Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker kylling, paneret, eller Hvordan man laver en solid hovedret

Paneret kylling er meget velsmagende og rig fad til fremstilling af som kræver et minimum af komponenter og økonomien i fritiden. Det skal bemærkes, at det præsenterede kødprodukt stegt i en gryde, må kun sendes til middag med pynt. Som det er bedst at koge pasta eller lave kartoffelmos. Men første ting først.

Velsmagende og bud kylling i brødkrummer: opskrift på en kødret

Nødvendige ingredienser:

  • hønseæg standard værdi - 2 enheder;.
  • kylling kølet - 700 g;
  • havsalt, sort peber duftende og flavorful krydderier - tilføje smag;
  • Citron - 2/3 af frugten;
  • rasp - 2/3 normal glas;
  • solsikkeolie - 150 ml (ristning retter).

Forarbejdning af kødprodukter

Kylling, paneret vender mørt og velsmagende, hvis det kun tjener købe kølede fileter. Men hvis du ikke kan finde dette kød, kan du bruge frosne bryst. De har brug for at skylle, adskilt fra skind og ben, derefter skåret i portioner.

marinering af kød

Til kylling i opdræt at være ikke blot blødt, men også saftig, anbefales det at pre-dyppet i sød og krydret marinade. For at gøre dette, du vil udgive brystet i en emalje skål, og hæld dem havsalt, duftende krydderier, duftende sort peber og presse 2/3 citron. Dernæst skal kødet blandes, dække og bort i 20-30 minutter.

Fremstilling af dejen og flouring

Til en godt stegt kød komponent i en gryde, må det nødvendigvis være dyppet i dej og rul i rasp. Dette kræver at tage to lavvandede plader, hvoraf den ene er nødvendigt at bryde æggene og slå med en piskeris dem, og i den anden støbning knuste kiks.

Termisk behandling af kød

Kyllingefilet i brødkrummer er meget let og enkel. For at gøre dette, tage et stykke marineret bryst, dyppe den i en godt pisket æg, rul derefter i rasp og sted på en varm pande med solsikkeolie. I dette tilfælde fedt bør dække overfladen sotejniki omkring 2 centimeter. Efter nedadrettede bryster brunet (efter 13-16 minutter), bør de vende ved hjælp af stifter eller gafler og steg den bagerste del på nøjagtig samme måde. Når alt kyllingen er kogt, er det nødvendigt at sætte på en stor tallerken og tjene varmt.

Hvordan til at præsentere til middag

Blød og saftig kylling i panering skal indsendes til bordet, sammen med en side parabol. Efter alt, den eneste måde et måltid af stegt bryst vil være nærende og velsmagende. I denne parabol, skal du sørge for at præsentere en sauce eller sovs separat fremstillet (til pynt var ikke alt for tør). Dette kræver en blanding drikkevand og tomatpuré, for at bringe dem i kog, og derefter smag bordsalt, allehånde og sukker. Næste, sauce er nødvendigt at sætte en dessert øse af mel, blandet med 1/3 kop afkølet kogt vand, fjernes fra varmen og anvendelse som en flavorful sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.