TravelingKrydstogter

Joint Stock Company "Ob-Irtysj Shipping"

I denne artikel vil vi tale om det selskab under navnet "Ob-Irtysj Shipping". Vil blive fortalt generel information om emnet, kommenterede alle virksomhedens ydelser, og vil også blive demonteret struktur af virksomheden selv.

generelle oplysninger

"Ob-Irtysj Shipping Company" - en vand-transport selskab, der opstod i 1982. Det er nu en af de største-Trucking selskaber i Sibirien og Ural.

Nødvendigheden af dens udseende skyldes den stigende mængde af olieproduktionen i Tyumen region. De første stålskibe tankskibe og pramme, som leverede den "sorte guld" i Omsk olieraffinaderi. Samtidig, andre fragtskibe smeltet byggemateriale at bygge olie- og gasrørledninger. De vigtigste steder af levering fungerede som de nordlige områder i Den Russiske Føderation.

Med virksomheden af skibe leverer gods til området for kendte russiske olieselskaber, såsom "LUKOIL".

"Ob-Irtysj Shipping" til dato, er blevet næsten et monopol på den nordlige olie og gas, minedrift og transport af broderparten af ressourcerne ved at kontrollere deres priser og størrelsen af produktionen.

I 1993 har aktierne i selskabet blevet frigivet. Som følge heraf er den grundlæggende pakke dokumentation nu ejet af privatpersoner. Staten ejer en fjerdedel af alle værdipapirer.

tjenester

I dag er selskabets tjenester omfatter ikke kun transport, men også meget mere. JSC "Ob-Irtysj Shipping Company" udfører:

  • lastning, losning af skibe;
  • opbevaring af varer;
  • konvertering af havet og floden fartøjer;
  • kommunikation mellem de forskellige transportører af forskellige retninger (fx vand og jernbanetransport);
  • modtagelse af ladninger i flodhavne;
  • skabelse, design, vedligeholdelse faciliteter krydsninger gennem forskellige vand forhindringer;
  • reparation af udstyr om bord og radionavigeringsudstyr;
  • radio marine og floden fartøjer
  • produktion og levering vej granulære blandinger, herunder sand og grus.

struktur

Gradvist begyndte at dukke datterselskaber. Blandt disse flodhavne og reparation organisationer, rederier.

Sammen med dem af "Ob-Irtysj Shipping Company" Ltd indgik "Mezhregionflot". Corporation forvaltning under alle vigtige beslutninger om sine aktiviteter udføres der.

Hvis den oprindelige virksomheds ledelse center placeret i Tyumen, sidste gang generalforsamlingen rejste spørgsmålet om at ændre hovedkontoret placering. En af mulighederne er anslået Khanty-Mansiysk.

Flåden af "OIRP" har pramme med en samlet kapacitet på op til 270 tusinde tons, samt selvkørende flåde, hvert fartøj, der har en kapacitet på 300 til 2.400 hestekræfter og moderne navigationsudstyr. Kun erfarne kandidater Af den måde, der kontrolleres af domstolene.

"Ob-Irtysj Shipping Company", såvel som mange virksomheder i Rusland, nogen tid oplevede ikke de bedste tider, herunder ændringer i forbindelse med omfordeling af aktier. Men i dag, dette selskab er en af de store transportselskaber, fragt operatører på North Road.

Desuden er "Ob-Irtysj Shipping Company" er den eneste monopolist i Ural autonome distrikt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.