fyld dem med en teskefuld sukker og salt, og derefter begynde at forberede saften. Cooks rådes til at give op på bunden af beholderen er også et par kviste af selleri at give drikken smag.
 4. Druesaft. Fremstillede bær anbringes i en beholder, hvorefter indretningen anbringes på opvarmning. Bær vil gradvist erhverve en brun farve, slå sig ned til bunden, vil de nødt til at mash og hæld frisk som volumen falder. Lækage af saft tager omkring 45 minutter (afhængig af graden af modenhed frugt). Efter dette tidsrum bliver klemmen åbnes, og saften udledes i bankerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.