HjemlighedReparationer

Hvordan vælger laminatgulve i køkkenet? Anmeldelser og praksis med at bruge vandfaste sorter

renoveret køkken - ganske hård opgave. Hvordan kan du gøre det nemmere og mere effektiv? For nylig, laminat i køkkenet, som svar var anderledes, blev betragtet som smuk, men ekstremt ustabilt over for fugt og gulve. Indtil videre kan bedømmelser af laminatet i lignende områder næppe kaldes positiv. Men situationen er - bare et ekko af de dage, hvor særlige modeller til sådanne formål ikke er udstedt.

For nylig, men blandt kendere af denne belægning har en unik mulighed for at bruge det selv i disse områder. Endelig kan du helt glemme alt om exfoliate, udvidet og knækkede feltet! Selvfølgelig vil vi diskutere vandfast laminat til køkkenet. Svar om ham er positive.

Så folk som ikke blot et stort udvalg af farver og teksturer, men også mulighed for at bruge det i badeværelset. Nice og varm, meget bedre end laminat fliser til dette: ikke kun vil du ikke føle sig utilpas ved at røre deres fødder til overfladen (som i tilfældet med fliser), men også vil beskytte deres helbred, som er langt sværere at glide på en sådan overflade.

Selvfølgelig, omkostningerne er lidt højere end den observeret for standard belægning. I øjeblikket den bedste laminatgulve til køkkenet - ikke alt for hyppig gæst i lejlighederne af vores medborgere, men tendensen til sin brede fordeling allerede skitseret. For eksempel, i næsten enhver større by, du allerede finde det på hylderne i store detailkæder bygning uden besvær.

Hertil kommer, at årsagen til popularisering af dette gulv er, at det allerede er involveret i produktion af indenlandske virksomheder som FineFloor, den første i vores land begyndte med produktion af laminat belagt kvarts og vinyl. Det er en revolutionerende løsning, og fik lov til at gøre det fugt-resistente. Dette laminat køkken (anmeldelser bekræfte dette) uden konsekvenser kan modstå indtrængen af vand og høj luftfugtighed i flere år.

Feedback fra kunderne viser, at inden for fem eller seks år, har denne etage udført under forhold med høj luftfugtighed og direkte kontakt med vand, blev problemer med driften ikke overholdes.

Blandt andet, silica belægning tillader uden frygt medbringe kæledyr, som ellers bringe uoprettelig skade gulvet med sine kløer. Perfekt at kombinere, vil høj kvalitet fliser og laminat gulve i køkkenet til at skabe den perfekte indretning af din lejlighed. Her må vi sige, at det er på grund af denne vandafvisende lamineret elskede professionelle designere: evnen til at kombinere inkongruent gav dem fuldstændig frihed til kreativitet.

Dog kan hvad man sige om den økonomiske side af problemet? Efter alt, almindelige, så er denne slags produkter er ikke alle har råd til, for ikke at nævne køb af gulve med sådanne unikke egenskaber! Her kan vi give et godt råd: prøv ikke at købe det "on the fly". Vælge et vandfast laminat i flere forretninger.

Vi giver nogle praktiske råd i forbindelse med de kendte producenter og deres gennemsnitlige priser. Anerkendt som de mest pålidelige produkter selskaber Alloc, Pergo, Kaindl.

Alloc

Hvad kunderne siger om laminat af denne virksomhed? Det skal siges, at næsten alle af dem er meget tilfredse: den unikke teknologi af slotte (aluminium) og er modstandsdygtig over for vand overflade efterlader ingen ligegyldig!

Pergo

Dette laminat er særligt glad for kunderne på trods af den relativt høje pris (minimum 500 rubler per kvadratmeter), det har en stor udseende og høj kvalitet. Så vurderinger viser, at det er særlig god til at bruge, når det gælder om at skabe klassiske interiører køkken.

Kaindl

Dette - vores utvivlsomme leder. Hvad er fordelene ved denne producent? Til at begynde med, det er første gang virksomheden begyndte at bruge vandtæt dækning i deres standardprodukter. Og fordi teknologien er perfektioneret til perfektion, og laminere dette selskab har en meget høj pålidelighed.

Da variationen i priserne er stor, kan du nemt købe det kræves til en meget attraktiv pris. Må ikke fokusere på produktet kun udenlandske producenter som indenlandske mestre og for nylig lærte at gøre høj kvalitet gulvbelægninger, med køb af som ikke behøver at betaler for meget for mærket.

Kort sagt, det er et glimrende valg for at købe et laminat i køkkenet, anmeldelser hvoraf attestere dets kvalitet, vil du sikre skønheden i deres hjem i mange år fremover!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.