TravelingRetninger

Vishny Volochek. Attraktioner. Historie i en ramme af naturlig skønhed

Ivan Shamov

(Fra digtet "Vyshny Volochyok")

Ikke i Italien, ikke i Grækenland,

Denne vidunderlige gamle mand.

Og der i Rusland Venedig -

By Vyshny Volochyok ...

Sådanne fine linjer, der er beskrevet, hvorfor byen er bedre ikke at sige. Endvidere digtet taler om indfødte kornmarker, og om miljøet i byen TSNA af krattet og de gamle kanaler, episke legender. Alt dette kunne ikke være en bedre beskrivelse af regionen Tver-regionen.

af geografi

Beliggende mellem St. Petersborg og Moskva, en lille by Vishny Volochek kaldet russiske Venedig på grund af den overflod af kanaler og floder. Lidt Volochek i Tver-regionen er et trafikknudepunkt. Beliggende i 3-4 timers kørsel fra Moskva, og på den højhastighedstog rute vil tage endnu mindre tid.

Side om side med byer som Torzhok, Tver og Rzhev.

Vishny Volochek. Attraktioner. Territory Natur

De største attraktioner i dette område er søer, kanaler, floder og fyrreskove, som er fuld af svampe og bær. Det er overflødigt at sige, at fiskeriet er en yndlingsbeskæftigelse. Du kan ride på en båd eller gå ind i skoven for bær. Blåbær, brombær, tranebær, tranebær vokser her i overflod. Smukke sø i liljer og åkander blandt fyrreskove evigt blive husket for sin skønhed.

Vishny Volochek. Attraktioner. by

Mange vyshnevolochane som beboerne kalder sig, bor i private træhuse, som træet her er af god kvalitet. I byen kan du stadig pumpe vand fra brønden. Det er værd at besøge lokalhistorisk museum, og et museum for veteran sejlere værd. Hertil kommer, besøge museet af glas fra fabrikken "Røde maj", som blev produceret rubin glas til Kreml stjerner. Gå på den hyggelige by, her og der, flyvende måger, og hvidt sand sjov crunches fode.

Kort Vyshny Volochek med gader viser klart, at de krydses i rette vinkler. Byen har mange historiske bygninger og monumenter. Disse omfatter følgende: Epiphany Cathedral, bygningen af den dommer, indkøbscentre, samt Vanchakova linje (det er en gade med masser af gamle huse), Kazansky Monastery (hun) og en masse gamle sten bygninger af historisk værdi.

Vishny Volochek. Attraktioner. Monumenter og andre:

- Skulpturelle monumenter strukturer ved A. Venetsianov, Peter I og, selvfølgelig, Catherine II.

- Byen har et teater, et lille antal restauranter og barer, tre hoteller, et motel.

- Separat, jeg ønsker at sige et par ord om stationen Vyshny Volochek. Dens bygning er ikke ændres. Det er blevet bevaret intakt.

- Siden 1990, optaget på listen over historiske byer i Rusland.

Vishny Volochek. Hukommelse foto

Her alt - historie, alle - naturlig skønhed og gavmildhed. Luften er fyldt med aroma af fyr og poppel træer, landskaber - dog med malerier Shishkin og Vasnetsov. Vishny Volochek, hvis attraktioner, i virkeligheden, konkluderede i sine smukke former for søer og skove, i gamle bygninger, der holder historien om de tider af Peter I, lever sit beskedne og målt liv. Der er ikke plads til lediggang. Hyggelig kant for elskere af naturen og dens gaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.