ForretningStrategisk planlægning

Forretningsplan vandpibe med beregninger

Hookah værelse - dette er et relativt nyt og meget lovende område for investeringer og efterfølgende indtjening. I mange områder af vores land, denne niche er stadig ikke travlt, og selv hvis man ser på den mest enkle forretningsplan vandpibe med beregningerne, vil du se en hurtig investeringsafkast med ikke helt så, og store vedhæftede filer.

Naturligvis den succesfulde udvikling af forretningen afhænger helt af kvaliteten af ydelserne og den type vandpibe. Ellers nøjsomhed og indkøb af udstyr, kombineret med de tvivlsomme produkter hookah du får en hovedpine, besvær og en masse tabt penge.

Klar Business Plan vandpibe rum, der er beskrevet nedenfor, indebærer den efterfølgende opdagelse af et kvarter med et godt gennemløbes etablissementer din by eller område eller af en hvilken som helst anden kommune (som restauranter, barer, pubber, caféer og karaoke klubber).

Prøv at besvare de vigtigste spørgsmål, der opstår i alle forretningsområder nystartede virksomheder. Hvad er de indledende omkostninger, du skal gøre, hvilke dokumenter du har brug for at forberede, hvor man kan få en tilladelse til udbud af sådanne tjenester og andre juridiske nuancer (gør det muligt at organisere åbningen af vandpibe). Forretningsplan med alle tal og beregninger hjælpe med at besvare disse spørgsmål.

Umiddelbart værd at nævne, at de første investeringer i denne branche vil koste ikke mindre end 200 000 rubler.

generelle oplysninger

Forretningsplan vandpibe værelse, som nævnt ovenfor, er det designet til opdagelsen af kvarteret med en restaurant virksomheder, der tyder på tilstedeværelsen af besøgende, med mere eller mindre højt indkomstniveau.

Det kan være begrænset til et lille område på stedet i erhvervslivet starten - omkring 10-20 m2, som er i de tidlige stadier kan spare på husleje, som sandsynligvis vil omfatte tjenester omklædningsrum og et toiletrum.

Planlæg og udstyr område

Tidsplan for rummet vil være den samme som driften af de nærliggende restauranter eller caféer. Denne forretningsplan er designet til vandpibe kundeservice ved forretningsmanden (ved første). Med den efterfølgende opblomstring af projektet kan være forbundet med personalet i lyset af arbejdere i den samme restaurant, hvor du lejer et værelse, eller andre lejesoldater kræfter efter eget valg.

Da storstilet udvikling af et enkelt punkt (stige i området og besøgende) er ikke altid omkostningseffektive, vandpibe forretningsplan vil blive udformet som en lille og "Spot" projekt. dvs. langt mere rentabelt at åbne flere butikker i forskellige områder end at udvide en.

Plads til vandpibe rum bør være udstyret til 4-6 personer. Lav pris for de tjenester, vil blive opvejet af øget efterspørgsel efter fremtidige kunder. På grund af en lille kvadratisk rum kan smagfuldt indrettet i et hyggeligt værelse, hvor kunderne vil være i stand til at slappe af efter en hård dag med aromatiseret vandpibe røg i en afslappet samtale og en beroligende orientalsk stemning.

markedsføring politik

I tæt samarbejde med ejerne af de nærliggende caféer og restauranter er meget indbringende og er forårsaget af det faktum, at du ikke behøver at investere i reklame for projektet. Rygter, forslag, tips og opfordringer til handling vil gå besøgende på restauranter og cafeer.

Alternativt kan du bestille brochurer og foldere sammen med en nærliggende institution, udråbt som dit, og deres tjenester, som vil koste nøjagtig halvdelen billigere.

En bemærkelsesværdig ville være løbet af de kontraktlige kampagner med en restaurant, hvor for eksempel en besøgende, der har bestilt måltider til mere end 4.000 rubler, ville have haft mulighed for at besøge en vandpibe plads til bare halv pris.

Hookah (forretningsplan omfatter ikke gratis reklame) vil helt sikkert anerkendt og for at være en succes, hvis det sted oplysningerne i sociale grupper og lokale fora. Når det bit "udfolde", kan vi tænke på en personlig hjemmeside, hvor kunderne vil være bekendt med, de igangværende aktiekurser, højre vandpibe rygning, lære om dens farer, fordele, og andre nyttige oplysninger.

Du kan lave flyers og distribuere dem i postkasser i nærliggende huse, ved busstoppesteder og andre søjler i acceptabel steder. Hookah er meget populær blandt unge, så fokus kan være på visuelle reklamer på skoler - institutioner, skoler, osv

en anden mulighed

I tilfælde af at en aftale med restauranter på den tilstødende lejemål ikke vil arbejde, som et alternativ giver det mening at drive forretningen i en respektabel café eller en god bar. Forretningsplanen er fokuseret på klienter med indkomster lidt over gennemsnittet, dvs. en check, vil være omkring 1500-2000 rubler.

Når et sted for vandpibe rum, der skal fastlægges, er det nødvendigt at gøre indvendige og udvendige rum. Det bedste design er en orientalsk stil (som hjem for vandrør og som et middel til at tilføje æstetiske effekt på klienten).

Efter at det er nødvendigt at købe høj kvalitet og sikre vandrør. I gennemsnit vil en enkelt forekomst af moderne prøve koste 10.000-15.000 rubler. Det er værd at bestille specielle puder, som du nemt sy nogen mester håndlavede eller enhver producent af rammeløse møbler. Igen er det værd at nævne, at alt tilbehør skal udføres i den østlige stil.

Nødvendige dokumenter

For legitime virksomheder, vandpibe forretningsplan giver følgende sæt af dokumenter:

 • Dokumenter om IP-registrering (bedste chance er at ikke spendere på opdagelsen Ltd.);
 • arbejdstilladelse fra brandvæsenet det tilsvarende område af prøven;
 • Licens til tjeneste udstedt af SES;
 • licens til at sælge tobaksvarer og ingredienser.

Et vigtigt spørgsmål, der er spurgt af mange spirende iværksættere: "Du skal forbudt ved lov vandpibe værelse?". Nej, ikke forbudt.

Hookah: en forretningsplan, malet i tal

De vigtigste omkostninger (af kursen for den måned), som omfatter åbning af en vandpibe værelse:

 1. Lej lokaler - 20.000 rubler.
 2. Interior trim, udvendig og reparation i almindelighed (15-20 m 2) - 90.000 rubler.
 3. Hookah (4-6 stykker) - 60000 rubler.
 4. Krav til brand inspektører og SES (brandslukkere, sankomnaty etc.) - 10.000 rubler.
 5. tilbehør til vandpibe (tobak, specielt kul, osv ..) - 20000 rubler.

Enkelt fastgørelse i vandpibe er 200.000 rubler og 40.000 månedlige (1 og 5 point).

Projekt tilbagebetalingstid

Afkast af investeringer, forudsat at den månedlige indkomst er ikke mindre end 70.000 rubler, vil være som følger:

 • 70.000 (indtægter fra tjenester) - 40000 (leje og tilbehør) = 30.000 rubler (penge "på hånden");
 • 200000 (enkelt vedhæftet fil) / 30.000 (nettoresultat) = 6,6 måneder (afkast af investeringer).

Beregninger præsenteres uden at tage hensyn til den ekstra personaleomkostninger, hype og dyrt specialudstyr.

Første gang en forretningsmand selv i stand til at tjene en lille strøm af kunder, men med udviklingen af projektet vil det være muligt at investere i en dyr og specifikke ingredienser kombineret med uddannet personale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.