Mad og drikkevarerTe

Hvid Te, te, Flower

God dag kære læser. I dag vil jeg fortælle dig om produktion, samt nogle af funktionerne i hvid te. Dette er ikke for populære i vores land, såvel som i de europæiske lande drikke blev meget populær i landene i Sydøstasien. I Kina, for eksempel, denne dejlige helbredende drik generelt ophøjet til rang af religiøse genstande, dramatisk påvirker de allerede rige kulturelle og vnekotoryh tilfælde umoralsk begivenheder historie af landet. Sagen er, at hvid te er meget udbredt i te-ceremonier, almindelig i asiatiske lande. Traditionen med te ceremoni opstod i disse lande i mange år og endda århundreder siden. Men mere om det i en anden artikel. A sechas gå videre til produktion af hvid te.

I produktionen af hvid te, hvis det er den allerbedste te, skal gennemgå meget lidt behandling beføjelser. Der er kun to grader. Den første af dem og altid - er tilintetgørende te blade, og bag det er normalt efterfulgt af direkte tørring af te blade selv, samt tørring af de vigtigste komponenter i denne te - TIPS. I denne høje kvalitet hvid te produktionsprocessen bør afsluttes.

Hvis vi sammenligner den hvide te med tilsyneladende stærkere, grøn te, som i øvrigt er meget ens i smag og produktion specifikationer, kan vi med sikkerhed sige, at hvid te besidder en te blad oxidation meget højere, og det er en af de vigtigste indikatorer for kvaliteten af te. Graden af oxidering af hvid te kan nå 12%. Enig, det er ikke så lidt. For at brygge hvid te foretrækkes at bruge porcelæn tepotter. Husk, vi brugte dem til at brygge os alle elskede sort te. Selvfølgelig vil de give os en mere intens smag. Og i tilfælde af hvid te er et must, fordi dens smag kvaliteter ikke er så udtalt som for eksempel i grøn, svarende til hvid i produktionen af te.

Det er den måde, det er tid til at tale om smagen af hvid te. Nødvendig hvid te bør have en sød, i nogle tilfælde endda den svageligt søde smag. Selvfølgelig, efter brygning tekande sikker på at skylle dem grundigt tebladene fra te og hvide rester. Ellers, trods alt, at du vil blive brygget i en tepotte dette er sød. Efter hvid te i munden er meget behagelig eftersmag. Det er det samme Slack, som gør smagen af te. På grund af hans søde kvaliteter, er det meget ofte forvirret eller endda kaldt blomsten. I virkeligheden er det ikke, hvid te er lavet af unge blade af te busk, såvel som det tilføjer de unge unblown te knopper - tips. Og selvfølgelig, tilsæt sukker kan ikke anbefales i denne te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.