Intellektuelle udviklingKristendommen

Overtagelse af den hellige Jomfru Maria - kirke i Gonchary: historie

Sandelig rig på hellige templer i den gamle kloster og den gyldne kuppel kapital Moskva. En sådan pryder sine historiske monumenter - templet af den antagelse af Jomfru Maria i Gonchar. Adresse angiver netop denne historiske distrikt Taganka, eller rettere uden Goncharnaya, d. 29. Dette ortodokse kirke af Moskva byen provstier af stiftets forbøn tilhører Podvorye af den bulgarske ortodokse kirke. Throne af kirken blev skabt og indviet til ære for den store fest af den antagelse af Jomfru, og kapellet -i minde om St. Tikhon Amaphuntum.

Church of the Assumption af den hellige Jomfru i Gonchary: fotos, historie i området

Big Tagansky Hill - en af de ældste kvarterer i Moskva, som blev afregnet omkring XV-XVI århundrede, takket være håndværkere, der er flyttet ud af byen på grund af deres brændbare håndværk (for det meste de var pottemagere og smede). Først i det XVII århundrede i landsbyen pottemagere det blev bygget en trækirke af den antagelse, som er placeret på tværs af floden Yauza.

Den såkaldte Zayauze øst blev forstærket jordvold. Den første og eneste port var på Taganka Square, så dette sted er blevet en af de travleste i Moskva. Meget bekvemt og kompakt bosatte sig her palads håndværk landsbyer, som hver især er bygget templet. Af samme grund, ved siden af Assumption og St. Nicholas kirken var klosteret, der går tilbage til 1632 år.

Konstruktionen tid af templet

Lokale pottemagere i 1654, besluttede at genopbygge helligdom i den antagelse. Templet i Gonchary var en sten, men det er odnoprestolny. Så i 1702 det blev genopbygget igen, så var der en underskønne med et kapel Tikhon - Biskop Amafutinskogo. Konstruktion af templet ikke stoppe, og i perioden 1764-1774. På dette tidspunkt, den arkitektoniske ensemble tilsat et tredelt klokketårn, lavet i post-Petrine barok. Temple modtog en lille, men meget rart og hyggeligt. Bemærkelsesværdig var også det faktum, at han var engageret i udsmykning design Polubes Stepan - sjælden flise maker. Han boede dengang i samme potter afvikling nær templet. Der var også placeret, og hans værksted er i det det er lavet paneler og friser.

Church of the Assumption af den hellige Jomfru i Gonchary i Moskva og er nu holdt al denne enestående skønhed. Af særlig interesse er leder af kapellet til ære for St. Tihona Amafuntskogo. Det er her hosted en af de foretrukne emner Polubes - paneler, som er afbildet de fire evangelister.

Den vigtigste helligdom i templet

Hvad andet kan siges om klostret af den antagelse af den hellige Jomfru Maria? Templet i Gonchary har den vigtigste helligdom - den mirakuløse ikon af Guds Moder, som kaldes trojeručica. Sådan en titel hun modtog til ære for mindet om en fantastisk begivenhed - Healing Guds Moder St. John af Damaskus, som huggede hans hånd. I Rusland, dette ikon æret i lang tid, og lister pervoyavlennogo alt for meget, men nogle af dem er også mirakuløse.

I 1661, i Hilendarski Athos kloster i den hellige gave russiske Patriarch Nikon er en af disse lister var blevet sendt, som blev rejst i Voskresensky Ny Jerusalem klosteret i Istra 1963 i Moskva-regionen.

I 1716, med ikonet Vor Frue trojeručica liste blev fjernet igen, at fra det øjeblik for forekomst blev placeret i Assumption Cathedral. Indtil nu, er der en opfattelse af, at det var takket være forbøn af de mest hellige kirke Dormition aldrig lukket, selv på afgørende tidspunkter af russisk historie. Stadig eksisterer og alle dens klokker.

I dag, for folk at have let adgang til ikonet på den ydre væg på den vestlige side af templet sagt på en anden liste over flisen helligdomme i Kyoto.

Lidt mere om Kirkens historie af den antagelse af den hellige Jomfru Maria. Templet i Gonchary: Interessante fakta

Uanset hvad det var, men Napoleons tropper i 1812, stadig gik gennem kirken af den antagelse, og gennemført alt det kunne og brændte sognet domstole. Kun ved den 1836 var det i stand til delvist at restituere sig og genopbygge, var der nye bygninger, hovedet og kors, til Klokketårnet blev pristoen syd portal. Indtil nu bevaret hegn, der stammer fra begyndelsen af det XIX århundrede. Men i 1898 blev han engageret i omstruktureringen af templet arkitekt L. O. Vasilev. Den unikke ikonostase, dekoreret i stil med det XVII århundrede, består af en meget gammel ikoner XVII-XVIII århundrede. Under sovjetisk styre, nogle mirakuløst bevaret tempel.

I 1948, i henhold til aftalen, og den bulgarske ortodokse russiske kirke som en levende forbindelse mellem de to indfødte kirker, blev templet skabt forbindelse bulgarsk HRC.

Her er en historie om et kloster af den antagelse af Jomfru Maria - kirke i potter. Det kan tilføjes, at rektor Archimandrite Teoctist i 2015 sagde, at Moskva sognebørn bulgarerne til at bo her en lille, de fleste af dem bor hovedsagelig i bydelen gaden. Red Poppy, hvor de byggede en ny kirke til ære for St. Cyprian. Derfor er hovedparten af de besøgende på dette tempel - russisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.